Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
......stworzeni tylko po to, by służyć Żydom..... |
A mnie udało się kupić. Mam jedną sztukę. Ale wątpię aby ktoś, że tak powiem z ulicy, ją kupił. Ja mam rodzinkę w banku i udało mi się tylko 1 sztukę kupić. Ale życzę powodzenia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ......stworzeni tylko po to, by służyć Żydom..... |
ode mnie http://dzienbabci.zyczenia4u.pl/?name=tommeknet ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
W niektórych miejscach są już po 9zł, ale tam co jeszcze nie wyprzedali wszystkiego jest po normalnej cenie.
|
|
mała ta działeczka, ale że w stanach byłeś to na duży dom pewnie i nie masz:))) sprawdz jakie działka ma przeznaczenie, jeśli można tam stawiać domy to wystarczy postarać się UM o pozwolenie na budowę, teraz to jest znacznie prostrze niż kiedyś i powinno trwać krótko, projekt itp.
|
|
mnie udało sie kupić Sokoła,mogę sprzedać za 300 zł ( taka jest cena za tą monetę w Mennicy Polskiej.
|
|
w australii są po 9 ;)
|
|
a w rosji 5 rubli.co ma piernik do wiatraka??
|
|
no i niedlugo kolejna eliminacja tym razem nowego sezonu
|
|
No to zaczynamy ! Szczegóły imprezy: Data 26.01.2008 Miejsce spotkania tradycyjnie Hotel Baranowski Piątnica. Ilość odcinków: 5 x 3 pętle = 15 Długość dojazdówek: 3 x 15 = 45 Koszt wpisowego: 50 zł od załogi (posiadacze karty członkowskiej AŁ ważnej płacą 20 zł załoga) Zmieniona konfiguracja niemal wszystkich SZ łącznie z JW. Jak dobrze pójdzie pokażemy Wam kilka nowych miejs na rajdowanie Zgłoszenia można przesyłać mailem do 24.01.2008 na adres marcin-j@neostrada.pl Więcej info na stronach Auto Club Łomża ( http://www.clublomza.fora.pl ) i Automobilklubu Łomżyńskiego.
|
|
Jak ktoś zna definicję skrzyżowania to wie ,że i ślimak to skrzyżowanie. Mogę dodać, że chodzi o przecinanie się kierunków ruchu w jednej płaszczyżnie. Prawdziwa autostrada musi posiadać tylko skrzyżowania bezkolizyjne.
|
|
a jesli czujesz taka wielka potrzebe udzielania sie na forum to popracuj najpierw nad ortografia...
|
|
Poszukuje korepetytora z matematyki na poziomie liceum. Kogo polecacie?? Ile kosztuje godzina nauki??
|
|
to chyba normalne że trzeba zwracać uwagę, już nawet nie chodzi o to czy ktoś chce oszukać czy nie, ale niektóre osoby po prostu słabo liczą...
|
|
nie wiem nie jestem pewna czy tam są ale możesz się dogadać z właścicielem żeby ci sprowadził na pewno się dogadasz z nimi =P
|
|
nie wiem czy teraz są ale wcześniej były ale jesli nie ma to możesz się dogadać z właścicielem żeby ci sprowadził na pewno się dogadasz z nimi =P
|
|
elo dogerka, capoeira - 500286122
|
|
Mieszkańcy bloków też płacą ,a policzcie ile to dziennie wynosi,około 60 groszy,a więc to tak wiele ? ale chamstwo nadal do lasów będzie wywoziło całymi worami co nie trudno zauważyć w pobliskich lasach.Najbardziej to z tymi z opasłymi brykami z Mc Donalda się pokazać w lesie ,ale opakowanie to juz nie do śmieci tylko tam gdzie sie stoi.Grunt to kultura!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
JA juz w grudniu zabaralem kase z funduszy. ciezkie czasy ida zabieraj bo bedzie jeszcze gozej.
|
|
Najlepiej to rzucic te fajki,a kasa zostanie w kieszeni:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |