Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS to anachroniczna partia, w której cenione jest donosicielstwo. |
od ciebie nic nie chcę wiedzieć, bo nic nie wiesz:))) siurku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS to anachroniczna partia, w której cenione jest donosicielstwo. |
DanBoz . Ja chłopcze to mam za sobą od 2000r. do 2004 roku co roczne starty w Memoriale ś.p. Mariana Bublewicza . Więc poczytaj sobie troszkę w necie o olsztyne i o tych imprezach. Jak narazie to ja mogę cię paru rzeczy nauczyć.No ale widzę że faktycznie dużo masz do powiedzenia w temacie sportów motorowych. Pozdrawiam
|
|
poskacz sobie na glowie wdomu. co moze dac breakdance.jesli masz checi to i wdomu sam sie lepiej nauczysz bez stresu. ale i tak zamottuje iz taniec najlepiej zostaw kobietom
|
|
Koperta nie koniecznie oznacza smsy lub mmsy. Sprawdź skrzynkę odbiorczą e-maili i wiadomości sieciowych.
|
|
To znana śpiewka salonów. Mają taką pieczątkę, co ma 3 mozliwości odmowy gwarancji. 1. Uszkodzenie mechaniczne 2. Ingerencja użytkownika (lub jakos podobnie) 3. Ingerencja cieczy. I najczęsciej wmawiają ten 3 powód, bo gdyby pkt 1 - to telefon musialby byc połamany, gdyby pkt 2 - to musiałyby być widoczne próby rozbierania obudowy. No to walą pkt 3. I jak im udowodnisz??? Przeszedłem to samo z rocznym telefonem i nawet wysyłałem na ekspertyzę ponowną - oczywiście do tego samego serwisu - i jak myślisz, co stwierdzili? I N G E R E N C J A C I E C Z Y Już kilku moich znajomych to przechodziło. Szkoda czasu na jakiekolwiek reklamacje. Ale to nie wina salonu, tylko serwisu. Jak odbierałem swój złom (bo w serwisie zniszczyli mi normalnie telefon ze nie nadawał się do niczego) to panienka z salonu miała chyba z 5kg segregator z reklamacjami. I gdyby teraz każdemu naprawili albo oddali nowy to dawno poszli by z torbami. Odwołać się od INGERENCJI CIECZY to tak jak naprawde choremu rente otrzymać - normalnie niemozliwe. A znam zdrowych z rentami, którzy dostają rentę od kilku lat i jeszcze za granicą dorabiają. Jakbyś ich zobaczył na ulicy - to jak okazy zdrowia.
|
|
Ja tez mialam taka przygode w tym salonie obok 4+, nagle sam z siebie przestal dzialac dzwiek no wiec poszlam do nich oni oczywiscie go wzieli, po miesiacu czasu powiedzieli,ze telefonu nie naprawia,bo nie ma w nim kondensatorow wmawiajac mi,ze byl on rozkrecany i ze sama w nim grzebalam,co oczywiscie nie mialo miejsca bo srubki, ktore rzekomo wykrecalam byly milimetrowych rozmiarow,a ja nawet nie widzialam nigdy w zyciu takiego malutkiego srubokreta, no i po calej wymianie slownej z tymi panami zapytalam i w koncu chca za ta naprawe,a oni na to,ze nie da rady tego naprawic, no to sie wkur...poszlam do komisu obok i co? W tydzien czasu naprawili telefonik za ok 50zl OSZUSCI NACIAGACZE I NIC WIECEJ!!!
|
|
wy tak parami piszecie? :))) jaki ty ostry, idę na kibel ze strachu, tak po mnie pojechałeś:))) mam nadzieję że Ci lepiej i troszkę ulżyło:) co złego to nie ja. Ps. ortografia to jedno, ale przecinki i kropki to też nie jest twoja najmocniejsza strona...
|
|
|
mandrzejczuk byłaś w tym komisie w wortelu ? może ja sie tam przejdę zapytam szkoda mi trochę sprzedawać na części czy nawet wyzucić
|
|
po drugij stroni chodzi mi o janka to taki chlopaczek znam go stary mu wskakiwal do wanny jak byl mamy no mysle ze to usprawiedliwia dziecko skrzywdzone gdzie za pomoca kompa chce sie przykozaczyc bo na ulicy no niestety niema czym zapewne przypier tylko sie do ortograli bo z tego mial pewnie 6 z polaka no i co pewnie teraz wam przedstawie obraz za kompleksiowego grubasa w okularch ktory cale zycie byl jechany no a forum pozwala mu sie wyzowlic pojechac komus bo w oczy tego nie zrobi zal mi takich typow jak on mozesz i tu sie przypierdoli do ortografi ale mam na to wyj..... tak samo jak na takich typow jak ty
|
|
Ten salon to jedna wielka lipa!!!!!!! Ostatnio kończyła mi się umowa, a jestem tej sieci klijentem 5 lat to zproponowali mi nic!!!!!!!! Przeszedłem do innej sieci dostałem super telefon i od zajebania minut do wszystkich sieci !!!!!!!!!!!!!
|
|
Witam! Gdzie znajdę w Łomży punkty naprawy elektronarzędzi? Chodzi mi konkretnie o naprawę włącznika do starej (około 15 lat) czeskiej wiertarki.
|
|
|
to co ustawka?:)))
|
|
No wlasnie o to chodzi,zeby odpowiadac tak aby pasowac do profilu wykreowanego przez komputer... Koniczynka przeczytaj wyzej moj post ktory napisalem Data: 29-01-08 09:01 Wedlug mnie nie komputer ale ulica i przelozony decyduje o przydatnosci policjanta do sluzby!
|
|
A ja lubie pączki od Cendrowskich:) (Może zrobiłam błąd w nazwisku?Nie wiem. Jeśli tak to sorki:))
|
|
|
to moze przy tym zielonym markecie co jest na sienkiewicza i do tego obok kołłataja:)
|
|
nie oszukujmy sie ale ile w lomzy osob jezdzi na desce , rolkach czy bmx? basen? hmm ciekawy pomysl ale wydaje mi sie ze szybko by sie znudzil w miescie. kino? jedno jest. ludzie mowia ze tam nie chodza bo jest stare ale film to film i ja nie widze wiekszej roznicy miedzy millenium a mulltikinem(np). lomza nie jest miastem turystycznym wiec o jakis kawiarenkach czy o wygladzie i zagospodarowaniu rynku nie ma co mysles. Bardzo bym chcial zeby cos w lomzy powstalo ciekawego ale jakos nie mam pomyslu co...
|
|
jestem za;P
|
|
ps.elvis presley. mandaryna
|