Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Według kalendarza Gregoriańskiego dzś 10 listopad 10+13=23 |
ziomie nie przesadzaj, to KJS a nie jakies rajdy WRC i Tico do tego sie doskonale nadaje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Według kalendarza Gregoriańskiego dzś 10 listopad 10+13=23 |
to przyjedz 19 kwietnia i zobaczymy kto bedzie wyzej na podium, Ty czy tico :P
|
|
nie jest takie trudne!musisz metoda prob i bledow miedzy ogniem biec,niby to jest niewidoczne,ale jest droga w ktorej nie sploniesz!wazna rzecz jest taka,zebys dosyc szybko sie poruszal!gl
|
|
Ale wy mądzi jesteście. Pewnie lepszy będzie dla was dwudziestoletnie BMW czy Mercedes. Michał, tu nikogo nie stać na taki nowy rarytas.
|
|
tico dobre jest... w I klasie pojemnościowej bez konkurencji praktycznie :]
|
|
z okazji... ?
|
|
"Autor: S--R (---.elpos.net) Data: 27-01-08 22:07 SaneOne, a może i Ty masz lanosa?? :>" owszem a przeszkadza Ci to? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
impreza zamknieta ?
|
|
|
Wypowiadacie się na temat o którym nie macie pojęcia. Jan zielony market jest niecały kilometr od bloku tego chłopaka i znaleźli go u niego w piwnicy a nie przy tym markecie jebnijcie się w czoło pierdolicie trzy po trzy ***** wiedząc i powiesił się sam i nikt mu w tym nie pomagał a wy ***** doszukujecie się sensacji domagacie się złapania sprawcy społeczeństwo które ogarneła mania ścigania ... najlepiej sami sie powieście popierdoleńce
|
|
do 26
|
|
**** się qrwa znacie właśnie że to nie są złe samochody szczególnie Lanosy których jest teraz pełno w mieście. Wy patrzycie tylko na marke BMW,Merc itp twierdzicie że to jest to fakt tego też jest pełno, ale śmigają tylko nimi młodzi kozaki co kupili te BMW tanio z 300tyś km przebiegu albo wyżej i bujają że mają BMW za 5tysiów hahaha ale co tam to jest BMW hahahaha. Taksamo i z innmymi markami jak Golf zobaczcie sami po ile one teraz chodzą taniocha i ile ich jest, a ile jest Lanosów i po jakiej cenie itd?? Mniej bo ludzie się pozbywają tego co przereklamowane na co jest zbyt itp, a to co teraz dobre niechcą sprzedawać tak jest z Lanosem który jest bdb samochodem pod wieloma względami nie małe komfortowe autko nawet bogate wersje wyposażenia taki Lanos w 1.6 najbogatsza wersja ma spokojne szanse z Golfem IV jest lekkie i ma lepszego o wiele kopniaka. Zreszto co tu dużo gadać nie zawodny i bezawaryjny wozik. Większość mechaników poleca teraz Lanosy ale nie wy wolić jechać na giełde kupić tam Audi,Opla,BMW i VW i bujać tymi już nie tak bdb samochodami jak kiedyś nowe owszem bdb ale te stare to już przesada wcaleni nie są takie BDB. Popieram ten pomysł na ten klub. Większość z tych typó ma na 100% jakiś z tych Audi,Opel,BMW i VW z wielkim przebiegiem i strugają wielkich kozaków.
|
|
chlopak sie sam powiesil i tyle i tu nie pierd**** glupot ktorych nasluchaliscie sie niewiadomo z kad
|
|
Bo musisz przeciez spelniac oba warunki, tzn. uczyc sie (miec wazna legitymacje) i nie miec ukonczonych 26 lat.
|
|
P@wcio ma racje tylko bmw i bmw mozna sie nimi osrac bo co pierdzielone szwaby puscily na rynek en samochód to każdy o nim maży ale nie każdego na niego stac a ja np wole seata dobra marka np cordoba toledo leon lub Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
najpierw słownik sobie kup, a później pomyśl o benzynie...
|
|
A kto robi ładnie schody dębowe ?
|
|
ja Tak samo jak Krab
|
|
Dnia 27 stycznia 2008 r. zagubiono portfel z dokumentami. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt pod nr 509604086 lub 0862187871. Z góry dziękuję!
|
|
Już od dobrych kilku lat tylko na BP. Nawet jak jeżdżę 'gdzieś dalej' to tylko BP. Nigdy najmniejszych problemów czy też jakichkolwiek zastrzeżeń. Pozdrawiam.
|
|
Są testy w necie tylko problem w tym, że jeśli chcesz poznać swój wynik musisz im posłać SMSa za około 9pln, wiec nie wiem czy warto. Są tu też testy na wyobraźnię przestrzenną i kilka innych. Warto wejść i trochę pogłówkować, zorientować się jak to wygląda. Wrzucam link: http://www.iq-test.pl/
|
|
Zniżki obejmują uczniów oraz studentów, którzy nie ukończyli 26 roku życia. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Witam, mam pytanie czy w Łomży jest ktoś kto bawi sie trochę w ten sport i chciałby sie kiedyś wybrać na jakaś strzelankę czy coś takiego. Piszcie!!!! Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Gdzie go zgubiles? moze znajde..:)
|
|
Jan_Serce to bardzo dobra zabawa podobne do paintball tyle,że mniej bolesne dla uczestników,strzelają plastikowymi kulkami,kaliber 6mm
|
|
Kiedyś moim marzeniem było posiadać BWM np. serii 7 :) Teraz ta marka kojarzy mi się głównie z burakami, dresami i z przejechanymi 200 000 km, oczywiście min. z 85-go rocznika :) To już Lanos jest bardziej oryginalnym wyborem. Za mniej niż 10 tys. można mieć już Lanosika z maks. 2000 roku. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
http://moto.allegro.pl/item298007690_bmw_730i_rok_1995_skrzynia_manualna_bardzo_ladny.html http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4040412 Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
|
http://auto.gazeta.pl/auto/1,72135,3323348.html bardzo ciekawe z ta plyta od a6... poczytaj, potem pisz.
|
|
Hmm asg jest dobra alternatywa dla paintballa duzo tansze. Ale wg mnie nic wiecej za soba nie niesie niz frajdy ze strzelania do kumpli :P. Ja osobiscie preferuje strzelanie z wiatrowki (do tarczy, badz jakiegos celu - nie ludzi lub zwierzakow). Sprzet do profesjonalnego ASG troche stoi ok 1k zl :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |