poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lech Kołakowski - czy jest rolnikiem ?

Miałem tam pewien okres czasu praktyki :) nie polecam wrecz odradzam z boku moze wygląda i ładnie i pieknie ale wewnątrz szkoda słów żal.pl poprostu. Obsługa moze jest spoko ale na sali w środku traktują człowieka jak........... ;) Jedzenie odgrzewane po 100 razy a zanim doniosa to zimne.... Czesto śmierdzi . A co do sal trąci lipą;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lech Kołakowski - czy jest rolnikiem ?

jedrusiowa zagroda fajna fajna ;) niedalej jak w sobote byłem na studniówce zajefajna atmosfera super parkiet , dobre jedzenie miła fachowa obsługa , super nagłosnienie i efekty świetlne i dymne ;)

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

heh mam wrażenie że funky002 dostał porządnie ścierą od którejś z kucharek za opieprzanie się podczas praktyk i stąd takie nastawienie do Retro :P
Mi jedzenie najbardziej odpowiada Pod Topolami - dużo i smacznie. Podobnie Amadeus - super sala, przemiła obsługa i dobre jedzonko.
Retro? Ma swój urok, klimat i dla mnie ględzenie byłego praktykanta nie jest w stanie tego zmienić.

ale zambrow ma mniej mieszkancow tez :)

Zapasy w pg-1 i w budowlance, taekwondo w Sp10 (ale różne grupy wiekowe w innych szkołach są) i kyokushin karate na legionów jeszcze boks ale z tego co słyszałem to na razie treningów nie ma. Polecam zapasy treningi we wtorki i czwartki o 16 w pg1 (ale w ferie chyba nie)

Nie będe sie powtarzał , bo już dość było napisane wielokrotnie na forum o tej sekcie. Ludzie którzy są zwolennikami tego człowieka mają już tak wyprany mózg , że i tak żadne argumenty do nich nie dotrą. Jestem wierzący i praktykujący ale potrafie odzielic kościół i prawdziwych dobrych ludzi z powołaniem od pseudo katolików i pseudo księży. Mam tylko jeden żal do kościoła , że tolerują takich ludzi w swoich szeregach. Wielokrotnie słuchałem radia maryja i pana rydzyka (bo on dla mnie nie jest księdzem) i to co słyszałem to jeden wielki język nienawiści, obłudy , fałszu i kłamstwa. Kto tego nie widzi jest ślepy. Pozdrawiam myślących

scierą ? one tam scierek nie uzywaja;D hahahaha :D i ja nie gledze;] wyrazam swoją opinie;)

A o Dzikim to już nie pamiętacie?? Fakt nie mieszka już w Łomży ale z nie jest i oniej śpiewa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org