niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sondaż : Czerniawski 60,3 % Kołakowski 32,5%

Shadow23 dokladnie oni słyna z takich "niby to pomyłek" nie wszystko powiedza do konca etc.
ale z nimi idzie sie wykłócic uwiez mi wiem i radze wam tez z nimi gadac krótko mozna zyskac mniej lub wiecej ale da sie

w orange ta opcja smsy po groszu jest bardzo fajna dla tych którzy maja telefony na karte sam zadko pisze smsy głónie dzwonie lecz kupilem sobie drugi starter i telefon i mam tam włozona karte z OPOPa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sondaż : Czerniawski 60,3 % Kołakowski 32,5%

loko: w Łomży i tak niektóre próby są szybsze niż w regulaminowym KJS... regulamin nie przewiduje szybszej jazdy w KJS niż 45 km/h... w Łomży na jednostce niektórzy osiągają 80-90 km/h na prostej :]

i pisząc o 17-19 letnich kozaczynach obrażasz ludzi, bo chłopaki osiemnastkę już dawno dawno za sobą mają :]

Janie, Debica ;)

nie chwal się janek

to zalezy jak na to patrzec
gdyz w ujeciu psychologicznym wydatek rzedu 700 zl z gory wychodzi drozej
niz np wydatek 150 zl miesiecznie
trzeba logicznie pomyslec

czy ty dalej czlowieku nie kumasz
nie kazdy ma do wydania 700 zl min na raz
wylozyc z kieszeni
a z psychologicznego punktu myslenia tak to wyglada ze jest taniej
podkreslam psychologiczne ujecie

Przywołam słynny cytat:
"Bo my psy musimy trzymać się razem" hehe

Coś grzebią (w ziemi też) ale nie wychodzi im za bardzo!

no niektorzy moze w yamie nie mają dowodów, ale wyglądają jakoś a nie jakby ze stadionu wrocili z zakupów na swieta. 7kier powinni przerobic na jakąś retro knajpke ;p ale to sie niby nie opłaca. prdolenie o szopenie.

i wlasnie w taki o to sposob funkcjonuje nasza wspaniala TV Łomża! tylko pogratulowac...

Co za roznica? I tak tacy przyjezdzja wiec wielkiej roznicy nie robi...

ufo się wynurza

scanning po tym Twoim pisaniu to wynika ze wlasnie Ty jestes gamoniem i zgrywasz Bóg wie kogo... kozaku...

Jan_Serce ty stary kon**don jesteś , nie wiesz nic to nie pie***dol i nie wprowadzaj w błąd ludzi. Kaczy ryju.

P.S Umyj dupe he pozdro 5T2

Oj kierowcy brak świateł i co ?
Nie wiadomo jak po pasach przejść?

Czasami na BL sa wiekszymi burakami, zgadzam sie z z_2013. No ale co poradzic. Ja osobiscie jestem za poszerzeniem granic, ale w taki sposob, by mieszkancy o tym wiedzieli i sie na to zgodzili.

Czyli jednak Irlandia !

Moze ktos sie orietuje ile teraz biora od metra za ulozenie glazury

z 45 zl ...no mniej- wiecej....zalezy od plytek, miejsca...no i ogole od klienta:)

Ja to widze tak: ci ludzie nie majac za jote polotu I pomyslowosci jak se poradzic z pietrzacymi sie bolaczkami Naszego miasta, po prostu wybrali inna droge. Ewidentnie oni wola isc sladami Kononowicza starajac sie za wszelka cene zamknac lub zaorac co tylko sie da, by w ten sposob utorowac droge (i pomoc naladowac kabze) jakiemus tam nastepnemu przedsiebiorcy czy poplecznikowi.
Zaczeli od Drzewnej i Zakazniaka, a teraz siegaja juz hen nawet poza granice miasta.
Czyzby takie powiekszenie, samo przez sie i ‘nilly willy’, tzn. bez glebokiej analizy pros i cons, automatycznie gwarantowalo sukces i pociagalo za soba nieuchronny rozwoj miasta? Czyz naprawde to az tak proste i latwe? Hmmm?
Porownajmy jeszcze np. te przytaczane juz przyklady Bialegostoku i Warszawy, gdzie ponoc takie bezpardonowe aneksowanie sasiednich terenow jest praktykowane, naprzeciw np. takiego Paryza, gdzie nawet nie ma mowy o dodaniu nawet jedenego milimetra dodatkowych terenow do dokladnie sprecyzowanych granic miasta.
Ktory z tych podejsc lepiej Wam odpawiada?
A tak jeszcze troche drwiaco – dlaczego poprzestac ‘tylko’ na tych wymienionych juz (dotychczas) wioskach? Jak isc, to juz isc na calego – zaaneksujmy wiec wszystkie wioski otaczajace ten Nadnarwianski Park Narodowy i wtedy Lomza nie tylko bedzie wygladala jak Warszawa, ale przewyzszy nawet sam Nowy York. No bo przeciez Nowy York ma tylko taki Central Park, a Lomza? - a prosze – az taaaki park i to z Narwia posrodku!! ...:D.

Tak jak wójt naszej gminy Piątnica powiedział że przez tyle czasu starał się by coś u nas wyglądało i było a te buraki chcieli by od razu zagarnąć.jednak łomża to dziady i koniec kropka lecz to nie jest winą mieszkańców.

Sam jesteś dziad.

Znowu???

o łomżyńskich firmach... proszę: troche już tego było na forum

....a jeżeli chcesz sam robić to raczej na forum motoryzacyjne trzeba wejść....

...a jeżeli na gwarancji to rzeźb instalatora aż zrobi, albo zwróci kasę!

Londyn to nie Łomża

pewnie jacys "chlopacy" na BLM'ach z okolicznych wsi puszczaja nowe przeboje grupy Akcent...

Siemka... Od paru dni nie moge włączyć gg. pojawia mi sie komunikat:
Brakuje skrótu gg.exe. Nie wiem co mam zrobić... Odinstalowywałam i ponownie instalowałam już kilka razy gg i nic... Miał ktoś taki problem lub wie ktoś co zrobić?? Plosss piszcie

C**j w tego Kolakowskiego...brawo Adamos. Nie ma to jak nasi politycy :/ myslacy o wlasnym tylku...

hm, więc ulice nowo aneksowanych wiosek też będą tak wyglądały???! Do tego prezydenci są na pewno zdolni! niszczyć, niszczyć, likwidować, 30 hektarów zyskiwać, zamykać, brać w niewolę wsie okoliczne, w gabinecie swoim sms'y wysyłać... się dobrali
i pomyśleć, że pomysł MBS'a z aneksem okolic Łomży ujrzał światło Rady Miasta w okolicach rocznicy dojścia Hitlera do władzy.. normalnie śmiech historii

slaba z Ciebie informatyczka ja patrze, jak poprawnie nie potrafisz gadulca zainstalowac:)

Witam.

Nie wie może ktoś czy w Łomży ktoś zajmuje się flashowaniem napędów w Xboxie 360?

Pozdrawiam

ciekawe czy ty zawsze wszystko umiales zainstalowac informatyku ;] jak umiesz jej pomoc to normalnie napisz, nie cwaniakuj ;)

rudy błazen z druhem

hehe to jest klasyk !! początek polskiego hip-hopu. hehe chłopaki puścili na maxa przy katedrze to słyszałem kawalek.

Jest taki agresywny Pan na łomżyńskim dołku,którego trochę tylko hamuje obecność mediów od wydania wyroku na zesłańca , nawet na wytrzeźwienie.Niewysoki blondynek z kwadratową twarzą bokserka.Myślę,że nie powinien dotrwać w zawodzie do emerytury,bo ma zdolności sadystyczne i nie potrafi mówić po polsku.Tylko łacina.Ale Ziobro rozdał tyle dyktafonów,że kto wie?

Witam,
gdzie w Lomzy znajde dobrego lakiernika, ktory polakieruje auto na dwa kolory (perlowe)?

Ja bez względu na koszty i tak bym wybrał ASG, jest to o wiele bardziej Interesujący sport...

Dopiero ci się zebrało na myślenie ;/

Firma lasvegas na piłsudskiego, plac wzgs za omegą.

Znacie może jakiegoś dobrego stolarza, który na wymiar zrobiłby szafę do przedpokoju? Kogo polecacie, ile może kosztować taka szafa?

Al.Legionow. Za stacja PRIMA, za CENTERMEBEL.

mi się wydaje, że " politycy" nic nie robią dla dobra Łomży i ich mieszkańców. Brak jakiegoś rozwoju miasta (tzn. w ogóle nie ma rozwoju, bo już nawet się tak kościoły, stacje paliw i markety nie budują ) a jak się miasto nie rozwija to wiadoma. I pewnie dlatego chcą coś na siłę i szybko zrobić ( przyłączenie ) że niby to oni coś zrobili...
Trzeba potrafi " coś" zrobić...
łatwiej jest sobie " coś " przygarnąć niż samemu na to zapracować!

Tego z Piątnicy za Orlenem nie polecam. Robotę zrobił z trzy tygodniowym opóźniemien i jeszcze much na masce poprzyklejał.

Polecam Pana Taraszkowskiego o ile dobrze pamiętam na ul Meblowej. Naprawdę solidna firma. Robiłem u Niego właśnie szafę do przedpokoju i zabudowę kuchni. Szczerze polecam .

Oj no coż... Trzeba to trzeba :) Przygotuje sie w miare mozliwosci,pojade,podejde i zobaczymy co z tego bedzie heh Pozdr

A propos *Motylek* wejdź sobie w Spis Tematów bo były wałkowane parę razy.

http://poszkole.pl/gry.php?co=1&co2=play&idm=1613

POLECAM!!!

Ja polecam zaklad w Konarzycach.

To nie jest sport....

Treść jest ukryta

Człowieku .... żaden salon nie naprawia na zaplczenu telfonów i nie stawia pieczątek. Kazdy wysyła na gwarancje i to im odsyłają z serwisu z opisem usterki i zaznaczeniem czy został zrobiony. A że Pani przeczytała w opisie serwisu ze został namoczony to co miała ci powiedziec ? ze oblala go wodą na zapleczu ? Musiała cos ci wymyslec bo zapewne podejrzewała ze bedzie wielkie oburzenie.

Bez kitu jemu sie chyba nudzi zal mi jest jego. jan serce nie gadaj glupot jak nic nie wiesz tasiemcu

P.S Umyj dupe he pozdro 5T2

CHWPD

otwieraja ale za tydzien

Piszecie o soczewkach, okularach i ich cenach. Nie chcę wkładać kija w mrowisko, ale jako ciekawostkę powiem, że patrząc po wynikach z wyszukiwarki bardzo popularna jest dziś laserowa korekcja wad wzroku.

Praktycznie w czasie minutowego zabiegu laser koryguje naszą wadę. Niestety cena za taki zabieg jest w granicach ok. 2300zł za jedno oko. Ale, jak czytam skoro soczewki są drogie (kilkaset złotych rocznie), to może warto skorzystać z takiego zabiegu. Wtedy zapominamy o okularach i soczewkach, jak głosi hasło rekalmowe, "mamy nowy wzrok" :)

Harpon

a w którym miejscu otwierają tą telepizzę?

dziękuję za odpowiedź

Czy skrecal czy zawracal...co za roznica. Lezy i tyle. Wielkie mi halo...

I przewrocila sie na wewnetrzna strone zakretu wiec samo skrecanie nie bylo wino. Cale szczescie ze nikt nie ucierpial, przeciez przejscie dla pieszyh jest kilka metrow dalej...

winą* hehe sory wynik szybkiego pisania

Opis jest prawidłowy, gdyż samochód ze złomem zawracał. Jechał od strony Łomżycy. Na skrzyżowaniu zrobił nawrót i wtedy z przyczepy zleciała skrzynia ze złomem, a po chwili przewróciło się podwozie. Tak jak widać na zdjęciach.

Dobrze, że w tym momencie nikt nie skręcał w Woj. Polskiego z Sikorskiego.

ta.. Jan Serce 'łamie prawo' a Wy reszta świętoszki moliera jesteście ;p co za impotencja umysłowa, człowiek se przy kompie nie może w domu sie rozluźnić i pisać co mu ślina na klawiature przyniesie ;p

komora to niewszystko!!! huujowy lakiernik to i z tym nic niezzdziała hehe :)

rudy błazen z druhem

o *****... niezly temat a jawidzialem forda a ja mercedesa a tu grali akcent a tu grali spawacza. żal.pl to juz lepiej jezdzic 25 letnim mercedesem niz siedziewc jak wy i plotkowac calymi dniami na 4lomza

Kolego coś ten link nie chce działać.

mzoe to przez przegladarke zapodam inny

rudy błazen z druhem

no jasne ze lacha,to moja *****;]

Ja mam 43 lata, i ty jestes dziecko w sieci

witam wszystkich ktorzy to czytaja. na wstepie nie jestem jakims napalencem tylko chce zaczerpnac opini waszej:) mianowicie chodzi mi o to Czy znacie moze dziewczyny z ciemniej polowki????? kreca sie dosc czesto po lomzy?!! piszcie

nie chodzi o samochod tylko o zawartosc...

kup sobie szybszy samochód to je dogonisz i już będą dostępne :P

kur** zajeb** sa..

aaaa pewnie cyce przez szybe pokazywały albo inne części ciała.eee daj se spokój z takimi lachonami.

A gdzieś ty je widział?przejezdnie?i już tak szybko możesz osądzić co to za panienki?ładnych pełno,nawet nie trzeba się zbytnio wysilać w rozglądywaniu się.

widze nie dowiem sie nic konkretnego. a obelg na ich temat nie chce czytac!

chyba Ty jes widzisz jak one do szkoly smigaja tym autkiem hehe:D

popieram do chrzanu z tym TV Sport same powtórki , a tak lubiłem ogladac biathlon

To ja wolę jeden eurosport niz te ich 8 kanałów sportowych!!!!!!!!!!!!

passat na płycie A6 ? dziwne bo elemęty zawieszenia passata, audi A4, i skody Superb są takie same. Ja smigam passatem prywatnie i w firmie i wiem z autopsi ze zawieszenie wytrzymuje nawet 350,000km

Na milano jak ktoś nie był - niech jedzie;) Naprawdę warto tam się wybrać, zwłaszcza jak komuś brak zdania na temat tej dyskoteki.

Co to za mochoniki? W dodatku z małej litery. Jak chcesz pomóc to poszukaj w Google i dopiero pisz. Byle co to paplają baby na rynku.

no i nic nie było od tego czasu w Łomży nic nie było :P

no i co był jakiś koncert? nic nie było nuda, nuda w tej Łomży

Na statoilu takie sobie, na orlenie hot -dog 3 zł =) ale lepsza jest zapiekanka 4,50 zł :) + herbata 1zł , na prymie nie smakowałem .

koncert hip hop?? yhh dobry pomysl... ale dokladnie dla 18 i +..
pzdr

no...zalezy ile sie gada...

Treść jest ukryta

120zl? o jaa ja bym nie placil...

sluchaj...cos za cos

Goli się owce !

witam ja tez w salonie MLODA PARA 2dni przed slubem mialam komedie zamowilam sukienke ladna prosta i w dniu ostatniej przymiarki widze a na niej sa gniecenie gdyz sukienka byla dluga panie z prostej sukienki postanowily mi ja skrocic w swoj sposob pomarszyly mi ja recznie jak sie pytam co to jest to stwierdzily ze ja jestem niska i musialy ja pomarszczyc same zeby mi sie uniosla a te marszczenia wygladalay okropnie.
Po krotkiej wymianie zdan niestety mojej nie zbyt milej przyjechala szefowa wiec jej powiedzialam ze jak przymierzalam sukienke to nikt mi nie powiedzial ze jestem do niej za niska (a tak na marginesie mam 170cm) i to miala byc prosta sukienka a nie mi tu jakies gniecenia zrobily ktore kompletnie psuly sukienke i nie mialy zadnego wygladu
wiec panie w dzien przed slubem poprawily mi sukienke jednak mozna bylo inaczej wciagnely mi ja w pasie i sie podniosla DODAM ZE TO BYLA SUKIENKA Z GORSETEM JEDNOCZESCIOWA WIEC SIE NIE CHCIALO PROC PANIOM
ale wyobrazcie jak sie czulam 1dzien przed slubem i nie wiesz jak twoja sukienka bedzie wygladala
te krawcowe ktore tam sa to JAK Z KOZIEJ DUPY TRABA tam pasuja nic nie umieja a jeszcze dodam ze rekawiczki tak mi panie zwezyly ze opadaly mi nom sto porazka ale naszczescie sukienka wygladala juz jak przynajmiej powinna
naprawde nie polecam tego salonu sukien slubnych PANI NA MOJA ODPOWIEDZ ZE MI SIE TO NIE PODOBA CO ZROBILA BEZ MOJEJ WIEDZI I ZE NA MANEKINIE WISI TA SAMA SUKIENKA TYLKO ECRI I NIE MA MARSZCZEN --ODPOWIEDZIALA ZE JAK JA BEDE KUPYWAC TE SUKIENKE TO MI JA NAWET DO KOLAN ZETNA A JA TYLKO WYPOZYCZAM ALE TE WYPOZYCZENIE KOSZTOWALO MNIE1900ZL

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org