niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁOMŻA łapie oddech !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sniadowo miastem przecie nie jest przed wojno bylo. Przy kamasiu to i wiocho niedlugo nie bedzie ino zadupiem. Smiejo sie z nas w powiecie ze wladze mamy ino taka jakas obledna jest. To nie moja wina. Ja glosowalem na Joska ktoren knajpe ma i na ludziach sie zna. W ameryce byl i robote on zna. Szablowskiego sie nie czepiajta bo kumaty jest i dobrego zrobil duzo wezta slepia przetrzyjcie.

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁOMŻA łapie oddech !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peter, do momentu tego postu uważałam cię za równego chłopa, ewentualnie babkę (bo na forum to bardzo możliwe), ale tym postem to o mało nie wyprowadziłeś mnie z równowagi.

Peter!!!
Ściemniasz, aż się kurzy! Ale musisz mieć to we krwi pewnie. Współpraca z mediami tego wymaga, a Ty się udzielasz medialnie, prawda?

Po pierwsze
To od kiedy chłopaki z parku piją w kieliszkach?

Po drugie
Te wiktuały z parku pije się bezpośrednio z naczynia zbiorczego, tylko w razie kupna "na spółę" przytrzymuje się palcem miejsce, do którego należy siorbnąć.

Po trzecie
Oni nie używają takiej gwary, jaką zacytowałeś. Tutaj totalny poślizg. To nie są chłopy ze wsi, tylko śniadowiaki.

Po czwarte
Wypiłeś kielonka z chłopakami na skwerku? To nieprawdopodobne. Oni jak się dzielą, to tylko między sobą. (pewnie Ty im przywiozłeś?)

Po piąte
Ci chłopcy za Twoje wino to zgodzą się ze wszystkim, nawet Ci zatańczą na piętach. I po odpustach będą chwalić.

Po szóste
Serio mówili do Ciebie - "panie"?

Po ostatnie
...I potem niby nigdy nic pojechałeś do Łomży? Po spożyciu alkoholu za kierownicą? To się faktycznie popisałeś. Nie ma co.

Czekam na dementi chociażby niektórych punktów, bo części z nich nie da się zaprzeczyć ani sprostować. Bo tak faktycznie jest od wielu wielu lat.

3.71 m33-4 tez polecam ale drugiej psp nie trzeba wystarczy troche poczytac w necie albo ...$ jak by co moge pomuc

... to w koncu cos bedzie czy nic nie bedzie ?

O ile kiedyś się doczytywałem to przy slimie nie ma innej możliwości niż zejście przez despertar cementerio, więc nie mów, że nie trzeba drugiego PSP. A co do baterii i karty to mógłbym również swoje udostępnić.

Ja na senatorskiej kiedyś montowałem instalacje a Kubuś po nich poprawiał i od tamtej pory problem z gazem przestał istnieć. Jedz do Kubusia napewno coś poradzi na to. Pozdrawiam.

bozata: chciałem aby było w moim sprawozdaniu bardziej "literacko". Nie wiem, może te teksty czytają także małoletni? Przyznam Ci jednak rację. Wiadomo, że tam "wali" się z gwintu albo jak to ładnie ująłeś "z naczynia zbiorczego". Ale wstyd mi było przyznać się do takiej "degustacji". Zwrotem "na pan" zwracają się do mnie nawet dziś, ale w sytuacjach kiedy brakuje im do "zrzuty". Potem, a zwłaszcza po południu to już jesteśmy z reguły "na Ty". Inteligentny z Ciebie kolega. Znasz te lokalne klimaty. Przepraszam i zamieszczam niniejsze sprostowanie.

człowiek lasu

bedzie mecz towarzyski o 18:30

nie ma za co:P hehe

Treść jest ukryta

w rossmanie czy stokrotce? bo się niektórym myli...

bolek1 ty nawet po polsku pisać nie umiesz. Taki głąb z ciebie i ty masz jakieś zdanie? naucz się najpierw pisać

Dla goscia pierwsza krzywda
1. wojt klamie.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org