niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
...uwolnić się spod władzy księży...

To jest dla chamów jak tłoczno w autobusie i wciskają bo się boją że pojadą nie na ten rewir co trzeba ;)

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ...uwolnić się spod władzy księży...

Przesadzacie, ty byli wysocy rangą urzędnicy państwowi, więc im żałoba Narodowa jak najbardziej się należy. Poświęcili swoje życie rodzinne i sosłownie swoje życie służbie tego kraju.

Jarek

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Witam!
Czy jest ktos kto zdawal w/w test i mógłby opisać jego przebieg ?

Signature will be available soon. Please wait ;)

Poproś żeby Tobie przywieźli w zoologicznym na Niemcewicza, oni często jeżdżą na giełdy.

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

ja taki test przechodziłam do pracy w charakterze asystentki w firmie.całkiem niedawno.pierwszą część przeszłam pozytywnie.nie wiem jak poszło z drugą.czekam na wyniki...Co to się teraz dzieje.

Wydaje mi się, że dokładnie ten test rozwiązywałem. Nie wiem czemu nie zdałem tego testu. Wyniki byly chyba po tygodniu ale nie dzwonilem w ich sprawie do psychologa tylko do zakładu karnego a tam facet powiedzial mi tylko ze się nie udało. Myślę, że przyczyną niepowodzenia mogło być zafałszowanie testu bo kombinowalem, żeby wypaśc dobrze, a na rozmowie myślę, że psycholog to wylapal.
Przypomnialo mi się że trzeba było jeszcze wyjaśnic pojęcia: Chleb, pomidor, mandarynka, wyjściowy, apokryf, instalacja. Było ich około 20.
Dzięki za test!

Witam. Jesli chodzi o zafałszowanie testu i odpowiadanie niezgodnie z prawda, nie radze. Test ten sklada sie z pytan maskujacych, ktore wylapuja klamstwa, np: Czy uderzyłbys swoja dziecko? pytanie drugie, za jakies kilkanascie pyatn: Czy klaps moze byc metoda wychowawcza? W momencie opowiedzenia na pierwsze pytanie NIE a na drugie TAK demaskujesz sie ( swoje ukryte instynkty, hahaha)

Kazdy zawod ma liste cech, jakie sa porzadane do jego wykonywania, a na poszczegolne cech sa testy.

Artooro testy, ktory rozwiazywales to test niedokonczonych zdan. Ma on na celu uwydatnienie Twoich priorytetow i wartosci.

Co do testu inteligencji wyobrazcie sobie, iz wynik moze sie roznic. Np zrobiony dzisiaj i za miesiac , wynik moze byc rozny. Mało tego, wystarczy manipulacja i jest inny... Wiele czynnikow sie na to sklada, np. gorszy dzien, zmeczenie, dół emocjonalny itp. Oczywsicie nie jest to az taka roznica, aby z osoby o niskim ilorazie zrobic nagle geniusza. Trzeba wziasc pod uwage granice błedu statystycznego.

Powodzenia na testach i pamietajcie, badzcie soba, bo i tak wyjda wasze cechy...niektorych nawet u siebie nie podejrzewacie...

wiecie moze czy dzis beda otwarte dyskoteki ? ? ? interesuje mnie dokladnie dyskoteka w Jaswiłach i w kluby w Łomzy ? ?

Enya w gg sa 2 hasla, jedno zabezpiecza polaczenie z serwerem, a drugie sam komunikator, zeby nikt nie wchodzil na twoj profil i nie czytal wiadomosci. A co do tego ze da sie je odczytac to inna sprawa.

rudy błazen z druhem

A ja polecam zespół > B O S S < z Łomży.

Jakieś niedokładne te "żródła policyjne":P Osienmastolatka powiesili na Kołłątaja w jednym z tych "meliniarskich" bloków w piwnicy. Szkoda... młody chłopaczek...

lucyna

schyl się do miecza:) co ci sie nie podoba?

czyli tam nie ma zadnych dwucfrowych tak? wszystkie są pojedyncze? Pomyśle przy kolacji może zaskoczy:)

Moze 5?

Pasuje mi tak:
9 nieparzysta
7 nieparzysta
4 parzysta
6 parzysta
1 nieparzysta
i ? powinno być nieparzysta czyli spośród 4 8 5 2 to tylko piątka jest nieparzysta;:)

rudy błazen z druhem

I teraz pomyslcie sobie,ze nigdy w zyciu nie widzieliscie na oczy takiego testu i trafilby sie Wam taki ciag liczbowy... Teraz wydaje sie to banalnie proste i logiczne,ale w sytuacji gdy masz okreslona ilosc czasu na rozwiazanie to klopot ;)

Ok,musze jeszcze przestudiowac "Matryce Ravena" - http://pl.wikipedia.org/wiki/Test_matryc_Ravena

i testy na wyobrazenie przestrzenne ;D Dzieki ;)

Jan_Serce twoj stary rucha sie z rubikiem poj... a tam bedzie piekarnia

a moze jednak co ;P

sam se bana walnij co on ci przeszkadza (Jan_Serce)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org