Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kampania PO za publiczne pieniądze? "To jest skandal" |
a centrum sztuk walki to dla kogo ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kampania PO za publiczne pieniądze? "To jest skandal" |
Witam mój synek Marcel ma 3 latka ,mając pół roku zacząl miec problemy z ulewaniem , wysypka utrzymywała sie dosc długo nic nie omagało zawsze szbko zaczynał sie suchy kaszel a póżniej problemy ze spaniem tak cały czas .wszystkie przychodnie nawet alergiczna została odwiedzona tylko wyciąganie kasy bez żadnego skutku.Pan doktor jest w tym całym bałaganie jedyną osobą która ma pojęcie czego sie podejmuje i co robi .Tak jak reszta mówiła jego pasją jest leczenie dzieci z super skutkiem. Mój marcel do tej pory miał 2 antybiotyki ,gdzie koleżanek dzieci jednej zimy mają po 3-4 antybiotyki. JEDYNY Lekarz który osłuchuje dziecko 15min. Nam pomógł w 100% .Ufamy mu całkowicie i polecamy wszystkim .Nie męczcie dzieci tymi lekami i antybiotykami bez sensu i wiedzy co one robią z waszymi dziećmi jak najszybciej skontaktujcie sie z osobą która będzie traktować wasze dziecko jak prrawdziwego pacjenta . Mój syn i my jesteśmy wdzięczni doktorowi za pomoc .Polecam z czystym sumieniem.
|
|
Re: Kampania PO za publiczne pieniądze? "To jest skandal" |
Nie zapomnijcie że ratusz wydał wyrok na ŁKS. Do likwidacji.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |