niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A co z wynikami w gminie Łomza

pf :] tak samo jak markac mam trzech dostawców ...
1.i-plus ( zasięg w Łomży nie jest najlepszy...)
2.neo (czasami rozłącza lecz nie narzekam na prędkość )
3. IST ( internet oceniam na b.d.b ;) )

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A co z wynikami w gminie Łomza

tak zem jest zadowolony :)z pieska

mam nadzieje ze urosnie z niego duzy pies bo narazie to musze zanim lancuch nosic, bo ledwie ciągnie i troche slomy zem zmarnowal bo do budy musialem wlozyc zeby nie zmarzł.

bylim juz po krowy i chiba bedzie sie nadawal na gospodarke :] jestem bardzo z niego dumny bo to madre psisko sam wiedzial ze trzeba sie wykapac w strudze jak sie wczesniej w gownie wytarzal :)

szarik juz go zaakceptowal, troche sa problemy z puszkiem jak sie zdenerwuje to malego scisnie ale ja sie tam nie wtrancam bo hirarchia musi byc

z powazaniem wasz Kajetan

ps jak bedziecie mieli jeszcze jakie psy do dajta znac bo sasiad by przygarnol bo mu burek ostatnio uciekl [ni wiem czemu ]

takie Kutno leży na trasie Wwa P-ń więc jak tam ma nie być stacji.

Nam by się przydał taki "pomysłowy" jak Gosiewski to jest szansa na peron hehe.
Ekonomicznie kicha ale będzie :-)

By sie tak nie gubili jak by mysleli tak jak moj piesek ;) wyjdzie za podworko obkrązy st. rynek, starowke oleje choinke i wraca po 20 minutach, a juz duzo razy nie bylo go nawet po 2-3 godz bo spacerowal ;] umie tez przechodzic przez ulice i uwaza na samochody

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org