Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
klakierzy 4ŁOMŻA |
faktycznie, byłem przekonany ze jest inaczej :/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: klakierzy 4ŁOMŻA |
Ode mnie też byś kopa dostał za taki numer ;) Za kogo Ty sie uważasz?za agenta CBA? haha rudy błazen z druhem
|
|
zielony market na spółdzielczej, chyba że jeszcze gdzieś, a co ma do tego ul. kołłątaja? plotki plotki:)))
|
|
piszesz.... Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 26-01-08 15:45 ze swoich źródeł policyjnych wiem, że przy zielonym markecie znaleziono powieszonego chłopaka, ponoć mu ktoś w tym pomógł... ktoś Ci odpisał... Autor: IzUńKa=] (---.elomza.pl) Data: 26-01-08 17:43 Jakieś niedokładne te "żródła policyjne":P Osienmastolatka powiesili na Kołłątaja w jednym z tych "meliniarskich" bloków w piwnicy. Szkoda... młody chłopaczek... a ty.... Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 26-01-08 17:56 dlaczego nie dokładne? zielony market jest w pobliżu, tak obrazowo to przedstawiłem, zaraz byś chciała dokładny adres... i stały Twój text... Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 26-01-08 18:15 schyl się do miecza:) co ci sie nie podoba? Janku a może chwila refleksji dobrze Ci zrobi ?!... ...z mapką Łomży w dłoni.
|
|
Jak chcesz kogos zachecic to napisz jakies szczegoly,a nie tak tylko impreza 40zl i nikt nie wie o co chodzi!
|
|
Malachit, co ty mi imputujesz? nazywasz mnie kłamcą i krętaczem?:)))
|
|
to na ileosob moge liczyc to jakiejs strzelanki konkretniejszej boja i moj brat chcier.lismy nsie ppostrzelac teroszke /...x] a nie ma z ki\\kikm tu w lomzy jest6 tylko kilka moich znajomych ktorzymaja sprzey ASG ...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Moje zdanie w tym temacie jest takie. Po co szukać? Spróbować, jeśli się nie uda to może lepiej poszukać innej pracy? Nic na siłę. Ten kto nie ma predyspozycji do takiego rodzaju pracy - pracując tam na siłę, szczęślliwy raczej nie będzie. Wszystko ma swoje plusy i minusy. A po co uszukiwać samego siebie?
|
|
http://p2mforum.info/ z tego forum ciągnij.
|
|
Kogoś nieźle pokręciło z tymi podwyżkami, widocznie taka jest strategia naszego ratusza, by jak najmniej dzieci chodziło do przedszkola, w wyniku braku kasy na opłacenie, co spowoduje zamknięciem naturalnym kilku przedszkoli w nowym roku szkolnym BRAWO! Współczuję osobom, które zostaną zwolnione z zamkniętych przedszkoli!
|
|
Nie lubię pączków a poza tym nie chce byc gruby !
|
|
antek, ty to chyba z biedronki, bo tak na ten zielony market najeżdżasz...:))) a co ma twoja wiara z faktami? schyl się do miecza i nie kozacz...
|
|
"Autor: zly_czlowiek (---.elomza.pl) Data: 29-01-08 13:52 ale jest sens porownania bmw e46 316 z powiedzmy 2003 i lenosa 1.6 z 2003?" to nie jest ta sama klasa, a poza tym e46 to dużo nowsza konstrukcja... należałoby raczej porównywać Nubirę do e36... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
sory chciałem byc fajny.. ale nie wyszlo ;]
|
|
peter: jak to Ci sie nie podoba Polska liga to nikt nie każe Ci jej oglądąc, lubisz mecze lig zagranicznych? masz od tego polsat sport i polsat sport extra, niestety nie da sie zrobić sie tak żeby wszystkim dogodzić Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Macie jeszcze jakieś ciekawe pomysły na ostatki?
|
|
Zapraszam na Serwer ip: 77.79.210.74:27471 haslo: cs ilosc slotó:18 Serwer z @Gamapad.pl
|
|
Witam Wszystkich!! mam pytanie: który salon w Łomży proponuje miła fachową obsługę (wywiązuje się z zawartych z nimi umów)? Co sądzicie o Salonie Vanessa na Długiej?? pozdrawiam
|
|
juz bylo na forum uzyj szukajki
|
|
dee_jay_alex mam dla Ciebie kilka dobrych rad; wyślij dziewczyny do Premiera Pawlaka niech zaprotestują przeciwko ochronie z Yamy albo zakradnij się dzień wcześniej do tego niedobrego lokalu i ogłoś strajk okupacyjny lub głodówkę. Ja to Cię nawet trochę rozumiem szykowałeś i pucowałeś się cały tydzień żeby zabrać miłość swojego życia na ostatki do tego niedobrego lokalu, a tu taki wstyd - niedobrzy ochraniacze niedobrego lokalu nie wpuścili Cię do środka. Na co dzień pewnie zgrywasz przed swoja laska wielkiego cwaniaczka, a tu taka kompromitacja - było pobić tych wszystkich ochroniarzy - niech maja za swoje. Tylko Ty nie masz jaj, bo gdybyś je miał to nie płakałbyś tu teraz, że Cię nie wpuścili to tego niedobrego lokalu z niedobra ochrona itd. - sam w ten sposób się kompromitujesz. Uwaga do tego pana o gejowskobrzmiącym nicku: loveley sam chyba byleś naćpany, dziewczyna wprawdzie była wstawiona, ale nie stwarzała zagorzenia dla nikogo - no chyba, ze dla Ciebie, bo Ty i kobieta - ale to by było niesmaczne.
|
|
to ja pierwszy :) trzeba coś z tym zrobić, albo niedługo zaczniemy myśleć nad perpetum-mobile...
|
|
Wiesz dla przeciętnego BLMa bycie Łomżyniakiem to zaden zaszczyt ale dodatkowo to czysta strata finansowa, musiałby płacić większe podatki, koszt wymiany dokumentów, opłaty za wywóz śmieci, staraciłby(przynajmniej rolnik) około 3 tys, zokazji dopłat, a potem jeszcze dowiedziałby się że za jego sprzedane jakieś tereny kupiono kawałek bezwartościowego torowiska.....itd. Sprawa jest prosta skoro nikt nie chce tego połączenia to nie ch będzie jak jest a panu Brzezińskiemu dać zamknięte pomieszczenie mapę i kredki i niech zdobywa tam okolicę, Polskę amoże nawet świat...
|
|
Bartes może masz coś do BLM-ów ???
|
|
mysle ze gdyby w yamy mogli wejsc ludzie wylacznie od 21 lat byloby tam wiecej kultury...
|
|
zly_człowiek ty weś wypier.... z tymi swoimi opiniami.oni niech się wezmą za to co jest naprawdę ważne a chodzi mi o to co wymienił autor tematu który wymienił i tak nie wszystkie planowane działalności.
|
|
to sie odezwali prawdziwi faceci.. z jajami.. <lol2> takie wyzywanie dodaje wam meskosci?:]
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |