Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przepowiednie jasnowidzącej Wangi |
podejrzewałem że może chodzić o paintball, z chęcią bym się w to pobawił, nawet myślałem nad zakupem sprzętu ale nikogo nie znałem kto by się tym zajmował, a sam do siebie nie będę strzelał...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przepowiednie jasnowidzącej Wangi |
To teraz już wiesz z kim można sie w to pobawić... Czy jest ktoś taki kto ma swój sprzęt ASG?? Jeśli tak to byśmy mogli sie któregoś dnia ustawić i postrzelać trochę dla dobrej zabawy..
|
|
Do painta kosztuje duzo wiecej... ASG to jest konkretna frajda... Repliki karabinow sa jak prawidziwe. Wydaje mi sie ze lepiej jest postrzelac sie z kims niz strzelac do tarczy czy czegos podobnego. To jest cos takiego jak WOJNA :P heh mozna sie podzielic na TEAMY i sie dobrze bawic x] POLECAM naprade ja nie zaluje tego ze zainwestowalem w sprzet ASG, na terenie calej polski ludzie bawia sie tym ... sa odtwarzane przerozne wojny i tego typu rzeczy ... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
paintball wydaje się fajniejszy, bardziej realny...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
chyba ok. 70 zł
|
|
dziekoweczka Panowie, jakbm mial cos od siebie to podesle
|
|
Potrzebny jest skatepark ale i tak sie tym nikt nie zajmie :( "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Moi drodzy. Nie szukajcie tych testow, gdyz ich nie znajdziecie w necie. Testy te sa tajne i poufne, a to dlatego, gdzyz gdyby kazdy znal ich zawartosc, moglby sie nauczyc rozwiazan (jak to sie ma w przypadku testow inteligencji) Po co wiec te testy byłyby potrzebne? Poradnia psychologiczna na Stawki udostepnia testow ale TYLKO psychologom!!!! Jesli chodzi o ciagi cyfr, to tak jak w tescie matryc Ravena trzeba odnalezc logiczna calosc Kurcze nie moge Wam wiecej powiedziec.... Brzeszczykiewicz w testach tych trzeba wykazac sie prawdomownoscia...
|
|
najlepsze i najtansze paczki itp pysznosci sa przy dworcu na rogu taki maly sklepik biale dzwi naprawde polecam nie czesto tam bywam niestety :(
|
|
Tak,nie ma ich na necie ale do MS wliczaja sie rowniez testy na inteligencje,zadania matematyczne itp i to mozna przecwiczyc ;) A co do prawdomównosci to slyszalem,ze jest zasada:"jak juz klamiesz to klam do konca" ;) Poza tym nie same odpowiedzi na pytania sa wazne,ale rowniez rozmowa z psychologiem... Nie mozna dac sie wpuscic w maliny,okazywac zdenerwowania itp uwazam ze do rozmowy z psychologiem tez mozna sie przygotowac...
|
|
gdzie kupic taniej pączki...kto dominuje na ziemi..kogo to niepowiesili, ktory najlepszy fryzjer.ktory klub.gdzie niechodzic.zgubilem portwel poraz setny.(jestem uwazny zgubilem laptop)i gdzie kupic taniej smalec i chleb. pytanie.a gdzie muzG? juz porusze ze nie tylko powtarzane poraz enty ale i ztymi pytaniami hyba ktos ma niepokolei w bani.
|
|
Góralska muzyka ponad wszystko, hej!
|
|
hahahahahaha
|
|
no coz frajerze..lamusy zawsze czepiaja sie starych
|
|
Mną rodzice mogą sie zajmować a tobą psychiatra.
|
|
kilka wypowiedzi pana Jana Serce przeczytalam i sadze ze gość morowy :))
|
|
a byl ktos u olivii?
|
|
to pomnik czy popiersie?
|
|
|
Tak mi jakoś wpadło do łepetyny, że jeżeli jedziesz samochodem (napisałeś: wyjeżdżam) to pomyślałem, na pewno gdzieś w ciepłe miejsca typu Irlandia. To wreszcie gdzie konkretnie się wybierasz ?
|
|
zamknijcie mordy ***** to prawda do **** szkoda chlopaka [*]
|
|
ty a jaką tą gablotą się wożą????? z jaką muzą?? dobrą??
|
|
Ale jazda przyciągneli starego linkolna navigatora
|
|
Nie mieszajcie w to nieroba Kołakowskiego. Jako jedyny poseł z Łomży jeździ tylko do sejmu podpisywać listę obecności. Przez 100 dni (ponad 3 miesiące) tylko d*pę do warszawy woził. Ma w du*ie to miasto i jego problemy. Jak mu dowalili, że jest nierobem to nagle zainteresował się miastem i okolicą. O zbawca je*any.
|
|
chcecie powiększyć łomże !!!!! czy wie pan gdzie jest ulica Mała Kraska jeżeli można nazwać to ulico !!!!!!!!!!!! GMINY gminy takich ulic nie majo bo WUJTOWIE DROGI POROBILI. A WY Z GĘBO NA PĄCZKI. ZACZNIJCIE OD NAPRAWY MIASTA A NIE GMIN SIĘ CZEPIACIE.WSTYD.
|
|
E ŁOMŻAAAA Żeby nie BLM' y to byś patrzył na same "Duże" fiaty, maluchy, trabanty itp. i jak nie wesz na jakich on blachach jeździ to idź i se zobacz i nie mów głupot bo niemasz razcjii
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |