Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mietek przemówił....a gdzie Lech? |
nie o to chodziło... chodziło raczej o to, że w I klasie (do 900cm3) Tico jest jednym z faworytów, jako, że w serii waży 640 kg i ma 41 KM... jak wyjmiesz wnętrze, to masz samochód dużo lżejszy od malucha i prawie dwa razy tyle mocy... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mietek przemówił....a gdzie Lech? |
akurat mnie pare lat temu zwineli od tak, bo niby mieli jakies zgloszenie. stalem oparty o parapet chalupy koleszki wraz z nim patrzylismy na chmurki, 15 minut nie wystalem jak podjechaly wasate MILICJANCI, i stwierdzili ze zabieraja nas za zaklocanie ciszy nocnej choc bylo lato i godzina 21, troche wczesnie, ale sprawiedliwosc nie zna dnia ani godziny. badania alkomatem wykazaly 0,0. zadzwonilem do domu przyjechala matula rabanu narobila i skonczyla sie na tym ze te wystawili nam po mandacie po 50 kazdy, mielismy szczescie bo brzeczeli ze 100 pln i zebysmy spierdalali. innym razem wracajac z ogniska zawineli mnie, koleszke i jego dziewczyne byla gdizes druga w nocy, mielismy dyktafon i koleszka dal mi go zeby ich nagrywac jak nas spisuja i w ogole ich tzw czynnosci. my na alkomacie 0,0 dziewczyna jakies sladowe ilosci. zwineli nas o ile pameitam za jakas obraze czy cos takiego, na kasercie y wyszlo kto kogo obrazal, ale nie stety podczas gdy pisali te swoje papierki kaseta sie skonczyla i dyktafon oddal slyszalny dzwiek zaciekawilo to milicjantow i zaczeli bawic sie tym dyktafonem, po paru minutach inteligent doszedl jak to wlaczyc i uslyszal siebie, pecha mialem bo akurat radyjko bylo u mnei w kieszeni, milicjant wywlukl mnie z tego pomieszczenia zaciagnal do lazienki wyjal kasete dal do reki, przypierdzielil mi pare razy z kopyta i kazal wyrzucic ja do klopa. wyrzucilem, z powrotem do pomieszczenia z poczatku no i kopy i szarpanie, no i na koncu znowu mandat dostalem, nie pamietam juz ile, ale nogi i dupe powaznie mialem pokolorowana. pare lat pozniej ktos mi wspomnial ze ten .... tzw funkcjonariusz zginal w wypadku samochodowym. myslalem ze sie troche pozmienialo od tego czasu, ale widze ze sie myliem. przykro mi. paniekno z wladza nie wygrasz, jeden na drugiego nie sprzeda, z gory jestes na straconej pozycji.
|
|
Awaria modułu komfortu. Co do wnętrza, to tu bym sie spierał że w Pasku jest ładniejsze, ale to kwestia gustu.
|
|
tak i zaraz powie,że na Shellu jeszcze nitro dają :] Faktycznie dobra jest na shellu ale czy samochód lepiej chodzi? he. pozdro.
|
|
co ostatnio wszyscy portfele gubia.kieszonkowcy w lomzy grasuja? wsadzic w majty i nie wyjmowac ;P
|
|
Wyrazy współczucia dla rodziców chłopaka. Mam dzieci i nie wyobrażam sobie co zrobiłabym po ich utracie. To jest tragedia ludzka a niektórzy używają tematu po to by wzajemnie obrzucać się inwektywami. Uszanujcie śmierć człowieka i tragedię rodziny. To jest w tej chwili najważniejsze - szacunek do drugiego człowieka.
|
|
Nie długo buty będą gubić :p
|
|
Treść jest ukryta
|
|
napewno do 25 lub 26 roku
|
|
ejj no moze i prawda ale jak pamietacie sami mieliscie po tyle lat i chodziliscie na takie imprezy ktore dobrze napewno wspominacie :)
|
|
abcdef, jak tak dobrze wiesz to policja się na pewno do ciebie zgłosi po wyjaśnienie, bo oni mają wątpliwości, pajacu... fin, schyl się do miecza:)))
|
|
sam sie nie powiesil:]
|
|
|
Moze ja dorzuce pare zdan. Audi bylo nowym modelem z wadami wczesnoprodukcyjnymi (nie wiem czy to sie tak pisze wiec sie nie czepiajcie bo i tak wiadomo o co chodzi) Passat na tej samej plycie podlogowej jest co Audi, mniej problemow z zawieszeniem ? te same wielowachaczowe zawieszenie maja ! te i te do wymiany czesto ida. Passat wg mnie ladniejszy (ale to wiadomo kazdy ma inny gust) srodek mi sie wydaje lepiej wykonany, reszta baardzo podobna. Passaty czesto kradna. Polecam wejsc na forum passata i sie zapytac, na 100% jest sporo topicow o tym. Wiecej sie nie wypowiem bo nie mam ani passata ani a4. Pozdro
|
|
Jezeli komuś zależy na wyjątkowych schodach, to polecam strony: www.schody.org www.schodyass.pl www.atriumsystem.com.pl www.beldowicz.pl www.centum-schodow.com.pl www.domanski.com.pl www.marchewka.pl www.rintal.pl www.trabczynski.com.pl www.tralex.com.pl
|
|
co prawda jestem bardziej zwolennikiem bmw, ale lanosy to nie sa zle samochody...poprostu duzo pala...moze tyle samo co bmw, ale moc mamy inna...
|
|
kołlątaja jest przy sienkiewicza, a kilometr to jak już pisałem ma twoja głupota jak śpi...
|
|
Janku, gdzie Kołłątaja a gdzie Sienkiewicza ??! Łomży nie znasz czy jak ?!
|
|
Sprzet i do paintballa i do ASG mozna kupic juz za 200-400 zl, ale jak w kazdym sprocie jak chcesz cos lepszego to trzeba juz zaplacic 700-1200 zl Np. ja i kolezka mamy swoje sprzety ale gramy w zaprzyjaznionych druzynach w Ostrolece bo w Lomzy nie ma z kim. Ale chyba sa jeszcze ze 2-3 osoby co maja markery. Ostatnio tez gralismy z ludzmi z Zambrowa - tam jest czlowiek co kupil 10 kompletow Tippmanna 98 na HP i strzelalismy sie w Czerwonym Borze. Wiem ze w Zambrowie jest dobrze zorganizowana grupa ASG-owcow i czesto graja tez w Czerwonym Borze. Ja tez mam wiatrowke i czesto strzelam ale porownywanie strzelania z wiatrowki do celu i zabawa w paintball ma sie tak jak gra w golfa do grania w pilke nozna - to sa zupelnie inne swiaty ;o) Jan_Serce - paintball jest realniejszy bo trafienie z kulki jest raz ze duzo bolesniejsze, dwa widowiskowe bo zalewa cie farba. No i sam swist kulek, halas markerow, niektore strzelaja dosc glosna jak chocby Tippmann A-5 Ale za to ASG ma duzo dokladniejsze repliki prawdziwej broni, sa praktycznie identyczne jak bron ostra, drozsze modele sa wykonane w calosci z metalu. Tak wiec pod tym wzgledem ASG bylo realniejsze. Jednak to tez sie zmienia bo obecnie wychodza takie modele markerow paintballowych ktore rowniez maja bardzo militarny wyglada. Poza tym wielu graczy swoje markery upodabnia do broni ostrej. Najwiecej takich cudow mozna chyba wlasnie zrobic z A-5, przerabiaja go na Kalasznikowa, M-16 i na wiele innych modeli. Robia to albo z oryginalnych czesci kupowanych na allegro czy gdzies po gieldach, lub tez kupuja gotowe mody z firm specjalizujacych sie w produkcji takich gadzetow Fajnei zeby wiecej osob w Lomzy mialo swoje markery to mozna by czesciej grac na miejscu a nie tulac sie po swiecie ;))
|
|
|
To alibi jeszcze istnieje ???? alibi = syf, kiła i mogiła ... oraz 14-latki .
|
|
Jaki shell? Toż to pan Ryszard Gosk ...
|
|
ty cały jan serce chłopak nie żyje a ty pierdoli.. o zielonych marketach i h*j wie czym. Gdzie kołłątaja 6 a zielony market jakiś to dobry kawał drogi a po drugie to to ktoś z nim był co nie znaczy ze zaraz mu pomógł bo to moja znajoma i nie wieżę że ktoś mu pomógł.Wiec zamknij dupę gnojku bo bombonierka z komendy cię przerośnie a ta twoja beznadziejna prowokacja sie nie nadaje myślałeś ze zaraz informacji nazbierasz na chrupki chyba przybrakło skoro już na forum informacje zbierasz. Jesteś skończonym debilem skoro piszesz o chłopaku takie rzeczy a nie wiesz nawet jak on wyglądał. Zastanów się dziecko nad sobą dobrze ci radzę.CWE.. policyjny jesteś pewnie jeszcze pan SKIBIŃSKI cię częstuje co??
|
|
No właśnie zauważyłem, że brak chamskich komentarzy na tym forum. Tu macie link z opisami bardzo wielu testów, niestety to tylko opisy więc nie ma tu gotowych testów, ale znając dokładne nazwy można poszukać w google: http://www.psychologia.edu.pl/index.php?dz=strony&op=spis&id=6821&lang=pl A tu link z kilkoma testami, głównie dotyczącymi uzależnień: http://www.psychologia.edu.pl/index.php?dz=strony&op=spis&id=169&lang=pl Miłego rozwiązywania!
|
|
Czy "ten" dzień będzie 31? I tak z przymrużeniem oka, gdzie będzie można kupić najtaniej pączki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |