niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jedwabne II tura- Chajewski czy Moenke ?

zal Lotnikow,bo to naprawde tragedia dla ich rodzin,ale srodki masowego przekazu stanowczo przesadzaja... szukaja taniej sensacji...zeby tylko zarobic kase,podniesc ogladalnosc...?ciagle trąbienie o tym zmarlym nie wroci zycia a ich rodzinom nie ukoi bolu jaki odczuwaja po stracie mezow i ojcow...wrecz przeciwnie...
taka zaloba narodowa to tez MOIM ZDANIEM lekkie przegiecie... zalobe nosi sie w sercu i nikt nie musi tego obwieszczac wszem i wobec,zeby tylko poza granicami naszego kraju pokazac,jacy to jestesmy solidarni i wspolczujacy...
Naprawde nie chce myslec,co bedzie jak kaczyniakom umrze ktos bliski(czego im nie zycze ,sobie tym bardziej)... taka zaloba nie bedzie trwala trzech dni a do konca kadencji naszego ,,kochanego,, prezydenta...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jedwabne II tura- Chajewski czy Moenke ?

Witam

Wie ktoś może gdzie w Łomży można kupić żwir bazaltowy taki jak ten: http://www.allegro.pl/item297992000_zwirek_bazaltowy_drobny_2kg_podloze.html
Szukałem w sklepach zoologicznych, ale nigdzie nie mogłem znaleźć może ktoś widział, może w ogrodniczych, albo może przeoczyłem jakiś sklep.

Siema...
Służba w Policji,a w jakim miescie bede zdawał to nie wiem...Pewnie Białystok bo nasza KMP podlega pod Białystok....

Próbuje sie jak najlepiej przygotowac do tego testu choc wiem,ze samego siebie nie da sie oszukac ;)
Mam przykladowa baze pytan do MS i niektore pytania mnie rozbrajaja i kompletnie nie wiem jak na nie odpowiedziec ....Przykładowo :
1.Czy zdarzyło Ci sie kiedys cos ukrasc? Uważam,że kazdemu sie zdarzylo.Mnie rowniez heh ale z drugiej strony czy kandydat do Policji powinien odpowiedziec TAK ? bez sensu...

albo

2.Czy wszedłbyś do kina nie mając biletu i wiedząc,ze nie zostalbys zauwazony? Z jednej strony to przeciez oszustwo i kandydat do Policji nie powinien sie tym cechowac,ale z drugiej strony wydaje mi sie,ze kazdy czlowiek wszedlby do kina nie majac biletu i wiedzac ze nie bedzie zauwazony :)

Wiem,ze sa jeszcze zadania matematyczne itp ale o testy na inteigencje sie nie boje...Jest tego duzo w necie i mozna pocwiczyc... Bardziej chodzi mi o tą baze pytan....
bo sam powiedz jak nalezy odpowiedziec chociazby na Twoj przyklad:
"Co uważasz za słuszniejsze, nie jedzenie mięsa ze wzgledu na milość do zwierząt, czy zakazanie osobom upośledzonym rozmnażania?"

????

Signature will be available soon. Please wait ;)

ja tam ufam chlopakom na senatorskiej nie zawiedli mnie jeszcze a kubus ... to ze dlugi czas oczekiwania naawet na regulacje 3 minutowa trzeba autko zostawic na 3 godziny a w jarnutach gosciu troszke za duzo sobie zyczy za glupie wymienienie zestawu naprawczego w parowniku <400zl> przesada :/ na senatorskiej 180 z usmiechem ;] wiec polecam senatorska a co do duzego palenia sprawdz sąde lambde .....

w lomzy jest pełno niedzielnych kierowców którzy przedpotopowe przepisy pamietaja, a do nowych nawet zajrzec sie nie chce. Nawet jak ktos im tłumaczy to nie mogą pojac tępę głowy. Problem jest w tym ze na drogach przez takich przypałów gina niewienni ludzie;-( i dopiero tych szkoda,. Bo jedzie bo uwaza a i tak jakas pała w niego wjedzie bo musi sie popisac samochodem tatusia
Załosne

oby na naszych drogach jak najmniej kobiet to wtedy będzie bezpiecznie...

no...zobaczymy, zobaczymy...czy to prawda...

To świadczy tylko o płytkości osób zakładających tego typu tematy, brak pomysłów na zaistnienie.

dotąd aż sie uczy

pozdrowionka Dla 161RDC30 73`

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org