niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
chesapekae pryszczu ochłonąles juz po porazce?

Czasami u Was bywam. Kocham to miasto. Jest takie inne, senne. Pozbawione wielkomiejskiej bieganiny. Nic więcej. Nie mam żadnego celu w "rozmowach o polityce". Bez wzgledu na to kto będzie nim rządził nie wpłynie to na moją przyszłość. Nie lubię po prostu zakłamania i obłudy. Dlatego też, może niepotrzebnie, dałem się wciągnąć w te "lokalne przepychanki".

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: chesapekae pryszczu ochłonąles juz po porazce?

Mam nowa psp slim 3.70 i chcialbym ja przerobic na soft 3.80m33 w wersji 5

Re: chesapekae pryszczu ochłonąles juz po porazce?

Loveley Ty sobie chyba za bardzo nadinterpretujesz pewne rzeczy, nie sadzisz? Prosisz o pomoc, a obrazasz sie, ze ktos o cos pyta... Co tu w ogole ma do rzeczy fakt, ze jestes kobieta... chyba tylko histerie moglby tlumaczyc ;>

Skoro kolory Ci sie zamienily jedne na drugie (i to akurat zielony z fioletowym - kolory przeciwstawne), to logicznym jest zapytac czy nie zostaly wlane odwrotnie, nie? (czerwony i zolty szczegolnie) Po prostu pare rzeczy by wypadalo sprawdzic, a telepata nie jestem, zeby Ci powiedziec bez pytania co sie stalo. Wiec jesli prosisz o pomoc i jednoczesnie z gory zaznaczasz, ze wszystko wiesz i wszystko zrobilas dobrze, to jedyna nasuwajaca sie odpowiedz jest taka, ze z drukarka tez jest wszystko ok ;)

Wez moze jakas szmatke czy cos i odbij na niej slad z glowicy, powiedz jakie kolory Ci wyszly po koleii.

A HP na dolewkach i zamiennikach dobrze chodzi, o ile sie nie uzywa byle czego.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org