poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komorowski w Lizbonie: Świecące buty i wypięta d...

172.16.1.210 to do konfig

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komorowski w Lizbonie: Świecące buty i wypięta d...

dzięki tomcio za pozdrowienia, my też dopiero wstaliśmy ale impreza była fajowa:)

ja kupywałam w zoologicznym ,,Puszkek" tam są dobre warunki i jestes pewna ze świnka nie będzie chora a nie jak w alfaro ze kilka świnek jest w jednym akwarium i jedna druga moze zarazcić. Gorąco polecam

W Marzeniu płaciłem raz 25 a raz 30zł. W Storczyku 10 zł na terenie miasta jeśli dobrze pamiętam. Pozdro

_ML_ nie ma sensu kłócić się na tym burackim forum z ludźmi tego samego pokroju. Szkoda nerwów.

ml, chcesz się spotkać? napisz w jakim celu dokładnie a z chęcią się z tobą spotkam śmieciu:)

smiecia to sobie przed lustrem poszukaj .. ile ty masz lat 12-13
a w jakim celu dokladnie napisalem podyskutowac na tematy na ktore mamy inne poglady i dojsc do jakiegos consensusu

poszukaj w wyszukiwarce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dawaj śmieciu, gdzie i kiedy?

u mnie. kosz 200 zl max 10 osob

mylisz się, bo ślimak czy jak to zwiesz skrzyżowanie bezkolizyjne na autostradzie to ni mniej ni więcej a węzeł komunikacyjny! Tak to się fachowo określa...

Tomek, Ty już przestań sobie nabijać kasy za reklamy.
Nie klikajcie, tam jest wirus :P

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

I L.O.rewelka dzieki za zakwasy :)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Treść jest ukryta

Zwracajcie państwo uwagę na sprzedawców w sklepach .We wszystkich są wagi ,kasy fiskalne a klienta oszukuje się w żywe oczy.Ostatni przy zakupie wędliny w sklepie Gośka na zakupie pół kilograma wędliny pani ekspedientka oszukała mnie na 15 złotych,a kiedy zwróciłam uwagę to jeszcze zostałam beszczelnie obrażona przez personel jak i przez pania niby kierownik /to osoba podająca sie za kierownika jest w jednej zmowie z całym personelem/.Tak samo dzieje sie w galerii Rossmana podwójnie nabijają ten sam produkt,przy zwróconej uwadze na oszukańcze sztuczki pani powiedziałą,że to wina kasy nie jej,a kiedy zwracano mi pieniądze po długiej dyskusji zażądano podpisania jeszcze jakiegoś bzdurnego oświadczenia .Ludzie przecież to sie w głowie nie mieści ja, rozumiem że te panie mało zarabiają ale mnie też nikt nie daje za free.Potępiam złodziejstwo i proszę sprawdzajcie państwo paragony po odejściu od kasy ,ale na miejscu w sklepie.

Co o tym myślicie?Wpadać w panikę jak większość czy zachować zimną krew? Fundusze lecą w dół.Zabrać wszystko i stracić czy czekać?POMOCY!!!

pierwszy lepszy ,,gazownik ,, to zrobi za grosze( góra 20 zeta). a swoją drogą sprawdź na innej stacji ile Tobie spali bo u mnie to czasem duże różnice wychodzą a jeżdżę w miarę spokojnie

;)

:))) ja czekam na ciebie baranie przy wejściu na komendę...:))) napisz frajerze czy będziesz.

tak jest popieram :)
u mnie jak był zakładany podtlenek to gościu się pytał czy ma być na ostro :D, normalnie, czy mułowato... poza tym nie trzeba jechać do gazownika... na silniku masz śrubkę, którą możesz sobie trochę "odkręcić" :)
spytaj się kogoś kto jest trochę bardziej kumaty niż ja i nie jeździj do gazowników, bo szkoda kasy...
Poza tym zmień stacje, na której tankujesz... Czasami 3gr. oszczędności na litrze będzie gorsze w skutkach, bo na tym g***nym gazie spali 2 litry na setkę więcej...

zabieraj co tam jeszcze masz, pakuj walizki i uciekaj z tego kraju!!!!!

dziwnym trafem, w USA giełda poleciała o jakieś 10%, a u nas o 30 w ciągu ostatniego półrocza... I co to za kraj??? Miało być lepiej... Żenua...

zależy mi na czasie, i najlepiwj byłoby, gdyby mi ktoś poradził jak to szybko zrobić.

Wymieniłem filtr gazu (8 lat siedział) i był tam niezły syf, póżniej lipnie mi palił, głupie obroty itp. Więc pokręciłem pokrętłem regulacji membrany (plastikowe szare pokrętło z boku parownika), ma dobre obroty, pali nawet nawet ale pociąga mi 15L na 100km, przed wszykimi tymi zabiegami palił mi 8L.niech by palił 10, ale nie 15,to juz przesada. i teraz jak to wyregulowac?
a moze ktoś wie, od której do której jest otwarty zakład na ul.senatorskiej?

z góry dziek za wszelką pomoc

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org