Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Vice prezydenci |
Chłopie. Dzięki korespondencji ze mną niedługo zostaniesz gwiazdą (lokalną). Towarzystwo także. Liczę na kasę za promocję. To tylko dzięki mnie czyta o Was kilkadziesiąt tysięcy łomżyniaków i 23 osoby z gminy Śniadowo. Czekam na fakty !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Vice prezydenci |
zbuibono porfel czarny nike na ulicy polowej jesli ktos znajdzie skoczek00k@wp.pl pisac
|
|
dziękówa hehe
|
|
kurs na koparke do 0,8m sześciennego pojemnosci kosztuje 1100 + 650 zl jakies rozszerzenie naprzyklad pod dany typ koparki na jaki mozesz sie gdzies dostac a tak dopiero po roku mozesz sobie zrobic 2 kategorie pojemnosci ..... powiem tak latwo nie jest ........... znam do szczerosci ten temat ja robilem w ełku bo w lomzy nie robili i latwo mi nie bylo ;] jesli nie bedize cie wiecej niz 5 godzin kursu nie dopuszcza cie do egzaminow na koniec ........ egzamin panstwowy egzaminatorzy z radomia pozdrowka
|
|
i wow to mnie nastraszyles widze ze latasz pewnie JCB kiem powiedz cos o tej pracy i czy jezdzac jcb lub katem nie musze rok czekac tylko za razem zdac i jezdzic
|
|
Tomek, Jeżeli chcesz się porównywać do lumpów, to Twoja sprawa. Ja wolałbym równać do góry
|
|
Szkoda chłopaka. A mówią, że w Łomży w ostatnich latach się uspokoiło...
|
|
pytania dotyczące figur przestrzennych. Sześcian jedna ściana ukryta i musisz dopasować co na niej będzie. Zasada podobna ja z ciągiem liczbowym:) Poza tym to rada taka jaką wszyscy podają. Tego testu nie można oblać. Poprostu każdy pracodawca czy to w policji czy gdzieś indziej dobiera sobie pracownika na zasadzie kryteriów które ustalił. Do Policji mogą nie przyjąć bo inne mieli portrety psychologiczne przyszłego policjanta, ale Twój wynik który uzyskałeś może np być zadowalający w innej firmie. Nie trafisz. Jak to mawia mój znajomy zawsze są dwa uda, albo się uda, albo nie uda;) powodzenia i próbuj:)
|
|
W konarzycach, przy wyjęździe na ostrów można wynająć pokoje.
|
|
a co urzad skarbowy masz go?
|
|
A wiesz moze ile kosztuje wynajecie takiego pokoju?
|
|
ale to nie jest to :)
|
|
Jan_Serce ty zjebie co ty sobie ***** wyobrazasz ty stary tłusty kutasie ŁKS to duma Miasta a drogi cały czas budują W moim sercu ŁKS i na dobre i na złe
|
|
SIEMA, ej chłopcy mam pytanie, czy można grać w max Payne na internecie z góry DZIęKI.
|
|
jak ku*wa jesteście tacy mądrzy to nie pie*dolcie głupot na forum tylko idźcie do kościoła pomodlić się za niego!!!
|
|
Po pierwsze primo (jak mawiał Franek Kimono) Archi: Melinę potraktowałem dosłownie, a nie jako lokal z koncesją. ;) haaaah5 napisał(a): "karaoke w rzymiance napewno bylo,bo tam predzej pieklo zamarznie niz odwolaja impreze :P" złośliwe, ale dobre ;) POZDR
|
|
o ile wiem, to najpierw się robi blejtramy, a potem obrazy maluje... Jaka technika, jakie płótno, to może pomogę. Mój kolega ma o tym pojęcie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |