Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciekawe, czy tz czuje się wygranym ? |
chce zrobic balejaz kogo polecacie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciekawe, czy tz czuje się wygranym ? |
polecamy ci normalnie i po ludzku skorzystać z archiwum forum!
|
|
Niunia jeśli Ty już nawet w Paint-cie nie umiesz zmniejszyć zdjęcia to nie łap się za programy do obróbki zdjęć.
|
|
http://www.instalki.pl/programy/download/edycja_grafiki/ dziwczyna prosila a wy se jaja robicie... jednak niunia wstarczylo wpisac w google a to ani nie kosztuje ani nie marnuje mozgu :/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie chodzilo mi o to, ile ktos psu ruchu zapewnia w bloku, tylko o to, jaka to hodowla, gdzie ktos ma jednego, czy w porywach moze 2 psy. rudy błazen z druhem
|
|
sciagnełam juz IrfanView takze Gimp postaram sie cos pokombinowac...wiece jak sie niekorzysta tego typu programow to bywaja kłopoty ale moze jakos sobie poradze....i tak do wiadomosci potrafie korzystac z przegladarek itd chcialam poprostu pomocy i dorady ale chyba musze sama do tego dosc.....Pozdrawiam :)
|
|
przed snem dla petera art. 212 par. 1 i 2 kk radze poczytac moze sie w przyszlosci przydac.
|
|
Dokładnie. Nudne jest już odpowiadanie ciągle na te same tematy, ale jeszcze nudniejsze pisanie o tym, że coś już było :) Więc najlepiej w ogóle nie odpowiadać na takie tematy.
|
|
Firmy tej nie polecam, intenet beznadziejny już lepsza jest Vektra czy jak jej tam, Mam neta w netsterze i właśnie wymowiłam umowę, także sory ale nie polecam, na relkalamcje żadko przyjeżdzają a poza tym nie odbierają telefonów, także kontak jest słaby. Internet nie dostaje pakietów jaby oni coś blokowali. dużo można pisać na ten temat ale dobrze się zastanów czy napewno chcesz tam internet założyć, lepsza jest neo, czy nawet netia. tówj wybór
|
|
Wimax .....
|
|
niach niach to taki dziadek sie smial,pewnie widzieliscie... a czemu hłe hłe a nie chłe chłe? :P
|
|
Właśnie wszedłem na linka, którego zamiesciłeś. Test matryc Ravena tez tam był tylko nie wiedziałem jak się nazywa. Jest dosyć prosty na początku, dopiero koncowe karty stwarzają troche problemów, ale myśle, że to można wyćwiczyć. Był jeszcze test, w którym z ciągu cyfr trzeba było zaznaczać tylko te dwójki, ktore znajdowaly się miedzy cyframi nieparzystymi i te siódemki, które znajdowały się między cyframi parzystymi. Oczopląsu mozna dostać bo cyferki małe :/ Jeszcze jedna prośba do Ciebie MasaViV. W necie odszukałeś takie testy jak np. MS lub Matryce Ravena? Jesli tak to mógłbys podać linki?
|
|
gdzie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |