Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
33% dla PIS w najnowszym sondazu |
Może zadzwoń do Kuratorium z pytaniem? Myślę że mogą pomóc. Wszak kto lepiej od nich zna przepisy wykonawcze do Ustawy?:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 33% dla PIS w najnowszym sondazu |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam! Zapraszam na Airsoftowe forum Bslomza.fora.pl .
|
|
nie bo to nie ta klasa
|
|
peter jest coś takiego jak analiza bieżąca i równie bieżące podnoszenie cen a nie kominowy skok (ni z tego ni z owego) o 100 % - bo to najbardziej własnie jest odczuwalne Żeby była jasność - mnie będzie na to stać ale widzę sytuację materialną innych ludzi, dla których już obecne ceny to wysiłek. Trzeba szanować wszystkich ludzi również tych których wykształcenie, umiejętność dostosowania się, zaradność są poniżej średniej. Nie jestem za dotowaniem nierobów, bumelantów bo sam takich nie trawię, ale w życiu się róznie układa. Są matki samotnie wychowujące dzieci etc etc ... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Miałem Daewoo Lanosa. Nie wiem, co od nich chcecie. Naprawdę dobre auta za przystępną cenę. Bezproblemowy dostęp do tanich części, brak wyrafinowanej elektroniki, która często utrudnia naprawy i podnosi ich ceny kilkukrotnie. Znaleźli się panicze, którym tatusiowie kupili BMW... Yanek, z_2013: nie zabłysnęliście. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie, to sprawi że zaraz skrytykujemy ABC i te pączki śmierdzące:)))
|
|
A nie lepiej zrobić samemu?
|
|
JESTEM PSYCHOLOGIEM I UWAZAM, ZE TROSZKE MOZNA SIE PRZYGOTOWAC, ALE I TAK WYJDZIE SZYDLO Z WORKA
|
|
Nie najtaniej, tylko nasmaczniej, ja tam tego dnia nie żałuję sobie pączków ani kasy na nie, muszą być świeże i obowiązkowo z lukrem, czyli tradycjnie. von chrupka
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Przycwaniakowałes krs i wyłapałes.
|
|
Już jednego błazna Janka mamy, a teraz dołączył Janek_Dzbanek! Każdy Janek na forum to niezły pusty dzbanek:)
|
|
Jesli cos kiedys ukradles, powiedz, ze tak, wcale nie dyskwalifikuje Cie to. Chodzi tu o kwestie przynania sie do tego. Kurcze nie ma odpowiedzi złych i dobrych. Pytania 4-6 odnosza sie do zycia codziennego i sa przenosnia, nie traktujmy ich doslownie. Dusza ciala nie opuszcza, ale czlowiek zamysla sie . Jesli czułes sie w tym momencie tak, jakby dusza opuszczala cialo, tak napisz. powtarzam raz jeszcze, odpowiadac zgodnie z prawda. nie ma odpowiedzi glupich, nie ma odpowiedzi zlych. ile ludzi na swiecie, tyle odpowiedzi. najlepsze jest to, ze kazdy jest tak roznorodny, co tak fascynuje nas. niektorzy sa lekarzami, niektorzy pracuja na budowie. wlasnie te cechy, wlasnie te rozne odpowiedzi czynia nas odrebnymi i nie warto uczyc sie odpowiedzi , tylko poszukac swojego miejsca na ziemi
|
|
Koledzy,chciałem zapytać odnośnie Iplusa i Nokii 9300.Otóż chciałem pozyczyć od koleżanki iplusa i korzystać z mojej 9300.Co tutaj trzeba zrobić,wystarczą tylko ustawienia PlusGsm wgrane do telefonu,czy coś jeszcze trzeba zrobić.Za wszelkie porady serdecznie dziekuję.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Bardzo dobra gra, dużo lepsza od tej z onetu. Z całego serca polecam
|