niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mieczysław Leon Czerniawski (ur. 15 lipca 1948 w miejscowości Glinne Lesko) – po

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mieczysław Leon Czerniawski (ur. 15 lipca 1948 w miejscowości Glinne Lesko) – po

Janku, to Ty tak o sobie powiedziałeś.... :)

Re: Mieczysław Leon Czerniawski (ur. 15 lipca 1948 w miejscowości Glinne Lesko) – po

http://4lomza.pl/index.php?wiad=14216

nieźle tylko się za kieszeń trzymać :(
Autor artykułu nie wspomniał jeszcze o zajęciach dodatkowych: język angielski: 25 zł, rytmika: 25 zł, ćwiczenia korekcyjne: 20 zł ....
Ciekawe czy mniej zamożnych mieszkańców naszego miasta będzie na to stać ... :(

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Treść jest ukryta

w te 40 zł wliczone jest jedzenie i browary i takie tam piedrułki:)

rudy błazen z druhem

SaneOne, bo nie chcę pisać po imieniu :D kurde przecież część tego, co tam napisane to mój tekst, a reszta nie, więc czytaj dokładnie, co ja napisałem, a co tamten gość :D Przecież wiesz, że ja przeciwko Lanosowi nic nie mam i to napisałem wyżej ... Ehhh :P

http://www.allegro.pl/item302230880_tuner_tv_philips_na_pcmcia_gratis_hit_.html
znalazłem coś takiego,co o tym myślicie?Jestem że tak powiem zielony w tej kwestii i chciałem się poradzić,czy opłaca się ten sprzęt kupić.

makmarca: To nie do Ciebie było skierowane przecież hehe... tak się tylko niefortunnie pokryło haha

"tzn. po 3-4 latach wszystko nie działa"" -- odnosiłem się tylko do tego fragmentu :)

Ja posiadam Golfa 4,jednak mam respekt dla Lanosów.Niejeden raz człowiek się zdziwił,jak oglądał tył tego auta.Każde auto jest dobre,i nie ma lepszych czy gorszych.Pozdro

No zlażyz jakim masz silnikiem i z jakim był Lanos ale nie jede Lanos 1,6 ma szanse z golfem IV na strcie Golf może spaliny wąchać.

rudy błazen z druhem

Grzesiu przecież ta dyskusja nie ma sensu...istota tkwi gdzie indziej...:(

Tdi 110km,wcale sie nie dziwie z tymi spalinami.Ale pali mi 5-6 na 100km...Każdy ma swoje plusy i minusy....Ogólnie Lanos mógłby mieć troszkę ciekawsze wykończenie wnetrza,troche dużo plastiku w srodku,ale pozatym jest ok,ładna linia nadwozia,dynamiczny silniczek,cena też umiarkowana,tylko te spalanie......

ja mysle ze go rodzice w piwnicy trzymali

przepraszam ze nie na temat !
ale zobaczcie trzeba zakładac takie tematy w których trzeba zaczac myslec tak jak tutaj-bo zaden z forumowych debili sie nie wypowiedział :)
pozdrawiam !

ciagli liczb to najgorsza rzecz jaka moze byc !

RS

czy zna ktos strone z grami do sciagniecia prosto z serwera np strzelanki strategie najlepiej po polsku wzamian macie fajna stronke z filmami www.wielkiekino.eu duzo filmow szybko sie sciaga nawet niecale 10min 1film przy necie z ist

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

ze skrzynek pocztowych masz www.p2mforum.info bardzo fajna stronka
z rapida masz www.peb.pl
z ftp (chyba) fajnym programikiem i poczty http://fuzja.info/portal.php
z różnych zrudeł http://ajo.pl

a najlepsza strona gdzie wszystko znajdziesz zwie się WWW.GOOGLE.PL :) najlepsza z tych wszystkich

Masz rację Gazelo....

Zapewne

Moim zdaniem ASG jest duzo lepsze od paintballa.
p[o 1 mniejsze wydatki , lepsza zabawa i ... repliki wygladajace jak prawdziwe bronie...

Re: Mieczysław Leon Czerniawski (ur. 15 lipca 1948 w miejscowości Glinne Lesko

http://testy.msstudio.com.pl/cgi-bin/test.cgi?username=anonim&email=nieznany&nr_testu=200

osobiscie polecam ten dlugi link z testem jako wstepna zabawe do rzeczy trudniejszych, pochwale sie tez wynikiem ponadprzecietnym ale nie ku temu forum powstalo:P, zawiera wyniki i zaznacza bldnie udzielone odp

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org