Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Platforma bierze wszystko PIS twierdzi że PO przegrało |
adamus - popieram Janek - od czegos trzeba zaczac,a przydomek mozna uzyskac majac jednego psa. Jednak miara dobrej hodowli nie jest ilosc psow i miejsce ich zamieszkania!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Platforma bierze wszystko PIS twierdzi że PO przegrało |
markac palenie to ja juz mam w du...ie, ile to mozna palic !! ja juz oszalałem od tego palenia :):) a jan serce jak zwykle wnika w szczegóły!! troche fantazjii........
|
|
ja juz mam ten dekoderek od wczoraj nawet ladne smiga i jaki fajne ma funkcje :P
|
|
Moze ktos sie orietuje gdzie mozna rozliczyc zeznanie podatkowe?
|
|
no...pochwaliles sie...piratem :)
|
|
morda
|
|
Bagiński trochę za stary na tę funkcję. A teraz wojewoda ma tylko zlikwidować prawie cały swój urząd i zwolnić pracowników. Dobre zadanie dla Dzierzgowskiego.
|
|
autochton....Dzieki za pomoc :)
|
|
Dokladnie Serce do Wawy sie jechalo okropnie dlugo.Znasz stacje kolejowe Kutno,Aleksandrów Kuj?hehe człowieku te miasta sa mniejsze.Poza tym czasy sie zmienily a zainteresowania nie bylo bo podróz była bardzo długa i nieoplacalna.Teraz po 1 byloby inaczej, a po 2 to nie był tylko brak zaineresowania ale klopoty pkp z kasa.Moze Łomżynscy biznesmeni wespra inicjatywe ciuchci w Łomzy;p.Co jak co nie byloby spalin, szybciej, pewnie taniej - jak dla mnie styka.Na marginesie.Wystarczyloby zeby puscic tory albo tylko Łomża-Warszawa, albo Warszawa-Łomża-gdzies dalej n wschod, załozmy nawet do granicy lub do Bialego.Wtedy pks rowniez zjedzie z cen.Pozdro dla wiecznych pesymistow co lubia wdychac spaliny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |