Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory 2010 -WYNIKI |
jesli kasa Ci jest potrzebna to sprzedawaj bo nie predko odrobisz, jesli jednak z tą kasa Ci sie nie spieszy to wyjdziesz na swoje ale na to bedzie potrzeba jeszcze z 2-3 lata, bo jesli kupowalas jednostki uczestnictwa w maju-lipcu 2007 to kupilas na samej gorce i indkesy posapdaly od tamtych poziomow juz o 40-50%. Według mnie w drugiej polowie roku moze dosc do sielniejszego i dluzszego odbicia wtedy mozesz sprobowac sprzedac ja gram na gieldzie bezpośrednio a nie poprzez fundusze, stopy zwrotu lepsze nie place prowizji i sprzedaje kiedy chce :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory 2010 -WYNIKI |
Dr. wyszukiwarka nie pokazała mi czy Złotówa żyje.
|
|
Prawdopodobnie skończył się w pojemniku jakiś kolor i trzeba wymienić .
|
|
Jeżdżę przeważnie po mieście i to na krótkich odcinkach i pali mi ca13 l. Uważam to za normę w zimie przy tej exploatacji. Mam sekwencję. Za duże przykręcenie odbije się na żywotności silnika.
|
|
|
a jak ustawić te sloty?
|
|
rok palenia jest przyjemniejszy niż dwutygodniowe wczasy hehe ogólnie palenie jest przyjemne... najbardziej z tego wszystkiego to szkoda zdrowia, a nie kasy... na Statoilu już po ponad 9 zł za L&M...
|
|
no to trzeba bedzie sprubować, ale jedno jest pewne, że na 100 km napewno mi 5 l nie zaoszczedzi he Whatever.........
|
|
no wlasnie nie wlalam odwrotnie wczesniej napelnialam tak samo i bylo dobrze nie wiem o co biega juz dzis przeczyscilam itp napelnilam od nowa i znowu to samo, szlak mnie juz trafia jak faceci maja nas dziewczyny za kompletne idiotki. Tak napelnilam dobrze, tak umiem czytac instrukcje obslugi, tak znam sie na kompach (no nie na wszystkim ale nikt nie jest urodzonym geniuszem) nie nie znam sie na tych glupich drukarkach Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Słuchaj HP ma to do siebie że na dolewkach i zamiennikach nie bardzo chodzi więc proponuję kupić oryginał. Ja od 10 lat używam tylko HP i nie mam powodów do narzekania.
|
|
buahhaha, za ortografie 5 punktow dla ekonomika buahhaa
|
|
Hej Ogladam przez weekend. Za 9 zł nie ma w zasadzie czego wymagać, to cena aktywacji. Dużo brakuje temu do prawdziwej cyfry no ale... lepsze to niż analog. Jakość jest lepsza od analoga (telewizor. 46" Full HD), jakość tak jak nadaje operator danego programu, wiecej wycisnac sie nie da z obrazu SD. Także wydaje mi że porównywanie do Full HD mija sie z celem. Poza tym dochodzi dużo wiecej programów, kogoś kto dużo czasu spędza przed tv napewno to ucieszy. Pozdrawiam
|
|
powaznie nie ma jutro meczu ? Ktos to jeszcze potwierdzi ?
|
|
A tak wogóle to po co to wszystko?
|
|
rambo777 najlepszy w łomzy gazor jest na legionow obok prymy tylko teraz tam sie z drugiej strony wjerzdza w 2 brame nie tam co skutery tylko obok i gadaj z takim gosciem okolo 30 lat Adam sie nazywa moim zdaniem najlepszy gazor a od niego z podworka połowa łomzynskich gazorow wyszla miedzy innymi panowie z senatorskiej Pozdrawiam!
|
|
|
ha ha ha wyobrazacie sobie najlesza telewizje na swiecie TV LOMZA w jakosci cyfrowej, bo ja jakos nie
|
|
Witam wszystkich i przepraszam jesli powielam czyjs temat ale jest ich bardzo duzo i szkoda miczasu na szukanie. Pod Forum podaje skrzyżowanie ulic Zawadzkiej i Ks . Janusza. Jeżdżę tamtędy kilka razy dziennie i trafia mnie szlag więc postanowiłem coś na ten temat napisać. Po cichu liczę na to , iż moje posty przeczyta któryś z naszych lokalnych decydentów, ale do rzeczy. Wspomniane przeze mnie skrzyżowanie jest zupełnie nie przemyślane i niebezpieczne. Do tej pory się dziwię że tak mało jest tam stłuczek, a więcej niepoorozumień kierowców i dżwięków klaksonów. pojazdy które zjeżdżają z ronda od strony Prusa skręcając w ulicę ks janusz a potem do "Pewnego dużego sklepu" wylkonują niebezpieczny i niedokońca przepisowy manewr, podobnie jest z pojazdami które jadac od strony kościółą pw.Krzyża św po skęcie w prawo chcą kontynuować jazdę po ul. Ks. Janusza. W powszedni dzien da się to jeszcze przełknąć ale w święta? A rozwiązanie problemu jest banalne: "Prawoskręt" od strony kościoła powinien być przeznaczony tylko dla klientów "dużego sklepu",m jerdnocześnie ulica wzdłuż tego sklepu powinna być jednokierunkowa z początkiem na ul.Ks. Janusdza i końcem na ul. Piłsudskiego. Jednocześnie zjężdżając z ronda od strony centrum pojazdy skręcające w ulicę Ks. Janusz musiałyby jechać na wprost wzdłuż tej ulicy. Chyba nikomu korona by z głowy nie spadła jeśliby jadąc na zakupy do "Dużego sklepu pokonał odcinek 300m dłuższy obiężdżając duże rondo i po to aby skożystać z "prawoskrętu". Mam nadz. że nie zagmatwałem Wam w głowach, czekam na posty...
|
|
ORGINAŁ czarny - ok 40zł kolor - ok 50zł PODRóBA czarny - ok 35zł kolor - ok 45zł Polecam drukarki Lexmark duze pojemniki i napełniasz czym chcesz ;] Osobiscie posiadam zabytek Lexmarka Z32 ale swego czasu chodził na czarnym tuszu z pelikana ;pp Do wydruków textu rewelacja ;]]]]] Pozdrawiam!
|
|
|
Niektóży są naprawdę bezczelni. trzeba samemu dobrze liczyć i uważać na takich ludzi
|
|
Witam wiecie czy w lomzy albo okolicach ktos zajmuje sie przerobianiem konsoli psp?
|
|
a te szlugi z rynku to się nadają do czegokolwiek? pewnie śmierdzą jak jakieś Klubowe 15 lat temu hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A co ma sie dziac?Podaj linka do tego stowarzyszenia
|
|
nie wiem czy jakis link istnieje. To głupie głupoty co ten stary wójt wyprawia
|
|
no własnie popatrzecie jaki poziom reprezntuja sobą specjalistu od lansu i bansu z ekonomika. Powiem krótko wycieruchy , smierdziuchy , lachociagi modociane do nauki się brać. Toż wy jestescie mniej niz zero. ;)
|
|
No a co ten stary wójt wyprawia ?? Jesteśmy ciekawi. Napisz coś więcej.
|
|
spisek łomżyńskich kupców... w tesco by tak nie było:)))
|
|
nie wiem o co ci biega, ale rondo nie zaszkodzi...
|
|
Witam serdecznie teraz to tych monet moze nie byc, ale sam kupiłem jedną:) chciałem sprzedać, ale jakoś szkoda bo to ładny okaz;). Nawet 2 złotówki sa w cenie na aukcjach:). Nie myślałem, ze w Łomży bedą srebrne 20. Widziałęm co sie działo pod NBP kolejki jak nigdy. Pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja bym jednak z zimną krwią wpadł w panikę. Zimną krew to mogą mieć ludzie, którzy przeżyli krach w 1994 roku. Teraz to są tylko leciuteńkie spadki. Wtedy przez kilkadziesiąt dni codziennie było -10% i nie można było sprzedać nawet jednej akcji. To dopiero była sielanka. ;)
|
|
Dla tych co znają dobrze przepisy nie powinno być to co jest żadnym problemem. Mam na muśli ,ze chodzi ci o ten odcinek od ronda na Ks. Januszan razem ze skrętem w Stokrotke.
|
|
p_anstwowej s_trazy p_ozarnej ???????????????? lepiej nien przerabiaj !!!!!!!!! __________________________
|
|
Myślenie nie boli. Masz rację , często widzę jak po zjeździe z ronda w kierunku Stokroty , przecinają ciągłą linię , by skręcić na parking Telekomunikacji , lub jechać dalej ul. Ks. Janusza.
|
|
|
sam jest nieudacznikiem a teraz próbuje skomprowitować naszego wójta ale raczej te stowarzyszenie się skompromituje. krowy doić panie szabłowski
|
|
peter- peter coś mi to mówi. człowiek który ma kolegów na śniadowskim rogu
|
|
itu sie mylisz nikuś, posiadam 3 kategorie ww tym kat C, jestem zawodowym kierowcą przepisy sie zmieniają w szybkim tempie a jestem pewien że 99% kierowców nie uaktualnia sobie nowych zasad. Jeśli chodzi o temat to, człowiek zawsze sobie życie ułatwia a nie utrudnia . napewno jezdziłeś często ww ulicami i niałeś okazję wypróbować tego "dwuznacznego" skrzyżowania. Ulica jednokierunkowa przy stokrotce upłynniłaby tylko ruch i z pewnością pomogłaby tzw. niedzielnym kierowcom, którzy widza tylko to co przed nimi , pozdrawiam
|
|
witam mam gaz sekwencyjny i wczesniej palil naprawde malo tego gazu teraz cos sie zepsulo i pobiera gaz i benzyne co jest ?? Czy wystarczy podpiac pod kompa samochod ?? czy cos wiecej zrobic moze panel jest do wymiany jest swiezo po wymiane filtra
|
|
wszędzie to samo
|
|
moja rada poprostu jedz do gazowników żeby wyregulowali. Tak może być po wymianie filtra
|
|
a ja wam powiem tak robilem te rondko i zgadzam sie z kolega jest do banii male zle oznakowane ale no coz takie plany byle
|
|
Zgadza się. W porzo goście. Tylko trochę za dużo chleją i ciężko od nich sprawdzone wieści wyciągnąć. Czasami to nie wiem, czy to jawa czy sen. Ale swoje jak twierdzą - wiedzą! ;)
|
|
problem gazu był juz poruszany calkiem niedawno a tam w tym poscie sa podani gazownicy jak masz sekwencje to sam nic nie wyregulujesz ani nie stwierdzisz problemu bez podpiecia do kompa, to nie gaznik ze ustawisz na oko ;p Pozdrawiam!
|
|
nie to zebym bronil tego ronda ale kiedys wracalem z kolega z pracy oboje bylismy pierwszy raz na tym rondzie i on mial problem z wjazdem na ks janusza a mnie to zatkalo wjechal pod prad po krawezniku byla 22:10 puste ulice
|
|
to ja widzialem lepsza sytuacje.gosciu jechal astra od strony ronda solidarnosci.poruszal sie prawym pasem do skretu w ksiecia janusza.jechalem za nim.koles zamiast skrecic w ksiecia janusza pojechal prosto przelatujac przez wysepke wylozona kostka.dobrze ze nikt akurat nie wjezdzal na rondo chcac jechac prosto.to juz bylo przegiecie.
|
|
A szłyszeliście o trzęsieniu leszczy?!?!?!
|
|
W sensie przerobieniem na co? Zmiana softu, czy masz bricka, czy o co chodzi?
|
|
to pall malle są na rynku???
|
|
według mnie to powinna być jednokierunkowy wjazd do stokrotki od strony poczty... wyrobić się na tej S - ce jak jakiś palantunio łysa pała z fajkiem w ręku jedzie z naprzeciwka to mistrzostwo świata... jeżdżą tam jak chcą... łuk taki jakby lecieli po rondzie przy II LO...
|
|
Co to jakiś wirus, czy jak. Na forum nikt Ci nie pomoże, a tematy były już wielokrotnie wałkowane. Masz problem jedz do fachowca - był taki post preparowany gdzie niby najlepsi fachowcy są itd i zawsze jedni i Ci sami :-) i w ogóle :-) Jeżeli rzeczywiście pobiera na raz gaz i benzynę to masz walnięty komputer od sekwencji - bo to on steruje całą instalacją. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A to problem jest normalnie softa wgrać? -.-
|
|
nom trzeba miec drugi egzemplarz psp z przerobionym softem i karte pamieci
|
|
dokladnie Nasza...zadna ladna i do tego powaznie myslaca dziewczyna nie zglosibaby sie do takiego konkursu,tylko nauki by pilnowala... z tego co widze zglaszaja sie same tapeciary potrzebujace na gwalt jakiego lansu... wiecej pokory...
|
|
Tzn konkretnie, w jakiej kolejnosci wychodza Ci kolory? Bo jesli sa w prawidlowej i zaden nie jest zaschniety, czyli kwadraty na wydruku tez sa calkowicie wyrazne, to nie ma sily, zeby drukarka raz drukowala kolory jak trzeba, a raz na odwrot. Kolory nie sa mieszane w drukarce, tylko mieszaja sie na kartce, wiec jesli prawidlowo wychodza pojedyncze kolory, to i zmieszane powinny byc ok. A rozumiem, ze kolory zaczely sie zamieniac dopiero po napelnieniu? Ewentualnie mozesz sprobowac przetrzec styki, ale to by nie tlumaczylo czemu pojedynczy kolor wychodzi dobrze, a mimo to jest zle. Pierwszy raz bym sie z tym spotkal raczej.
|
|
a ja swoją studniówkę spędziłem w atlanticu gapiąc się na striptiz... wolałem tam iść niż na ten bal sztywniaków...
|
|
szukasz hodowli czy pseudohodowli?konarzyc nie polecam, bo to raczej ta druga...
|
|
I juz sie zaczyna... Zamiast odpowiedzi na proste pytanie, wywody jak to pieski z papierkiem sa super, a bez papierka sa "be"...
|
|
Fotki jakies se zyczysz, Gazelko? Hmmm ... niestety, jakiekolwiek te z cieplych krajow to zazwyczaj w gronie rodzinnym i jakos nie idzie ich tu wtykac. Ale! ... 'so happens' tydzien temu zamiescilem kilka zdjec na innym forum, w watku: 'Miejsca, ktore warto zobaczyc'. Zamieszczam tamten moj post tu w calosci, wlącznie z fotkami, majac nadzieje, ze moze jedna lub dwie 'wpadna Ci w oko'. Pozdrowka, wychu Jednym z ciekawszych miejsc, i to tak niemal że ‘pod nosem’, jest ta skarpa w Weehawken, NJ, naprzeciwko ‘Midtown Manhattan’ i zaraz obok Lincoln Tunnel. Naprawde idealne to miejsce na robienie fotek panoramy Manhattanu i Zatoki Nowojorskiej. Dziś właśnie z okazji takiego jedynego w historii spotkania sie trzech stateczków lini Cunard: QE2, QM2 i Queen Victoria na powyzszej Zatoce, a takze na prośbę mego wnuka napstrykałem tam kupę zdjęć i tak dla ilustracji kilka tu załaczam (mając przy tym nadzieję, że to nie będzie przyjęte za jakieś zaśmiecanie). http://picasaweb.google.com/zalomza/ManhattanSkylineOdStronyNJ?authkey=oNQArH57xbA (najlepiej się to ogląda w 'slide show') PS. Przepraszam autora tego watku za takie ' male odchylenie' od tematu.:D Ale z drugiej strony - czyz nawet ten post, sam przez sie, nie jest juz dobitnym dowodem tego kto tu dominuje? Czyz my mezczyzni (wczesniej czy pozniej) nie spelniamy kazdego z Ich zyczen?...:))
|
|
To jakaś masakra jest.
|
|
mieszkasz w bloku i husky chcesz... ludzie to mają w głowach nasrane.
|
|
gosc opisz swoje cierpienia. a wojta juz bardziej skompromitowac jak on sam siebie to sie nie do. Toc wszyscy widzo co on moze.
|
|
Taaaak, oni tam Ci zrobią, a potem przyjedziesz na Senatorską, co by poprawili po Kubusiu. Wiem co mówię, widziałem ostatnio praktycznie 3 auta z rzędu w Mak-Robie, gdzie chłopaki poprawiali po Kubusiu hehehe. rudy błazen z druhem
|
|
w tym zielonym banku na szosie, niestety juz ich niema, rozeszly sie jak swieze buleczki
|
|
zielonego pojęcia głabie nie masz o tym co piszesz
|
|
Drogi Janku pytam sie o hodowle a nie czy husky nadaje sie do bloku czy nie
|
|
Na 18 to mozesz se walic do biebrzy,tam na kazdego maja ochote :D
|
|
BASS Ę.Ą.
|
|
Pamiętajcie, że cyfrówka wymaga też bardzo dobrego telewizora. Dopiero wtedy widać w pełni różnicę w jakości obrazu.
|
|
Zgadzam się - jeden to nie hodowla. Ale już dwa - tak. Zresztą - mniejsza o to. Przeciwny jestem tylko "fabryczkom" (syn z matką, córka z ojcem czyli chów wsobny). Pozdrawiam.
|
|
TO ciekawe kolego dokąd pójdziesz np w chrzciny swoich dzieci, pozdrawiam:)
|
|
a co szabłowski zrobił. nakradł tylko. a wy pewnie w szabłach mieszkacie wieśniaki bo tak obstajecie za tymi złodziejami
|
|
Ja mam Cyfrę Polsatu i rzeczywiście funkcji mam o wiele mniej niż vectrze nie mam podglądu ile czasu trawa film i wiele innych a szkoda, moja koleżanka stała po dekoder prawie godzinę ale jest zadowolona, a co do telewizora to rzeczywiście jest znaczenie ja mam zwykły a ona plazmę i kino domowe oglądalność na jej TV bez porównania. Pozdrawiam
|
|
do prokuratora jade. takie oskarzenia przed sadem trzeba wyjasnic. twoj nr internetowy prokuratura juz jutro wyciagnie. zobaczymy kto zlodziej jest. napisz co nakradl. jak nie napiszesz bedziesz sadzony za ukrywanie przestepcow lub za karalne wiezieniem oskarzenia niewinnych ludzi. kradno tylko kto i co. sad wyjasni. a pisalem wczoraj nie obrazaj, teraz pisze nie oskarzaj.
|
|
Ściągnij z http://www.pity2007.pl/ program , przepisz dane z pitów otrzymanych z firmy , a program sam wszystko policzy. To naprawdę nie jest trudne.
|
|
Dałeś czadu Bolek.Pozdrawiam.BELEK
|
|
Czy Wy nic innego nie robicie tylko zbieracie psy po ulicach ? Znalazłeś to oddaj do schroniska. Dziś juz strach psa wypuścić bo zaraz go ktoś"znajdzie" i będzie chciał oddać. To forum już naprawdę schodzi na PSY !!
|
|
a ktoś chce kupic srebrna 20 ? Posiadam jedną na zbyciu :)
|
|
|
czy tam neta muszę mieć z tepsy czy mam jakąś alternatywę Dla TPSA zawsze jest jakaś rozsądna alternatywa hehe.
|
|
|
poszukaj w wyszukiwarce...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja paragonów w sklepach spożywczych nie sprawdzam, bo jak dla mnie i tak to wszystko jest tanio, nie wiem co ile kosztuje. Ale tak z 10 lat temu, w delikatesach na woj polskiego, taka gruba kasjerka wzieła 50 zł a wydała jak z 20 i jej mówie że się pomyliła, to tak się upierała że kase całą liczyła i wyszło na moje, ale przeprosin nie słyszałem...
|
|
A kto się tu łączy z iPlusa? Chodzi Ci o Centertel.pl? To jest Orange jak coś i powiem Ci, że przebija prędkością pewnie nawet to co masz (2Mb/s), nie mówiąc o Netsterze. Mam trzech dostawców, więc mam rozeznanie. Nie wiem czy kontakt z firmą się poprawił, bo od czasów z Interneto nie musiałem dzwonić i nie ma mnie za często w Łomży, ale brat nie narzeka :)
|
|
mystic a pojechac cie w csa ??
|
|
Witam! Ja zdawałem, bo ubiegałem sie o pracę w zakładzie karnym. Niestety oblalem. Sprawa wygląda ciężko. Test składa się z kilkuset pytań, nie pamiętam dokładnie z ilu, ale rozwiązuje się go przez kilka godzin. W teście chodzi o sprawdzenie jaki jestes: typ charakteru, czy jesteś agresywny, jak zachowalbyś się w różnych sytuacjach, co stawiasz wyżej wartości duchowe czy materialne. Wszystkie pytania powtarzają się po kilka razy tylko w innej formie. Są 3 warianty wyniku po rozwiązaniu (z predyspozycjami do slużby, bez predyspozycji i test zafałaszowany). Ten ostatni wynik może wyjść w przypadku gdy nie bedziesz pisał prawdy. A uwierz ze nie ma sensu kłamac bo jawet jeśli nie wyjdzie to w teście to i tak potem psycholog na rozmowie wyłapie ze cos tu jest nie halo. A teraz kilka szczegółów na temat pytań. Pytania są przeróżne i jak juz mowiłem powtarzają się w róznej formie np.: "czy lubisz dzieci?" przerzucasz pare kartek a tam pytanie "czy mógłbys pracować w szkole?" kolejne kartki i znowu podobne pytanie, wiec jesli bedziesz klamal to na 99% się w końcu na jakimś natniesz. Dużo pytan bylo tego typu: "Jesli oba te zawody dawalyby jednakowe uznanie wśrod społeczeństwa i jednakowe zarobki to który wolałbyś wykonywać: kominiarz czy prawnik?" Było kilka pytan typu: "Jakiej cyfry brakuje w ciagu cyfr: 3, 6,...,24?". Pytanie , które mnie dosłownie rozwalilo to: "Co uważasz za słuszniejsze, nie jedzenie mięsa ze wzgledu na milość do zwierząt, czy zakazanie osobom upośledzonym rozmnażania?" Oprócz multiselectu bedziesz mial także do rozwiazania inne testy, sprawdzajace Twoją inteligencje, słownictwo jakim sie poslugujesz, spostrzegawczość. Test to pikuś, najgorsza jest rozmowa z psychologiem bo jest strasznie wnikliwy wiec odradzam fantazjowanie bo on Cie tak podejdzie ze wszystko wypłynie. A do jakich służb próbujesz sie dostac? W jakim mieście bedziesz zdawal? Pozdrawiam i życze powodzenia!
|
|
witam mam pytanie gdzie w Łomży mozna zrobic kurs na wózek widlowy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |