czwartek, 06 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto wojtem w Piatnicy?

Urząd Skarbowy jest przecież na Polowej więc pewnie ma hehe.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto wojtem w Piatnicy?

eh koleszko kozak za monitorem chodz sie ustawimy wtedy ty sie schylisz do miecza:)

Treść jest ukryta

A najlepiej to sobie j..........j barana

A od Janka Serce się od.............l

To zbyt duży skok moim zdaniem. Produkty żywnościowe nie podrożały w takim stopniu by uzasadniało to podwyższenie kosztu żywienia dziecka ponad dwukrotnie.

Czy nie lepiej było podwyższać stawki żywieniowej co roku uwzględniając wskażniki GUS na przykład?

Wiele dzieci na tym straci. Nie wyobrażam sobie, że jedne dzieci bedą jadły a inne patrzyły na to?

Podejrzewam, że żeby oszczędzić na kosztach przedszkola rodzice będą ograniczać swój czas pracy i zapisywac dzieci np na 6 godzin do przedszkola (jeden posiłek mniej). Ale to nie jest wyjście z sytuacji.

Moim zdaniem decydenci powinni brać pod uwagę fakt, że to przedszkola powstały z zasady po to by wspomóc rodziców w opiece nad dziećmi, kiedy oni sa w pracy.

obiektywnie patrząc oba auta mają swoje plusy i minusy...
e36 to bardziej dojrzała konstrukcja, ale mimo wszystko czasem trzeba wymieniać jakieś części i w tym przypadku wychodzi sporo drożej...
co do wyglądu zewnetrznęgo to kwestia gustu... mi się Nubira I bardziej podoba niż e36 sedan, za to e36 coupe z m-pakietem jest już całkiem niebrzydkie...
komfort jazdy i przestronność wnętrza podobna w obu autach...
w e36 lepsze materiały, ale przez to auto kosztowało więcej na starcie...
silniki lepsze w BMW, ale motorom z Daewoo tak naprawdę też niczego nie brakuje...

Nubirę kupisz młodszą rocznikowo, zazwyczaj z salonu w Polsce, najczęściej też niebitą i serwisowaną w ASO... w przypadku BMW można pomarzyć o takim egzemplarzu...

Daewoo ma niski prestiż marki i Nubirami jeżdżą taxówkarze i psy, ale BMW też nie ma dobrego zdania - utarło się, że w e30 i e36 jeżdżą dresiarze, pajace, buraki, a ich dziewczyny to lachociągi itp. itd.
Oczywiście to tylko stereotypy (i tak prawdziwe w co najmniej 50%), ale przyznam, że mnie by trochę odpychały od kupna e36...

człowiek lasu

oh wow co chcesz wiedziec poco ten temat z policji jestes??? stary chlop z ciebie a glupi no ŻAL.

wiem więcej niż ty glonojadzie je.any na cmentarzu konfidencie dziś bylem na pogrzebie znalem typa a ty mi tu pie.dolisz ze nie wiem nic już nie pisze zal mi takich osób jak ty pozdro

Harpon

no to tak ty janek serce jestes ostro pieprzniety w ryj sram na twoje frajerskie zrudla bo sa gowno warte fakt faktem ze chlopak nie zyje i nic tego nie zmieni ale nie pierd** glupot bo ty te forum zalozyles podales nieprawdziwe infornmacje wyssane z psiarskiej faji i tu jeszcze srasz zadkim gownem i pryskasz po wszystkich wiec zamknij dupe bo nic madrego tu nie napisales i nie wytykaj tutaj regol ortografi palancie jak wykazales sie beznadziejna wiedza na temat swojego miasta i tyle wal sie na ryj

oj cipcie się odezwały, żaden na temat... O mnie możecie się wypowiadać i żalić na oddzielnych wątkach poświęconych tylko mojej osobie:)))

a ty czego słuchasz? nie umiesz się wypowiedzieć? książkę piszesz? Nie masz własnego zdania? długo myślałeś nad tym tematem?
Ps. modern talking

a co ty wiesz o mnie cipo nr 1 :)))

Jan serce jutro tusty czwartek idziesz na komende po paczki?

Tropiki pod choroszczą :) zawsze coś pewnie w niedziele będzie wycieczka do Białegostoku na zakupy i ZOO .

Forum spada na psy a razem z nim i TY ... ;]

hehehe dobre dobre a tak pozatym fakt czasami przesadza pan Jan Serce z wypowiedziami na formum ale tacy ludzie sa potrzebni bo te forum robi sie ciekawsze hehe .

choroby z filipin sie nabaw

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org