Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Największe osiądnięcia i porażki obecnego Prezydenta. |
.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Największe osiądnięcia i porażki obecnego Prezydenta. |
Wiem ale kazdy ma prawo wypowiedzi co nie.
|
|
Mi też coś nie działa.
|
|
Przyjdź jeden z drógim na młyn i powiedz to ludziom z młyna w twarz to zaostaniesz szybko wynagrodzony :D Gruby_ŁKS nie pisz dalej bo z baranami nie ma co gadać tylko człowiek nerwy sobie szarpie. Niech sobie siedzą w swoim internetowym świecie. Jeb*ć was policyjny k**wy!!!!
|
|
Witam. Na początku chciałem powiedzieć, że już jest temat naszego serwera, ale zaszły na nim kolosalne zmiany, toteż porposzono mnie abym zrobił drugą prezentację a aministratora 4lomza poprosił o osunięcie starergo tematu... a więc: Chciałbym zaprezentować nasz serwer klanowy Non Steam. IP:82.177.192.235:27022 Password: hk 24/7 Serwer jest TP (Team Play), jednak w weekendy od godziny ok. 18 właczane są mody typu: Soccerjam, GunMode, JetPack mode i wiele innych,czyli jednym słowem 4fun :). Oczywiście na prośbę graczy mody są wyłaczane. Jeżeli macie jakieś zastrzezenie co do serwera, lub pracy adminów można wyrazić swoje zdanie na www.happykillers.rox.pl na forum. Serwer jest prywatny toteż od czasu do czasu nasz klan będzie na nim rozgrywać sparingi z innymi klanami. Nasz serwer nie jest zrobiony po to, żeby konkurować z innymi serwerami Łomżyńskimi. Zapraszam na serwer ;)
|
|
Na szczęście z tego się wyrasta. :)))))) dobrze jak po drodze nie zaliczy się paki, albo nie zostanie kaleką. Młyn to mają w głowie , zero kasy, zero rozumu, zero powodzenia w miłości- to naprawdę może byc tylko młyn w głowie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ohoho sami znawcy kibicowskiej i pseudokibicowskiej Polski. Kulig mylisz sie - z kibicowania sie nie wyrasta. Znam ludzi, ktorzy maja dobrze prosperujace firmy, szczesliwe rodziny, sute konta, prawie 40 na karku i mimo to kibicowanie jest waznym elementem ich zycia. Rbn ma po czesci racje, zawsze najwiecej "szczeka" ten, ktory nie byl i nie widzial, a wyczytal i wysluchal, po czym udziela sie nie majac zielonego pojecia o co chodzi...Poczuj chociaz raz smak atmosfery stadionowej z 20000-30000-70000 widownia, to moze chociaz przez chwile zrozumiesz, ze te 90 minut co dla nie ktorych, jest mozliwoscia oderwania sie od naszej szarej rzeczywistosci...A co do Policji, to z tym bywa roznie ;), raz kibice cos wykreca, raz Policja ;) - krotko mowiac - akcja wywoluje reakcje...
|
|
Zryty serw grajace na nim bocisze nie polecam !!! i jeszcze jak zabijesz goscia to on sie odnawia i jest na respie hahahaa zero gry TP
|
|
ale pomysł jest super!! jak ktoś znajdzie coś sensownego w tym stylu to dawajcie to na fora i do roboty :)
|
|
Na 4lomza bez zmian, chciałoby się powiedzieć. Dla niektórych z was nawet starszy ojciec z synem podążający w szalikach na mecze piłkarskie to "chuligani", "stadionowi bandyci" , "bezmózgi w szalikach". I jak z wami prowadzić normalną, rzeczową dyskusję ? Przypomniał mi się pewien tekst z tego policyjnego forum. Autor sugerował, żeby wobec narastającej (?) fali przemocy na polskich stadionach wprowadzić rozgrywki ligowe bez udziału publiczności. To tak jakby w kine puszczano filmy dla pustej sali... Śmiać się czy płakać ? No ale nie ma się co dziwić skoro jedynym źródłem informacji dla takich osób są tak wiarygodne źródła wiedzy jak onet.pl czy papierowe wydanie Wyborczej... policja wykręciła twoją matke jak była w ciąży i taki głupi teraz jesteś... Za takie teksty koleszko możesz mieć bardzo szybko sprawę karną w sądzie, więc uważaj na to co w przyszłości napiszesz.
|
|
koleszko twoim będę jak wypijemy, teraz to dla mnie jesteś nikim... i już się boję, uuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)))
|
|
taaa, bardzo duzoooooo
|
|
A ja słyszałam, że będą likwidowane dwa gimnazja i coś co nazywa się nauczanie indywidualne.
|
|
Jakbyś miał jeden z drugim choć trochę oleju w głowie to byś wiedział, że jest to po prostu zdjęcie z ĆWICZEŃ policji czy czegoś podobnego (tło akcji, widzowie itp.) Ale aby dojść do takiego wniosku potrzebna jest umiejętność LOGICZNEGO myślenia, którego wam INTERNETOWYM PAJACYKOM najwyraźniej brakuje.
|
|
tak, ale zdanie zaczyna się dużą literą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |