niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
II tura z pewnością dla Kołakowskiego

i to jest konkret gosc dokladnie przez kamery sfilmowany i szóste twoje cierpienie choc ja cienki bolek jestem.

Signature will be available soon. Please wait ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: II tura z pewnością dla Kołakowskiego

nie musisz się powtarzać:)

jakos ciezko co kolwiek pobrac trace cierpliwosc...moze macie jakies linki z ktorych mozna pobrac.....

http://172.16.1.210/ MUSI WEJŚĆ!Po prostu wklep to w wyszukiwarkę

Tylko wiecie szukam kogos kto przerobi mi konsolke a nie zamieni ja w przycisk do papieru bo takich specjalistow jest mnostwo ; ) wiem ze to 5 min roboty ale oczywiscie zaplace w granicach rozsadku : D

Witam kolejny raz wiecie moze gdzie sie robi kurs na koparke i jak jest cena takiego kursu

Informacje z tek strony nie chcą się skopiować

bardzo chetnie, a powiedzialbys mi ile oni mniej wiecej biora bo wogle nie orintuje sie teraz w cenach bo nie siedze w łomży

pracuje doktor Maksymowicz w przychodni łomżyńskiej? Jeśli tak, to w której?

IrfanView 4.10 taki program znalazlam ktory podobno redukuje efekt czerwonych oczu ...mozesz tez spolszczenie sciagnac...moze ci sie przyda HokusPokus :)

Mam chyba Déjà vu. Ten temat był wałkowany setki razy, ludzie ile można pisać o tym samym?

Widzę, że sami burżuje na forum. Photoshop... Czy wy wiecie ile on kosztuje, że tak polecacie? Polecam Paint.NET.

Takos

sklej morde ryjku to moj tata !!!!!!!!!!!! masz wpierdol !!!! zobaczysz ..... nie znasz dnia ani godziny !! ;""""]

to jak nabije podwójnie na kasę to musi zostawić, ale jak źle wyda, za mało to sobie może wziąć.

No i co z tego , że twój tata. Ale "geniek" ma rację.

Nie, nie jest potrzebna tylko w kodeksie nie wystepuje pojęcie węzła bo to skrzyżowanie. Węzeł drogowy to okreslenie bardziej budowlane lub geograficzne.

na pewno nie w Łomży

A mnie kiedyś pani w sklepie obuwniczym pod 4+ wystawiała taki maly kwicik ręcznie , jako gwarancję na buty. Jak powiedziałem , ze chcę paragon fiskalny , to była strasznie oburzona i z wielka łaską nabiła na kasę. :)))) niezłe lody kręcą, a przynjamniej kręcili. Łomża , to ciekawe miejsce.

Autor: tesciowa (---.lom.vectranet.pl)
Data: 22-01-08 14:04

Co do tego słabego liczenia to ciekawa sprawa nigdy nie pomyla sie ,zeby stracic

Mi się zdarzyło w 100krotce, oczywiście paragon sprawdzony w domu a pani w kasie chyba zakochana była bo wszystkie produkty pojedynczo przeszły przez jej ręce:)do dziś nie wiem jak to się mogło stać:)

rudy błazen z druhem

Nie znam tego Pana, ale jak tak syna wychował to może rzeczywiście ...

Zgadzam sie z wiekszoscią prawd.

ja ci zrobie dobrze:)

a chcesz zrobić z 2 kolorów? malowałaś już kiedyś włosy? jak długie są one? Ja robię balejaże i farbuję włosy u siebie w mieszkaniu. Taniej niż u fryzjera.

Rozumiem cię.ale jak teraz zrobię konwersję to o kwotę mniejszą (bo już straciłam) i do tego zapłacę prowizję jeszcze.Liczę na to, że sytuacja się poprawi i chcę poczekać.Musi być kiedyś lepiej...

powiem krotko... przeczytalem dwa razy co napisal kreatura90...ani ortograficznie nie przypadlo mi do gustu...ani skladniowo, nie mowie juz o tym...ze nie rozumiem tego co tam jest napisane? czy ja jestem dziwny?

druga sprawa...dziewczyny...nie podniecajcie sie tak bardzo, bo nie ma czym...

dziwi mnie tez popularnosc tego tematu, ktory powinien zakonczyc swe zycie juz dawno temu...

corel draw? do obrobki zdjec:D? hehe

corel photo paint

!!!!

