Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyniacy nie dajcie sobie robić wody z mózgu |
Ja dostałem podwyżkę w ubiegłum roku - 50 zł brutto;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyniacy nie dajcie sobie robić wody z mózgu |
moge cos nagrac ale kibic ze mnie kiepski wiec moze macie jakies ciekawe rymy o LKSie to dawajcie moze cosm sklece pozdro
|
|
jaja jak berety :)niedlugo jeszcze ten padalec na prezydenta bedzie kandydowal,normalnie szok!Te stare dewotki to w ogien pojda za tym jeb@nym zlodziejem!!!
|
|
LeSSeR wrzuć więcej swoich starych kawałków. Pięć lat temu bez modemu .. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
nie polecam !!!!! Na imprezie dostałem schabowego z bawoła nasączonego tłuszczem. Ponury nastrój sali, fatalna akustyka.
|
|
120cm? dziecko, idz do szkoly i sie naucz ile to jest 120cm, a nie glupoty wypisujesz
|
|
Czy ktoś zna prędkość- tylko tę rzeczywistą INTROLANU?
|
|
speedtest.net
|
|
Mordownia-drogi Wychu:)-to bar, w którym panowie trudzą się niezmiernie pijąc hektolitry piwa ....piją, piją, piją (nie wiem gdzie im się to mieści!),a tak się przy tym umęczą, umordują, że potem na własnych nogach ciężko im dotrzeć do domu.:))) A grzybki jak najbardziej są i jakoś końca nie widać. Może się mnożą? Cóż tam słychać w wielkim świecie? Lepiłeś już bałwana? U nas pogoda iście wiosenna. A zamiast śniegu deszcz. Gorące pozdrowionka:) szpenio - człenio!!!!
|
|
Nie ryzykował bym naprawy S-ki u łomżyńskich partaczy. Lepiej jedź do Warszawy, do serwisu. Drożej ale pewniej.
|
|
smugarzewski ma strone w necie, wystarczy wpisać w google popaprańcy...
|
|
Miliszkiewicz- profesjonalista!
|
|
Widzieliście wy kiedy skrzyżowanie bezkolizyjne? Napewno nie jest nim to opisane. Na skrzyżowaniu bezkolizyjnym kierunki ruchu nie mogą się przecinać. Kierowanie ruchu światłami to nie ruch bezkolizyjny. Bo co się dzieje gdy swiatła zgasną? Na bezkolizyjnym nie ma sygnalizacji świetlnej bo po co.
|
|
na tym skrzyżowaniu każdy pas ma swoje światło więc jeśli ktoś wie że na zielonym jade a na czerwonym stoje i wie co robić na pomarańczowym to można je nazwać bezkolizyjnym bo już prościej się nie da...
|
|
pisz na moje gg to wezme od ciebie za 300 384195
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |