Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Został radnym choć od miesiąca siedzi w areszcie |
5 tka ale z jeszcze dziwnijszego powodu 9+7=16 4+6=10 1+5=6 16-10=5 mowilem ze dziwne:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Został radnym choć od miesiąca siedzi w areszcie |
am asz ze sie pytasZ? jak masz to pisz na e-mail
|
|
Od 11 ;) Wiec jak chcecie popatrzec jak sie na barach krecic albo backspina to macie odpowiedni moment :)
|
|
Jan_Serce a ja bym bardzo chcial sie z toba spotkac na zywo :) i to wcale nie ze wzgledu na jakies tam ustawki - tylko ze zwyklej ciekawosci chcialbym ciebie poznac, bo jak dla mnie jestes bardzo ciekawa osobowoscia
|
|
Jeżeli masz jakieś wątpliwości zgłoś sprawę do prokuratury
|
|
kutas jestes a nie Łomżyniak, wypierdalaj nikt cie tu nie chce
|
|
dobra...kto organizuje...i moze sie sponsor znajdzie...na "SPOTKANIE FOROWICZOW 2008!" pojdziemy na kawe...moze ktos bedzie chcial wypic piwo...ale nie pod piekarnie... :)
|
|
Luźna obróbka blacharska jest skutkiem przechodzącej nad Łomżą nawałnicy. Czy jakiś specjalista mógłby mi wyjaśnic co to jest luźna obróbka blacharska i jak ją nawałnica powoduje?
|
|
Nie wiem co macie do Janka. Chłopak bardzo się stara, żeby to forum nabrało kolorów i co bardzo ważne nie popełnia błędów ortograficznych, które bardzo tu niektórych forumowiczów rażą. Janek nie jest taki głupi jak myślicie.
|
|
Znaleziono klucze na Nowogrodzkiej w okolicy Starego Manhatanu. Znajduje się 5 kluczy w tym jeden od samochodu i breloczek. Podaje nr gadu gadu 6724866 i meila zancia160@o2.pl
|
|
z jakiego powodu wymiękasz?
|
|
Prowokuje Was a Wy pokazujecie kompletny idiotyzm m.in w zakładaniu tylu tematów o tym użytkowniku haha Brawo Jan Serce :)
|
|
cholercia, trzeba się wypisać z tego forum bo za dużo osób mnie popiera, to nie tak miało być:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |