Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czarnoskóry polityk następcą Tuska - będzie premierem? |
tak tak Michał_ŁKS tak sobie tlumacz... zrobiles z siebie pajaca i posmiewisko... i chcesz wyjsc z twarza :D ahahhahahhaha swiat jest pełen idiotów :D hahahhahahahha :D - takich jak ty....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czarnoskóry polityk następcą Tuska - będzie premierem? |
zenuak- ja już za stary chłop jestem żeby jeździć po KJS-ach. Ja mam na co dzień dużo wrażeń jak widzę 18 latków jak śmigają swoimi strupami po trasie. Szkoda tylko że ci psełdo kierowcy nie jeżdżą właśnie na takich imrezach.Może tam by sie odnaleźli. A tak to co tydzień mozna ich odnaleźć w najlepszym przypadku w rowie.
|
|
czy ktos mogl by mi pomoc i powiedziec do ilu lat osoba studjujaca moze jezdzic na polowce biletu do25czy26roku zycia ??
|
|
SaneOne, a może i Ty masz lanosa?? :> Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
dla uściślenia (bo pewnie wiele osób nie ma o tym pojęcia) Lanos to mechanicznie pochodna platofrmy Kadett E/Astra F, ale ma o wiele ładniejszy środek, dużo lepsze blachy i jest młodszy rocznikowo... główne minusy tego auta to: -seryjne zawieszenie jest zestawione zbyt miękko (lekarstwem są amortyzatory gazowe np. KYB, Sachs) -szybko padają łączniki stabilizatorów przez polskie dziurawe drogi (koszt dwucyfrowy, czyli znikomy) -dość paliwożerny silnik jak się depcze... -średnia jakość plastików w środku (minus tylko dla wyjątkowych estetów) -szybka utrata wartości (dlatego nie warto sprzedawać :)) -niski prestiż marki (ja akurat mam to w dupie) jeżeli ktoś potrafi podać więcej sensownych minusów, to zapraszam do dyskusji... ;)
|
|
dla ciekawostki podam ze tico najwyzsze miejsce z calej łomzy zajelo w generalce! wiec nadal nie rozumiem o co ten smiech!
|
|
do encepence: wiesz masz racje,zawsze musi sie jakis idiota odezwac co go to nie interesuje ale swój zakazany ryj musi wsadzic,hehe ja poprostu zbieram chętnych na impreze a nie chetnych do pisania głupot na forum,jestes chetny to napisz a jak nie to nie pisz nic wcale Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |