Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zadłużona Łomża |
Janek to Ty katolik, takie bzdury wypisujesz??? Był ksiądz po kolendzie czy nie ??? Uważaj , bo może nie zajdzie i koperty nie zechce. Oj wstyd Janek , wstyd.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zadłużona Łomża |
no jest...pojde...i zabiore ciebie, zebys tam siedzial:)
|
|
ja żadnego sklepiku nie mam a tu mi wmawiają:)
|
|
a mi sie tam nie chce;D pojde sobie do ekonoma :) a wybory miss to nie wybory prezydenta;D
|
|
pewnie nie prędko:)
|
|
Byś musiał mnie poznać na realu może byś zmienił zdanie co do mnie. A błędy spowodowane są dyslekcją jak nie myślę o błędach to pisze jak pisze a jak myślę żeby było oki to jakoś mi wychodzi :). A co do renaty wiesz swojego czasu przywiozłem skrzynie biegów od MFa i nawet nie protestowała. Pozdro
|
|
Na prusa??? Na prusa jest najgorsze przedczkole. Razem z koleżanką poprzestawiałysmy tak wszystkie ,,zabawki,, na podwórku. wszystkie da się podnieśc. Zabezpieczenia- zero ja polecam przedszkole po drodze do sp 9. Ę.Ą.
|
|
Nie amm zdania na temat naszych łomżyńskich- psów. nienawidzę żadnego z nich chociaż niekiedy i nie jeden wyciągnął mnie z przypału na komendzie żeby sie ojciec nie dowiedział. Raz nas ścigali za fajki :roll: 5 lodówami kilkoma polonezami i 3 nieoznaczonymi. Kompletna paranoja!! Mu sobie odpoczywamy bo bieganiu haha a tu dobjeżdża tak koło garażów koło cmentarza taka czarna audica hehe to my myślimy że wiecie- ktoś se przyjechał zaparkowac a z tego wózka pies wychodzi i do nas imie i nazwisko!! My takiego ch**ja podoliśmy przez ogrodzenie i dalej bigamy... Ścigali nas przez dobre 7 godzin po mieście aż sobie dali spokój... Jakby nie mieli co robic tylko uganiac się za małolatami z fajkami. nie?? No :D pozdr dla was ziomkyy i uważac na grubego, łysego kola- pieska :D
|
|
Aha i żeby jakiś wszechwiedzący się nie czepiał. Miało być "Gott mit uns" oczywiście. Ę.Ą.
|
|
Z tobą nie będę dyskutował idioto bo mnie sprowadzisz do swego poziomu i pokonasz mnie doświadczeniem.
|
|
Idiotyczny temat zresztą tak samo jak autor.
|
|
Więc chcesz jedynie ludziom dać szczęście, rozumiem! Ty nie dla siebie, Ty tak dla społeczeństwa...
|
|
A kim jest?
|
|
słownik ortograficzny by się przydał :) lepiej się poucz a nie o FERJE ;d;d;d pytasz :) hehe
|
|
Autor: Sebo19 (---.lom.netster.pl) Data: 14-01-08 21:21 Ale wy wredni !!!!!!!!!!!!!!!!Jak małpy !!!!!!!!!!!! Szuje , hiney !!!!! Uważacie sie za doskonałych kujony jedne z jezyka polskiego .Nie każdy jest doskonaly i człowiek jest człowiekiem każdy sie może pomylić pierdoły jedne. Jak jednemu z was z wróci ktoś uwagę ( może sie zdarzyć drobna pomyłka to bedzięcie sie czepiali lub łep do góry zadrzecie i pomyslicie ze ten niskiego poziomu zwrocił uwagę to jest paranoja. ( i Wstyd) Przyznam jestem uczniem technikum .Dobrym. A że człowiek sie pomylił o głupia literkę to muszą mu już jechać a co taki nieuk bedzie niszczył polską ortogragię wsyd i hańba. A co do postu wracając wie ktos coś????? Wiesz ale ja jestem za tym zeby pezentowac jakis poziom forum. A tu masz taki wymysl ze jak piszesz to od razu wykrywa bledy to sprwadz bo powyzej tez Ci sie zdazyl blad "ŁEP" to tak jak napisac samohut. A co do ferii to w centrum cos tam bedzie a o niczym innym nie wiem. Na lodowisko to bym raczej nie liczyl za darmo i tak Cie nie wpuszcza;]
|
|
Ja też dołączam się do tych pochlebnych opinii, zresztą nie raz na forum polecałam tego lekarza, bo faktycznie pomógł mojemu synkowi. Wcześniej leczyłam go a to u lekarzy rodzinnych na Wyszyńskiego, a to w "Remedium", gdzie tylko przepisywali coraz to bardziej wymyślne antybiotyki, eurespal i cebion, które tylko pogarszały jego stan zdrowia. Całe szczęście trafiłam na dr. Maksimowicza, który od razu zdiagnozował silną alergię pokarmową i refluks. Od tamtej pory(a minęły już blisko 4 lata) synek brał tylko raz antybiotyk i to z konieczności a nie z "widzi mi się" innych lekarzy, którzy na zwykłe wirusówki przepisywali mojemu dziecku duomoxy, augmentiny i inne paskudztwa. W ubiegłym roku robiłam w DSK w Białymstoku testy alergiczne i ph-metrię, które wykazały, że alergia i refluks są zaleczone, więc dieta i leki przepisane przez tego doktora nie poszły na marne. Pozdrawiam!!!
|
|
Wreszcie się przyznał czego mu brakuje i skąd te jego frustracje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |