wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Żegnamy prezydentów, ale bez łez, a wręcz z radością

no nie bedzie taka sama...ale wyobraz sobie, ze pizze sie robi do klienta...a nie klienta do pizzy:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Żegnamy prezydentów, ale bez łez, a wręcz z radością

radimp...jakies dziwne te ceny podajesz...

ewentualnie pierdyknac barana w sciane hahaha... zaraz dysleksja sie wykreci hahaha

szukam dobrego zespołu na wesele,może ktoś zna jakis warty polecenia,chetnie widziałabym zespół ze śpiewającą kobietą!prosze o pomoc!!1

dziwna sprawa z tymi kursami...czemu nie jest to oficjalnie rozreklamowane tylko drogą pantoflową i na forum?
Kim sa ci "wykwalifikowani instruktorzy"? czy są to właścicielki? zastanawiam się czy te ich certyfilaty to nie jakaś bujda, bo skąd taki potencjalny kursant może mieć pewność, że są autentyczne i nie wyrzuca ok. 1000 zł w błoto?

gosc ty piszesz bez bledow ale nie wiesz co. Nie sraj glupotami ino konkretami. nie wstydz sie napisz o swoich cierpieniach.

DiDi

Dla goscia piata krzywda
5. wojt publicznie pomawia szanowanych ludzi

Signature will be available soon. Please wait ;)

Dla goscia szosta krzywda
6. wojt dba o bezpieczenstwo

gosc ty wiecej nie wychylaj sie i nie obrazaj. pisac to ty nigdy nie bedziesz potrafil po polsku chocbys dziesiec fakultetow skonczyl i te dyplomy na scianie powiesil. do szkoly kolego, na sesje, z ludzmi normalnymi pogadaj bo inaczej w paranoje wpadniesz i cie ta twoja poprawna pokaleczona polszczyzna przygniecie. przykladow katastrofy w gminie mozna podac setki ale ty i tobie podobni kiedy plujo mowio ze deszcz pada. I TO JEST KONKRET GOSC I SIODME OSTATNIE TWOJE CIERPIENIE.
ze mno juz nie pogadasz jezora dla ciebie wiecej strzepil nie bede. toc modrzejsi do polemiki so.

To napisz na GG mam kilka pytać a na forum nie chcę spamować.

Maximus z Grajewa

http://www.e-grajewo.pl/forum-topic,2625.html

no ale jak ona dwa razy nabije produkt na kasie, to nie moze brac tej kasy dla siebie tylko to idzie na konto sklepu - bo w kasie jej sie zgadza.
Na takim procederze zarabia sklep bo ta nadwyzka wyjdzie przy remanencie - chyba ze to taki fundusz socjalnyc dla pracownikow - premie sobie wyrabiaja ;o))

Dobry program do obróbki zdjęć? Jest ich sporo, ale mercedesem bez wątpienia jest Photoshop CS3. Kosztuje...hmmm, no mniejsza z tym :))

Jak przed momentem sprawdziłem nawet teraz kilka tysięcy ludzi na świecie ściąga go ze stron z torrentami. Wersję polską... dwadzieścia kilka osób. Na szczęście łomżyniacy brzydzą się piractwem :))

Dla ciekawskich, jak działają programy graficzne, proponuje pobrać trial, wersję demo ze stron typu dobreprogramy.pl, a jak spodoba się to ... można kupić raptem to...2800zł

Lepszymi programami można zrobić ze zdjęciem wszystko, odmładzać ludzi, usuwać co nam nie pasuje, itp. Znalazłem przykład w sieci, jest ich zatrzesienie, najprostszej zabawy Photoshopem, znanej od lat

hehe temat coraz ciekawiej sie rozwija :P

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

wobraz sobie wiem co to google :) i nie tylko.....

jestem wlasnie na miescie i pisze z lapa, strasznie mnie "przycisneło" no wiecie o co chodzi:)gdzie by tu na miescie ten teges sie "mozna wyzluzowac"??:):)

To jeszcze mnie kiedys w Radmarze chcieli obuć,kupywałem zakupy ,a min. 4bułki ,a policzyla mi za 44 bulki.

ze sa to znaczy, ze jest zacofanie?

a uzasadniam to tym, ze oryginaly troche wiecej kosztuja...przynajmniej mi sie tak wydaje... no jezeli taka jest cena...przypuscmy na allegro... te 45 zl za czarny... to dolicz jeszcze ok 13 zl... :) no ja oczywiscie wole sam dolac...no kolory nie doleje...ale jak kolor sie skonczy to wtedy kupie calosc...

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org