Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dramatycznie słaby wynik Piorunka z PO |
schronisko nie przyjmuje szczeniaków. i kolego jak go nie chcesz to po kiego sie odzywasz?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dramatycznie słaby wynik Piorunka z PO |
gosc Lukaszenke tez ludzie wybrali i co z tego wynika?
|
|
:p ja mogę zostać ginekologiem :p dla tych ładnych pań :p
|
|
próby odbedą sie parking ul poznanska (nie wiem dokladnie gdzie :( ) pod "urzędem wojewódzkim" na jednostce wojskowej obok mcdonalds plac nauki jazdy na pilsudskiego ODMET
|
|
piesek już ma nowy dom, więc koniec tematu.
|
|
lotnisko w Czerwonym Borze to nie on obiecywał? :)
|
|
Janek w tamtym czasie tak było. Jezeli trzeba było kilka godzin jechac do W-wy i to jeszcze z przesiadkami. Na dzień dzisiejszy kilka szybkich autobusów szynowych i po PKSie. Tylko cała inwestycja ogromnie kosztuje bo torowiska itp. Nie wiem czy Janek wiesz z Warszawy do Wrocławia pociągiem jedzie się 5 godzin i to przez Poznań - spróbuj samochodem :))) A i tak nie jest to jakies cudo techniki. von chrupka
|
|
To raczej Vectra jest pomyłką, brak sieci lokalnej. Netster od chwili przejęcia Interneo to już całkiem inna jakość (lepsza). Mam internet w Lomży w tej firmie i awaria jeszcze się nie zdarzyła. Polecam.
|
|
To skoro ci tak ten netster super to po co się łączysz przez I-plusa. Przerzucenie sie z i-plusa na netster to nie dziwię się ze taki zauroczony jesteś szybkością
|
|
Niestety ,ale i w biedronce trzeba sprawdzac paragony.Dwa razy mnie oszukali,ale bez problemu kasjerka mi zwrociła i przeprosiła.Po odejsciu od kasy zawsze sprawdzam paragon.
|
|
Nic sie nie stanie tylko kontrolka sie zapali u kierowcy
|
|
stop na żądanie....
|
|
peter ja na twoim miejscu aby zaspokoic ciekawosc wszedłbym na strone: solidarnagmina.com tam zaspokoilem ciekawosc podobna do twojej. von chrupka
|
|
co za ciemnogród he
|
|
Kolory tez sie dolewa, bez problemu, chociaz moze nie zawsze jak widac na przykladzie tematu ;) A porownywanie w kolko cen z allegro do sklepowych jest juz nieco smieszne, to jest zupelnie inna specyfika sprzedazy. Po pierwsze trzeba te koszty transportu doliczyc, a po drugie raczej nie sadze, zeby dawali gwarancje na te tusze, ktora mozna dostac na miejscu w sklepie, a czasem glowice padaja.
|
|
Kto jest za banem dla Jan_Serce na ip wiec chlopak niewejdzie juz na forum 4lomza ze swojego kompa prosze sie podpisywac po nizej pozniej zostanie to wyslane do admina 4lomza.pl
|
|
yyy nie rozumiem chyba. piszesz, ze byl to twoj brat i dopiero dzis sie o tym dowiedzialas a wszystko wydarzylo sie w grudniu (?) Ę.Ą.
|
|
Janek na prezydenta ;]]] Ktory to juz temat o Janku 5? 15? 66? dajcie se na luz
|
|
z_2013 Co masz na myśliw szytsko się psuje?? Skoro wszystko się psuje po po 3-4 latach to jakim cudem śmigają Lanosy 10 letnie ?? A takie żeczy jak rozrząd i pompa wodna czy jakieś tulejki i tp to normalna żecz w samochodzie każdej marki zależy to także od tego jak nim śmigasz i od ilości km przejechanych.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie wiem czy to ze zmianami czy bez. http://prawo.vulcan.pl/przegdok.asp?qdatprz=31-08-2004&qplikid=2 Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Myśle że trzeba tego janka wywieźć,do lasu,kula w łeb i po nim skurwy....
|
|
Jesli zdasz test znaczy, ze pasujesz na policjanta, jesli zas nie, poszukaj czegos, w czym bedziesz dobry. Jesli chodzi o testy na inteligencje, nie mozna ich miec w kompie, w necie sie nie dostanie, gdzy nie sa to prawdziwe testy. Testy sa scisle, bardzi scisle chronione. Za ujawnienie ich i rozpowszechnianie grozi kara. Radze isc na zywiol i zobaczyc, czy sie zda.
|
|
Usuń wszystkie pliki z gg, w panelu sterowania a potem wyszukaj jeszcze przez opcję "wyszukaj" w "mój komputer" wyświetlą ci się jeszcze 2 albo 3 pliki, i usuń i ponownie zainstaluj gg.
|
|
Do Konrada.Może ona jest słabą informatyczką,ale dlatego prosi o pomoc na forum,które powinno służyć pomocą,a Ty dziecko przygotuj się do mądrego wystąpienia na forum tzn. umyj się i ząbki,przygotuj się na wykłady w szkole (szkoda,że nr 8 już dawno nie jest w Łomży tak bardzo popularna dla ludzi Twojego pokroju i inteligencji),daj na mszę i niech Ci wszyscy odpuszczą Twoją głupotę.Myślę,że to ostatnie skądś się wywodzi...patrz przysłowia polskie...
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych tą cała akcja na mieście właśnie wracałem od swojej luśki (dla mniej wtajemniczonych to od dziewczyny) z trzymania ehe ale je..ć to . No i widziałem tą całą dyskoteke na 4 kółkach na początku nie wiedziałem co się dzieje. . <wow>. Ta cała dyskoteka na kółkach śmigneła obok mnie jakby jakaś rakieta to był jakiś czarny wóz nie wie dokładnie te coś tak szybko ,,przeleciało" obok mnie,że sam już nie wiem widziałem jeszcze 4 typków w tej gablocie jak wymachywali rękami ;D Muza grała tak ładnie i czysto nie wiem jaki ten koleś miał tam sprzęt grający ale naprawde miodzio aa tą zajeb..istą muze słyszałem jeszcze ohoho bardzo a to bardzo daleko . . . ( jutro też ide trzymać ;-) POZDRO dla tych ziomów.
|
|
Cytat: EKHM....masz cos do 25 mercedesow? ;-) No co prawda 25 to jeszcze nie ale juz 20-stka niedlugo stuknie i wcale nie narzekam, bardzo dobrze mi sie jezdzi. Pozdrowienia dla posiadaczy starych meśków ;-) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
dlaczego osadzasz jak nie znasz? o to chodz ze calkiem pozadne panienki!
|
|
Proponuje wybraąć sie np do białegostoku. tam w większości klubów nikt nic nie sprawdza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |