Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zzzaaaccc99 na prezydenta! |
szukam namiarow a dokładnie chodzi mi o numery telefonów do punktó wstawiania gazu na terenie łomży lub najbliższej okolicy(oczywiście tych dobrych sprawdzonych) z góry dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zzzaaaccc99 na prezydenta! |
Somewhere Over The Rainbow napisał(a): > Nie polecam gdyz poprzez jego metody wylądawalam w szpitalu.. dokładnie to samo - prawie 2 tygodnie wyjete z zyciorysu, co mialo tez i wiele innych konsekwencji (nie tylko odbilo sie na moim zdrowiu), pan doktor potrafi sie takze "upomniec"
|
|
Znaleziono psa rasy labrador, w kolorze biszkoptowym. Piesek jest młody, ma około roku. Bardzo tęskni za swoim panem. Pilnie proszę o kontakt. Sprawa jest o tyle ważna, że nie mogę długo opiekować się tym pieskiem, ponieważ mam juz swojego dorosłego psa, który nie akceptuje młodego labradorka.. :(
|
|
Auto Gaz Mac-Rob na ul. Senatorskiej 13 086 216 69 48
|
|
Fakt faktem w innych miastach jest sporo miejsc, które można nazwać "Czerwoną ulicą" ;) Tyle tylko, że nie są to oficjalne domy uciech ;) Janku, na prawdę nie trzeba za to płacić, żeby to mieć ;) A co do blachar też racja, niech tylko wyjdą latem na ulice ;) Zresztą co ja wam prawić będę, powinniście wiedzieć jak jest ;) Pozdrawiam ;)
|
|
odnośnie tych promocji to u nas na PRYMIE też tak jest... Tylko, że ceny "promocyjne" są i tak na poziomie, albo wyższe od tych "normalnych" np. w Ostrołęce...
|
|
co do samej szkoły... To faktycznie wykładowcy mają dziwne nastroje, i niestety trzeba się z tym liczyć... A dziekan czy też jak się każą nazywać dyrektor instytutu.... :/ to ma w d... wszystko... łaskawie podpisuje indeksy po sesji...
|
|
tamten najlepszy !
|
|
Ma oczywiście wielu zadeklarowanych przeciwników (szczególnie wśród kolegów- lekarzy), ale chyba zamieszczone tu opinie o czymś świadczą. Tak. Moim dzieciom także pomógł, a córkę może nawet uratował- gnaliśmy z jednej z łomżyńskich przychodni pediatrycznych, gdzie nie potrafiono jej pomóc i skierowano na oddział szpitalny, samochodem do Kolna, bo tam miał akurat dyżur. Warto było. I jeszcze jedno, co może świadczyć, że nie kasa jest w tym najważniejsza- kiedy jest poza Łomżą, czyli dosyć często, a zna pacjenta i wie co mu może dolegać, potrafi udzielić porady nawet telefonicznie nie oczekując na honorarium. (a co do jego mieszkania i samochodu to już chyba nieaktualne, ale nie o to chyba chodzi ;-) i nikt nie powinien mu zazdrościć, bo zasługuje i zapracował na to jak mało kto)
|
|
Podobno już zrezygnowali z tego pomysłu, a tu się okazuje, że jednak nie. Pan Olbryś obiecał, że nie będzie likwidacji, ale jak dziś przeczytałem na portalu, nie dotrzyma danego słowa. No i pójdzie pewnie szpital pod młotek... Szkoda, ale może nie jest zapóźno?
|
|
Zgadzam się z wyżej wymienionymi opiniami. Leczy mojego 3 - miesięcznego synka z dobrymi skutkami. Podoba mi się jego podejście do tematu i do pacjenta - pozostali powinni się od niego uczyć. Słyszałem też, od kilkoro znajomych negatywne opinie - nazywali go wręcz "szarlatanem" :-), na razie leczenie trwa i czas pokarze jaki będzie skutek. Pozdrawiam Pana panie doktorze - tak trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
i bardzo dobrze, może w końcu ten budynek zostanie lepiej wykorzystany...
|
|
Tak evelin to dobry wybór, polecam gościa.
|
|
Tia, wepchna z 5 blokow, rewelacja. @Jan_Serce widze, ze rosnie nam w Lomzy specjalista od ekonomii, zarzadzania, sluzby zdrowia, administracji, socjologii i politologii w twojej osobie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |