niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przerażający absmak...

Do Faral:
Jarosz Czesław Ośrodek Badań Psychologicznych

Łomża, ul. Fabryczna 9, tel. 086 2160365

Zawsze mozna zadzwonic i zapytac,ale z tego co slyszalem to przygotowanie do takiego testu to koszt ok 200-300zł...
Nic dziwnego skoro za wyrwanie zęba w tym mieście zapłaciłem 80 ;)

Pozdr

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przerażający absmak...

Tak ,Tłusty Czwartek już w ten czwartek przypada, za tydzień we wtorek jest ostatni dzień Karnawału, we środę - Środa Popielcowa i zaczyna się okres postu. Także niedługo następne święta (mam nadzieję, że bez śniegu, bo zimy jak było, tak nie ma).
Pączki - pyszności, sama zrobię w domu ;)

SaneOne. nie jestem naiwny...bo wiem czym akurat ta 7-ka pachnie... Ja zawsze wychodze z zalozenia, ze jak kupie cos tanio to bede musial dolozyc drugie tyle......

ale nie o to chodzi, zeby porownywac bmw i daewoo...bo to nie jest ta sama klasa samochodu...

rozumiesz?

antek,zapytaj swoją znajomą gdzie wtedy jej bracia byli to uwierzysz.

8V też są paliwożerne... z resztą wiele innych samochodów też sporo pali - np. Renault, więc nie jest to jakaś tam przypadłość tylko Daewoo...
z resztą BMW 316 spali tyle samo co Lanos 1.6... mogę się założyć...

auta równe rocznikowo? no tak przecież porównywałem... np. nubirę sedan 1.6 z 98 roku i e36 316 sedan z 98 roku...

wiadomo, że nie ma co porównywać np. 328 coupe na pełnym wypasie czy m-powera z seryjną nubirą... ale dla słabszych 316, 318 i 320 jest konkurencją i tylko ktoś głupi i uprzedzony tego nie zauważy...
zgadzam się, że BMW są solidniej wykonane, mają tradycję itp. itd., ale w przypadku, gdy znalezienie bezwypadka, dobrze utrzymanego jest olbrzymim problemem, lepiej zwrócić uwagę na mniej prestiżowe auta w lepszym stanie...

Lanosa nie ma co porównywać do e36, bo jest on pół sementu niżej i inny target...

a tak w ogóle to nie wiem po jaką cholerę ludzie kupują Lanosy, Civici, Astry, skoro teraz każdego stać na wykozaczone BMW czy Audi :|||

Piekarnia Okruszek na przykoszarowej lub przy szpitalu jak dla mnie najlepsze ;]

tak chyba jest 5 lat czy mniej i przepada
a nie mozesz teraz stazu zrobic?
jak juz bedziesz kontraktowa to po 2 latach chyba podchodzi sie do mianowania

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

kiedys byl ptyś a dziś mamy kolejnego antybohatera...

Janie, Ci którzy tak dobrze Tobie życzą to podrostki w wieku szkolnym. Umysł płyciutki, STRANSKY dostaje w cztery literki na politycznym, Ty jesteś tu niekwestionowanym najpopularniejszym użytkownikiem. Tak trzymaj. . .

Janie, niektóre wpisy to jawne namawianie do przestępstwa. Nie dawaj sobą pomiatać, takiego gościa łatwo zlokalizować. Będzie srał po majtach na przesłuchaniu.

buahaha, i co mu udowodnia?? ze co?? nawet nie bedzie dochodzenia, ciezko udowodnic cos z netu..........

żeby Cie jakiś bOa nie udusił..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org