Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czerniawski Leon Mieczysław-kadydant na Prezydenta Łomży |
do 1 kontroli mozecie jezdzic na ksiazeczkowych :D pozniej pewnie zmienicie zdanie :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czerniawski Leon Mieczysław-kadydant na Prezydenta Łomży |
Gdzie jest umieszczona ta Nowa Łomża? Jakoś nie umiem zauważyć... :-((( . Czy mogę prosić bezczelnie o link? Pozdrawiam GPS-manów!
|
|
haha o *****;) zajebisty pomysł:) jestem za:)
|
|
i w dodatku "Łomżyńskie" pisze się małą literą
|
|
Kibole sie uwzieli na Janka haha
|
|
tak czytam te teksty i spać mi się chce, przynudzacie... dobranoc
|
|
serdecznie ostrzegam przed pseldo majstrem murarzem z wizny, nazwiska nie moge sobie przypomniec ale wpisze jak tylko sprawdze w dokumentach, ten Pan stawia a raczje probuje stawiac domy tazke w Łomży i okolicy, porzucil budowe w trakcie, nie wywiozywal sie z terminow ,na raz prowadzil 2 budowy, a wiekszosc rzeczy ktore zdzialal trzeba było przerabiac ( wiarygodnych murarzy z wizny nie oskarzam) jesli chodzi o instalcje wodno-kanalizacyjna to mój głos ma "firma" z dobrzyjalowa- facet nazywał sie Kozioł albo jakoś tak, domek jednorodzinny zrobili w 3 dni a instalacje ogrzewania pdołogowego w dwa, niskie ceny, instalacje elektryczna robi firma z piatnicy- troche im sie schodzi ale maja swietne ceny i robia pelny zestaw, kable telefoniczne, letelizyjne, internet, system alarmowy plus elektryka
|
|
Wiecie opinie o jego kwalifikacjach na podstawie własnych doświadczeń wydawac możecie, ale wycieczki na temat jego osobistych spraw to juz są wulgarne zagrywki na poziomie roztrząsaczy gnoju z Łomży. Jak zwykle najbardziej mordą szasta ten złamas w dupe kopany i dymany przez drechów pod statkiem Jaś -gówno.
|
|
a ja w smie nie wiem jaki mam wiem ze mam najwyzszy pakiet w ist i tnie sie jak nie wiem co jedynie antywirus chodzi non stop no bo go nie wylacze bo nie wiadomo c sie moze przydarzyc
|
|
A ja pozdrawiam wszystkich ktorzy posiadaja cb radio i z niego .....sa zadowoleni tak jak Ja
|
|
http://www.motogazeta.mojeauto.pl/Aktualnosci/Rajdowiec_szkoli_policjantow,a,85071.html w Olsztynie będa mieli prawdziwych rajdowców na drogach!
|
|
tesciowa, akurat BorYsewicz jest ok.. i BYL.
|
|
http://waski.pl/265/Lachony_w_klubie/ a moze zna ktos nute z tego filmiku?
|
|
A czy 800tys pixeli w przetworniku CCD np. w kamerze sony wystarczy do domowego uzytku? bo zastanawiam sie nad kupnem kamery do typowego uzytku domowego, filmowanie dzieci itp i nie wiem czy na duzym telewizorze np.42 cale nie bedzie kiepskiej jakosci obrazu. mozecie cos wyjasnic dzieki i pozdrowienia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |