Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS przegrało Jarek twierdzi - to koniec PO |
Ty jakiś dziwny jesteś
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS przegrało Jarek twierdzi - to koniec PO |
miasto?
|
|
|
oni tam* ci zrobią
|
|
nic sie nie stało;D ja oczywiscie wiem ze to męzczyzna dominuje,przeciez kazdy to wie:) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Gdzie wy kupiliscie te monety jesli mozna wiedziec ?
|
|
a sniadowo to miasto? o kurde,nie wiedziałem:P Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
ok txh
|
|
aj ten temat to jeden wielki smiech na sali,ale kraetura naprawde dala czadu... jak jej tak szkoda dupki kocura,to niech nadstawi swoja hahahahaha
|
|
Janek cipo - wlasnie udowodniles wszystkim, ze jestes tylko nowym, gorszym wcieleniem Ptysia. Mozna ci jechac od frajerow, cwelow, pedalow i dzieciojebcow, a jedyne co zrobisz to napiszesz posta i wylaczysz komputer. Tyle twojego, ile sobie tutaj napiszesz. Nie ma sensu traktowac cie powaznie internetowy kmiotku bez honoru.
|
|
mam polewke z takich przygłupków jak powyżej:) już sam nick chuligan świadczy że jesteś w rzeczywistości strasznym cieniasem, to co ty na mnie tu napiszesz to mi zwisa i powiewa bo jesteś dla mnie nikim:) gdybyś chciał się zemną spotkać zaproponował byś inne miejsce niż wejście do urzędu miasta:) trzeba być kretynem, a może przy wejściu do katedry? albo przy wejściu do sądy czy prokuratury? Ja bym proponował przy wejściu do szpitala, od razu udzielili by ci pomocy:) tyle twojego, ile sobie tutaj napiszesz... Ps. jeśli jednak dalej będziesz nalegał to zaproponuje odpowiednie miejsce do tego spotkania, bo rozumiem że planujesz mnie pobić:))) założę się że nie przyjdziesz, mimo że spotkać się z tobą to będzie dla mnie obciach, zrobię to, choć takie dziecinne napinki mam dawno za sobą.
|
|
O, to patrzę od czasów posiadania przeze mnie PSP się coś pozmieniało? -.- Nie wiedziałem nawet. Karta rozumiem, to zawsze było pomocne (choć dało się obejść) ale drugie PSP? No nie wiem.
|
|
w łomzy to panie na kasach pracują jak w matrixie i w dupie maja ,że kolejka stoi. Zadko gdzie w chwilach gdy stoi do kasy duzoludzi obsługa sklepu sama z siebie podejmie mdecyzje o uruchomieniu dodtakowych kas. i tak sobie siedza w tych kasach i klikaja w tempie: klik 1 ,2 3, 4, klik 1,2,3,4 klik 1,2,3,4 tak spoko cąły czas
|
|
No tylko ja troche wiecej mam z tym stycznosci podejrzewam. Co Ci mozna poradzic w takiej sytuacji, przejdz sie z tym do jakiegos serwisu, niech obejrza, albo kup nowa glowice. Troche za malo szczegolow, zeby przez internet konkretnie stwierdzic gdzie przyczyna, jakbym to widzial to bym powiedzial co sie dzieje. Whatever.........
|
|
Treść jest ukryta
|
|
p/s do użytkownika bozata Oceniasz mnie dosyć wysoko odnośnie zasobności portfela. Często z uwagi na jego zawartość podróżuję PKS. Stąd też nie było problemu, po zakrapianej imprezie na skwerku, z podrózą do zadupia o nazwie Łomża. Zachowuję się po pijaku kulturalnie, nie rzygam na siedzenia, nie śpiewam przebojów klerykalnych, dlatego jeszcze na tej trasie Łomża-Śniadowo kierowcy łaskawie wpuszczają mnie do autobusu.
|
|
tak jak by tele pizza była wszędzie taka sama, ale tępota...
|
|
dzieki za info!
|
|
"se" to możesz guza nabić jak się potkniesz...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ściągnij Picassa z Google i do prostej obróbki idealny
|
|
Znajdź ekipe która zrobi wszystko . Nie targuj sie , oszczędzisz na zdrowiu.Dobrzy fachowcy moga zacząć u ciebie dopiero za rok więc masz czas na załatwienie pozwolenia (prawie pół roku) i zastanów się czy napewno tego chcesz.Pamiętaj "Dom do dachu a chłop do piachu".BAY !
|
|
|
aj to osoboiscie bym zwolnil te wszystkie baby ktore pracuja na bawelnie w feniksie.*** mnie strzela jak podchodze do kasy ktora za mom=ent jest zamykana, i podchodzi do niej jedna z pracownic z pelnymi torbami. a ja jestem kierowany do kasy obok gdzie juz stoi kilka osob, PO PIER DOLILO SIE TYM STARYM BABOM W GLOWACH !!!! mine maja jakby byly jakimis ksiezniczkami i mialy jakas wlaldze za ta za je bana kasa. pozwalniac w piz du /!!!!!!!!!!!!!!!!! a ze ruszaja sie jak muchy w smole to juz nie wspomne. Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |