wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sondaż wyborów prezydenckich :)Sądze , że warto na to spojrzeć

Koty po kastracji bardzo tyją, żrą za 3 normalne koty, więc się zastanów zanim go wykastrujesz, potem ... przyszyć będzie trudniej.
A jeśli w domu czujesz jego "aromat" to może on leje ci po kątach :) Mój upodobał sobie reklamówki, czasem znajduję w nich "niespodzianki" ale tylko wtedy kiedy zapomnę go wypuścić.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sondaż wyborów prezydenckich :)Sądze , że warto na to spojrzeć

MasaViV temat nie jest głupi, sam ostatnio się zastanawiałem jak wygląda te nowe cudo mundurowych, no ale pewnie jeździsz MPK to może Ciebie to nie interesuje.

A co teraz się stanie z tajniackim fordem??? dalej trzeba na niego uważać??

A jakie wy chcielibyście sufity??? z pustaka albo cegły??
Hehe eksperci budowlani.

Ja tak jak pisałem polecam Kubusia montowałem w tym zakładzie 4 instalacje i nigdy nie było problemu gwarancja 2 lata, a staga 300 montują wszyscy w łomży i to nie jest żadne tanie badziewie na życzenie brc także bez problemu polecam. pozdrawiam

dragon, sufitow nie robi sie tylko z prefabrykatow. "hehe ekspert budowlany"

A ja uważam, że lekarz, który przepisuje maleńkim (2-, 3-miesięcznym) dzieciom silne leki antyrefluksowe bez zrobienia dodatkowych badań, nie jest chyba taki świetny, jak tu wszyscy piszecie.

U wszystkich dzieci, które znam (i które są leczone przez doktora M.) stwierdzony został refluks po prostu na podstawie ulewań. NIC WIĘCEJ. Same ulewania. Dzieci dostały silne leki już na początku swojego życia i teraz kiedy są już 3-, 4-latkami (większość) nic nie mogą jeść. Normalnie chodzące alergie. Zbieg okoliczności? A może ich żołądki są już tak wyjałowione przez leki, że alergia jest tylko dodatkowym gratisem do leczenia?

Mój synek strasznie ulewał praktycznie od początku. Lataliśmy po lekarzach, od Śliweckiej, po Wilińską, same 'gwiazdy', był też Maksymowicz, który tak nas zaczarował, że po pierwszej wizycie stwierdziliśmy, że to jest TEN lekarz. Niestety, leki które mieliśmy dawać były tak silne, że szybko wycofaliśmy się z tej dezycji. I co się okazało? Kiedy dziecko przestało w końcu dostawać te świństwa, wszystko się uspokoiło i ulewanie po prostu minęło. Trzeba było poczekać, aż układ pokarmowy się rozwinie i przeszło samo. JEDYNA kompetentna, trzeźwo myśląca doktor według mnie to dr Głębicka. Tylko ona z nich wszystkich kazała poczekać, uspokoić się i przestać faszerować dziecko lekami.

Może jeśli chodzi o leczenie alergii i różnych infekcji jest ok, ale jestem pewna, że niepotrzebnie leczy refluks u większości dzieci.

Pozdrawiam,
Kasia

hhehe popieram burak byłby świetnym materialem ;D

jan serce to burak chodzący,musi sie zawsze sie odezwac,myśle ze zamiast zbierania kasy na pomnik zebrac kase na jakieś leczenie dla tego człowieka zjachanego juz do końca....żal...

troche tam malo miejsca, bylem tam na chrzcinach i bylo jakies 20 osob, nie wyobrazam sobie tam przyjecia weselnego :/

Treść jest ukryta

tAK JAnek racje ma...zadnych pieniedzy na lks bo to strata czasu i pieniedzy.
lks jest tak slaby ze raczej trzeba im wiele lat treningu.no i tee piwo lomza przez llks pewnie sie tak zgorszylo...skandal wierni pseudo kibice

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org