Kurs na koparke mzesz zrobic w lutym w MAKBUDZIE na poligonowej koszty tego kursu wynosza od 1000 do 1200zl

Niunia napisz, ktory z wymienionych programow na forum interesuje Cie i zostaw mi jakis kontakt do siebie np: GG , a w wolnej chwili przesle Ci link ;)

Podobno jutro wiozą Janka na zakupy do Media Markt.Jak myślicie,wpuszcza go?

Myślę, że to dotyczy artykułu w bezcennej odnośnie projektu powiększenia Łomży (wchłonięcie 13 podłomżyńskich wsi). Łomża sięgałaby od Jednaczewa aż za Podgórze, około 20 kilometrów z jednego końca na drugi.

Jak w temacie

wymieniłeś akurat głupi pomysł, o ile w ogóle taki był to dobrze że nie został zrealizowany, powietrze by woził...

Było tak i bedzie ,ze ludzie wyp......ja smieci do lasu.Az sie żygac chce jak sie na to patrzy.Poprostu ludzie to świnie.

I to jest właśnie żałosne panie bolek. Wybiórcze serwowanie zdarzeń. Masz doskonałą wiedzę na całość zagadnienia. Mielecie jęzorami kiedy temat dotyczy obecnego Pana Wójta (szacunek Panie Andrzeju). Jeżeli chodzi o własne cele to natychmiast jednym zdaniem można Wam zamknąć mordę. Wtedy nikt nic nie wie, ba ma wtedy 1000 innych spraw, którymi był w danej chwili zajęty. Chłopie, opanuj się, bądź mężczyzną, bo zachowujesz się jak panienka. Ostrożnie co by paznokci nie połamać.

Oczekuję relacji ze Szczepankowa. Zapytaj kolegów ze stowarzyszenia. Jeżeli stchórzyłeś i tam nie byłeś to zapytaj i je opublikuj. Bądź wreszcie członkiem a nie podszywasz się pod obojnaka. Można z kimkolwiek tu dyskutować ?

fakty, fakty, fakty !! Już teraz Ci nie odpuszczę.

Lukasz92, pewnie myślałeś, że ten przycisk to taki hamulec bezpieczeństwa? :P

idiota w lomzy oglonie dostepony i jezdzi autobusem

HP świetnie sprawuje się również na uzupełnieniach, fakt w zależności jakie są one. Głowicę zawsze nabijam do 3 razy i jest ok. Kiedyś miałam problem ten sam , ale wówczas źle nabiłam kolory, w tym przypadku tylko nowa głowica.

no wlasnie jak z tym stopem:/ bo zem juz sam nie wiem :( ja stop a on jadzie i jadzie a moze poprostu ten guzik ze psiuty ??? jak dumata z powazaniem wasz Kajetan :* dla dziolchuw

Nie wiem bo nie trzymam zwierząt w domu. Ale z tego co widzę to dużo osób tak robi. Wypuszcza psa , który sobie pobiega zrobi co zrobić musi i wraca do domu. Nie wiedziałeś o tym ??

Jan_Serce strasznie mądre rzeczy tu piszesz, jestem pełen uznania, podziwu i szacunku dla Ciebie, wielkie ukłony w Twoją strone :) poważnie <brawobrwawo>

a na prezydenta to ja moge sie zglosic tytlko jak sie zglosze to glosujta na mnie , przecie juz oni wszystkie sie nakradli a ja tez chce troche :) wiec powtarzan jeszcze raz jak sie zglosze to glosujta z powazaniem dla moich wiernych wyborcow wasz Kajetan

nie bede sie w temacie wypowiadal bo ja se kupilem lasirowo i nie mam takich problemow :) tylko w nocy nie siepię bo z widlami stoje i pilnuje bo zem slyszal ze wiesiek z marchwkow chce mi ja zabrac ( ja juz mu mowil ze ja tylko od niego pozyczylem jak go nie bylo i nie wiem czemu sie tak denerwuje) z powazaniem wasz Kajetan

sokół wędrowny piekny piekny piekny :) ptak

"Sokół wędrowny (Falco peregrinus) - średni ptak drapieżny z rodziny sokołowatych, zamieszkujący cały świat z wyjątkiem Antarktyki. W Europie (w tym w Polsce) dawniej był to rozpowszechniony ptak lęgowy, jednak w latach 50. i 60. XX wieku nastąpił drastyczny spadek jego liczebności, głównie z powodu skażenia środowiska pestycydami. W ostatnim okresie z powodzeniem prowadzona jest sztuczna hodowla sokoła wędrownego i jego reintrodukcja do odpowiadających mu biotopów. W Polsce jest znów lęgowy, choć bardzo rzadki - całkowitą liczebność szacuje się na 5-8 par. Jedna z nich regularnie gniazduje na Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie."

jak chcesz to moge ci odpalic za 100 ostatnio za laskiem polowalem i mam jednego :) tylko napisz co z nim bedziesz robil bo jak na rosól to ci obskubie z piorek za dodatkowa flaszeczka a jak chesz na wystawke ( tak jak jaki wielmozny ) to moge ci go wypchac za 2 flaszki ??? to jak ?? czekam na odpowiedz z powazaniem wasz Kajetan

Ja tam nadal jestem przekonany, ze i w tym przypadku na 95% przyczyna byly zle nabite kolory ;)

Dzisiaj wieczorkiem w okolicy Prusa zgubił się kilkumiesięczny pekińczyk. Proszę o wszelkie info jeżeli ktoś widział, dzięki!

kaka- piszesz jakoś tak chaotycznie że ciężko zrozumieć, wstawiaj przecinki, rób jakieś myślowe odstępy, bo żeby z tobą polemizować to muszę się troche natrudzić:)))
piszesz o autobusie szynowym, już ktoś napisał że tory się pod to nie nadają... reszta o remoncie i budowaniu torów to jakieś mrzonki... może drabine na księżyc byś chciał:))) tory na największych trasach nie są remontowane a on tu coś pierdzi o nowych torach, żeby 40 osób z łomży wozić.

Jestem użytkownikiem tej sieci od 1 roku nie powiem były 2 incydenty gdzie ni miałem netu ale w kilka godzin uporali sie i było ok

Nie narzekam na ta firmę i na razie nie mam zamiaru zmieniać może kiedyś ale na chwilę obecną jestem zadowolony

Pozdrawiam

Nie wiem czy zauważyliście ale jadąc z wawy i skręcając w lewą mają zielone światło powinno się jechać bez żadnych przeszkód a tu nie, bardzo często można się nadziać na pieszych którzy też idą na swoim zielonym. Raz jak tam przechodziłem to o mały włos nie zostałem rozjechany na szczeście kierowca by czujny i zdążył wyhamować ale w innym wypadku mogło by być nieciekawie.

ej!(?)jak cię razi wyłącz komputer i idż do łóżeczka panie wszechwiedzący...Zgubił czworonoga i prosi o pomoc. Wściekasz się,bo nie wiesz co to pekińczyk czy co?To właśnie ciebie jest mi żal...Ze tez nie chcesz się zgubić!

awiczard masz racje ale to zależy tylko o samego siebie :D

rudy błazen z druhem

Znaleziona kilka dni temu wycienczona i zmarznieta suczka ( podobna do foksterierka) ,jest młoda, wielosci kota, łagodna i ufna. szuka kogos kto ja przygarnie! Obecnie jest juz w dobrym stanie -odpchlona i czysta Jezeli jest ktos kto moglby zaopikowac sie pieskiem... W przeciwnym wypadku trafi do schroniska a to nie najlepsze miejsce dla takiego malego psiaka. - Arek

współczuje rodzinie Lotników to rzecz jasna...
Kaczynski juz słynie z robienia załób a co bedzie jak ktos z jego rodziny umrze....ohoho szkoda mowic !

Jak to co, będzie żałoba na całej Ziemii, będzie godzina policyjna, wyłączą telewizję, radio, internet i Rydzyki będą chodzić po domach... Armagedon będzie...

hehe :)

a ja mialem tak ze jechałem jakims ostatnim autobusem i kierowca nie zwalnia na przystanku na ktorym mialem wysiasc to naciskam ten stop az wkoncu sie zatrzymal
czasami sie tak zdaza

w starych autobusach taki sam przycisk jest nad drzwiami taki czarny

rudy błazen z druhem

jaki jest najniższy abonament ??

a kim ty k... jestes ze stawiasz zadania. zapytaj wojta jak bylo. pa.

Hey nowy sasiad sie szykuje fajno mam neta z netstera i jest git nie poblokowane porty ani nic w tym stylu pakiet 1mb wystarczająco starcza do potrzeb sciagania i bawienia sie netem ... wiec jak cos to idz do nich i sie spytaj maja swoja siedzibe w stokrotce na gorze bo na wojska polskiego zlikwidowali bioro .. jest tylko magazyn pozdrawiam

Narazie z tego co wiem to nie ma p.Kisla i chlopaki z CT Group prowadza przez ferie treningi... Wiec raczej mozecie isc sie dopytac jak z zapisami po feriach, a treningi sa Pon i Sroda od 17 od lat 13, a mlodsi maja od 16. Ofc w Bonarze :)

no ciekawe ciekawe

rudy błazen z druhem

U Ferenca

a ty jakie masz zdanie?
bo ja uważam że to całkiem dobre miejsce do kłótni...

tak

wszechwiedzący nic nie wie o ortografii:)))

to jeszcze bardziej komplikuje sytuacje :D

Jest ktoś kto pomoglby mi z tym ciagiem liczb ktory napisalem powyzej ?

u kamińskiego (na przeciw MediaEkspert) podobno od poniedziałku ruszył ale nie wiem na 100%, możesz się zapytać, jak coś to nadrobisz zaległości

9 2 8 8 2 0
6 11 ? 1 5 5

ODP:
A-2
B-3
C-6
D-7

lub

5 9 10 6 7 3
6 ? 3 8 8 13

ODP:
A-3
B-5
C-7
D-8

Jarek

Dobra, jest już ;)

"Ja jak Ja"---hehhe kłutni czy kłotni??

a ja pytam,
klotni czy kłótni???
hehehe

tia, to zmienia postać rzeczy

ja mimo tego nie moge dojsc o co chodzi w tym ciagu... probowalem podzielnosc,parzystosc,nieparzystosc itp poddaje sie ;)

Jarek

Faral ma rację:) był szybszy ode mnie:)

Jarek

Dalej dzieci poprzedniego ustroju...chodzilo mi o prawywatnego inwestora/na zachodzie juz wchodza niemieckie sieci kolejowe.Do miasta nic nie mam ale co za ludzie w nim mieszkaja...prostactwo, plotkarstwo, prowincja.Podrzuca sie jakiejs firmie plan, dzieli sie z nia zyski jesli uzna plan za rentowny i mamy kolej ale nie w Łomży, czemu?Odp jest w tym temacie.Wiecej nie zamierzam do tego tematu powracac.Janie-nie ograniczaj sie.Czegos nie masz mysl jak mozna to zrobic.A o tych pomyslach zaloz jakis temacik z checia kiedys zobacze.

ooo taaaaaaaa hahaha:) pesel, grupe krwi i numer buta...takich rzeczy sie nie podaje

chodzi ci o wyszywanie obrazow tak ??

Jak trzeba być ograniczonym umysłowo, żeby nie widzieć, że parę tematów wcześniej było już to dyskutowane? Pewnie powiesz, że nie siedzisz tu cały czas i nie obserwujesz. To wykorzystaj dobrodziejstwa wyszukiwarki!

rudy błazen z druhem

bo sam jesteś psem

ale o co chodzi?

Trudno porównać paintball dzisiaj grywany (czyli głównie speedball), do airsoftu ( nie ASG, ASG to sskrót od Air Soft Gun, czyli od określenia na replikę).

Co do przerabiania markerów na "Kalasznikowa, M-16 i na wiele innych modeli" - no prooooszę.... Toż to z kilometra tejże broni nawet nie przypomina.

Zalewanie farbą realistyczniejsze? i don`t think so...

A w czerwoym Borze razem z Zambrowiakami bawimy się i my :)

BTW, syf to żeście tam narobili na budynkach niesamowity... Po nas zostaje troche kulek niewidocznych z 5 metrów, a po was kupa farby...

tak to jest się podzielić z kimś wiadomościami z pierwszej ręki...

Treść jest ukryta

Ale ten janeczek ma zryty dekiel, az mi go szkoda z tym zielonym obok kolataja to walnął taka bombę, ciekawe gdzie on sie chował

trochę dzieciaków nie będzie mogło uczęszczać do przedszkoli, nie mówiąc już o dodatkowych zajęciach, niestety będą płaciły cenę za to że mają biednych, nieudacznych i leniwych rodziców...

Air Soft fajna sprawa, jak bym kupił sobie sprzęcik to też piszę się na strzelanie, na allegro znalazłem fajnego kałaszka za 100zł.
A jeśli chodzi o kulki do AS to chyba też można kupić z farbą ale nie jestem pewnien.

http://www.angernet.org/

ale jest sens porownania bmw e46 316 z powiedzmy 2003 i lenosa 1.6 z 2003?

w okruszku kiedys zaplacilem za paczka 1 zl...a obok po 65 gr to az osiwialem...

okruszek ?? ty wiesz co ty gadasz ... najgorsze ścierwo w Łomży. Kiedyś nawet w miarę mają ceny, a teraz chcą za zwykłe pieczywo kokosy... ludzie zastanóci się co piszecie. Ja osobiście też polecam ten sklepik na rogu na dworcu.

ale nudy, idę spać...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org