niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Po plakatach PIORUNKA można śmiało stwierdzić że to BOB BUDOWNICZY

mariuszalpine głupszego tematu juz nie mogłes założyc? Może dowiedz się jakiego koloru majtki mają i napisz tu na forum he...
A może po prostu zazdrość zżera na wiesc o tych 200 koniach ? he

Ę.Ą.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Po plakatach PIORUNKA można śmiało stwierdzić że to BOB BUDOWNICZY

Myśle że MAgda lub Sylwia

a jednak drzewna ma być przez "wielkiego absolwenta" zlikwidowana...
duża trauma była w murach tej szkoły jego udziałem, że taki zaślepiony w swej nienawiści :(

no, ale jak się dostaje nagrody za swe wątpliwe osiągnięcia (choć w uzasadnieniu mowa o normalnym, zgodnym z zakresem obowiązków wykonywaniu zadań), to utwierdza się człowiek w słuszności swych decyzji i zaraz poczuje się bogiem oświatowym wręcz..

grzyba się po prostu lęka i nie chce wypożyczyć łyżew...

żal....

tanio szybko nie trwale

no ja tysz...

moze lepiej zapytaj w PKS'ie, tam jest duzo wiecej miejsca a cena pewnie bedzie podobna, zreszta pewnie zawsze idzie sie dogadac

Janie Serce, po co Ci ta czerwona ulica ? Przecież wiesz doskonale, że USG twoich jąder wyszło tak samo jak RTG czaszki. Przez grzeczność nie umieszczam USG pustej torby.

żebym był radnym to:

- za załatwianie potrzeb fizjologincznych psa w miejscach niedozwolonych 1500zł kary
- za psa bez kagańca - 5000zł kary
- za psa podatek - 500zł/rok
- za pogryzienie przez psa - śmierć dla kundla i dożywocie dla właściciela + kara grzywny 50.000zł

Czy możecie mi polecić dobrego psychologa dla dorosłych?Proszę o namiary.Dziękuję za pomoc.

polecam zapasy to dobry fundament do innych sztuk walki

Proponuję przejrzeć listy zatrudnionych w przedszkolach i szkołach - to panie wychowują przyszłe pokolenia najbogatszych, polityków i osobników na stanowiskach. I co?? ;P

A panowie w pijalniach, spelunach i mordowniach...:)

zeneksaper, a co panie w burdelach nie dominują? prawdy nie napisałem? to że ty używasz tylko własnej ręki bo cię nie stać to możesz se pisać:) jeśli nawet burdele wymyślili mężczyźni, to chyba też o czymś świadczy:))) kobieta nic by nie urodziła bez pomocy wydatnej mężczyzny, kobieta wychowuje dzieci bo facet w tym czasie rządzi, a co do opłakiwania to raczej uniwersalne... Nie wiem czy ten tekst, szanuj kobiety to do mnie, chyba nie bo dlaczego miał byś pomyśleć że tak nie jest...
a tak po za tym to schyl się do miecza:)))

Witam Serdecznie! Często zdarza mi sie grać na weselach, a że robię to już od 8 lat byłem chyba we wszystkich lokalach w Łomży i znam je od podszewki. Wkurza mnie więc takie gadanie na ich temat. Wszędzie starają się jak mogą żeby dobrze nakarmić towarzystwo, nie zawsze się to uda bo np mamusia pana modego obcina koszty. Kazdemu wađcicielowi zalez na klientach wiec o nich dba. Inna kwestia to wasze prywatne zale i problemy osobiste. A tak na marginesie to tzlko czekam a si poszpi sprawzczwilne o oczernianie na publicznzm forum

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org