poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża woli bezpartyjność !!!!

powiedzcie mi jeszcze jak najłatwiej zmiejszyc rozmiar zdjecia bo probuje przez najprostszy Paint i nie wychodzi tak jak powinno...ucina sie jedna strona a ja chce po obu strona rownomiernie szerokosc i wielkosc zminiejszyc...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża woli bezpartyjność !!!!

Gazela - tylko ta żywność jest modyfikowana genetycznie .
Nasiona sa sprowadzone z holandii. I tyle ich co sobie porobia . Na pewno mniej chemii zjedzą niz w gotowych produktach przemysłu spożywczego.
Ale na dzień dzisiejszy kup np.: czosnek- taki z ogrodu, niech nawet bedzie malutki. nigdzie nie kupisz , bo wszedzie jest chiński z plantacji- intensywna produkcja. Tak jest ze wszystkim, rolnik swinie hoduje dla siebie i na sprzedaż, jedną i drugą czym innym skarmia.

No niestety w Łomzy i okolicach nie ma hodowli haszczakow, jedynie jeden Pan hoduje alaskany.
Zajrzyj tutaj: http://www.siberianhusky.pl/hodowle.htm

heh dokladnie kulig napewno to....... a kurs na koparki to sie zapytaj tam w ohp na szosie zabrowskiej mozesz sie nawet zalapac za darmo albo ckp na przykoszarwoje lub kaminski np pryma slyszale nawet jak wyglonda egzamin ze np facet musial zamknac pudelko zapalek lyzko :)mysle ze w ckp ci powiedza dokladnie albo w tym ohp

To tak po krotkiej lekturze listy, zastanawiam sie, co to za hodowle, z adresami mieszkan w blokach?

i tacy jesteście wierni swoim poglądom

Do Michał_ŁKS co Ci da dobry telewizor skoro dekoder daje największy obraz o rozdzielczości 720x576 pikseli i dodatkowo jest połączony kableb RGB który jest bardzo słabej jakości, ja wymieniłem na Prolinka i jest duża różnica, taki z tego morał że idealny obraz będzie na telewizorach CRT, Plazmy i LCD muszą jeszcze poczekać na dekodery z wyjściem telewizyjnym HDMI lub Component i oczywiście większą rozdzielczość

Ę.Ą.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org