Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Izraelska gazeta „Maariv” z 21 lipca 1971 r. wyjawia końcowy sekret katyńskiej m |
Jak nie ma w sprzedaży , to można upiec samemu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Izraelska gazeta „Maariv” z 21 lipca 1971 r. wyjawia końcowy sekret katyńskiej m |
No super, jest wspaniale i to zajebiście. Jeśli masz potrzebę to zgłoś się na forum 4lomza a z pewnoscią uzyskasz większość negatywnych ocen zamiast odpowiedzi. LUDZIE (ktoś szuka podpowiedzi i jeszcze go dołować czy się naśmiewać), to jest bardzo proste. Moim zdaniem jak ktoś może i chce pomóc to bardzo proszę, lecz jeśli szuka miejsca by sobie pobazgrać to może niech napisze jakiś bestseller może wtedy będzie zauważony (życzę sukcesów).
|
|
Re: Izraelska gazeta „Maariv” z 21 lipca 1971 r. wyjawia końcowy sekret katyńskiej m |
Przypominamy świeżym użytkownikom forum, że nowe tematy dotyczące lokali serwujących pizzę w Łomży nie są mile widziane. ;)
|
|
Jak macie możliwość to zróbcie zdjęcia tych obiektów. Zobaczymy na ile są podobne.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wiesz co ty za to bijesz cały świat pod względem głupoty. PS. Bredzisz jakby Cię fura z gnojem przejechała.
|
|
Tu akurat chodzi o błedy :). A Renate sam miałem i był to model 21 Nevada w kombi z 2.1l dislem ladnie to chodziło.
|
|
ale ty oryginalny...
|
|
Nie no na prawdę szczyt perwersji... Autor jest ,,taki,, że ja sie zastanawiam ile ona ma lat... Pewnie jakiś gówniarz sobie jaja robi i myśli że jest bardzo zabawny i wesoły. bez komentarza.
|
|
Któreś tam "Nie cudzołóż", a Ty nawołujesz do legalizacji prostytucji. Stąd nasuwa mi się pytanie: biorąc pod uwagę 10 Przykazań oraz przestrzeganie ich przez Twoją osobę - w ilu procentach je przestrzegasz?
|
|
|
łąkowa?
|
|
|
bardzo dobre technikum:) instytucja podejrzewam 3 literowa;) przychodzą mi na myśl dwie takie które na terenie naszego miasta funkcjonują,a zatem zdz lub ohp:) więc ktore to technikum? hehe
|
|
|
łomżyńscy kibole? nie wiem czy śmiać się czy płakać...:))) ten michaś to kompletne zero, chyba nie wie o czym tu się pisze, o chuliganach co łamią prawo, o chuliganach stadionowych jako całości. Bo tych paru szczekających obwiesi ze zjazdu to żaden temat do dyskusji, chyba że znowu kilku przygłupkom odjebi... i połamą krzesełka jak to nie tak dawno miało miejsce...
|
|
No właśnie - a co z Łąkową? Znów te prowincjonalne peryferyjne skojarzenia przeszkadzają? Pomysł z ulicą czerwoną uważam za taki sobie, nie załapuję się - ja, niestey wypadam z obiegu... :-(((
|
|
Co sądzicie o Dr Maksymowiczu?????
|
|
|
Panie i Panowie! W tym wątku wyraźnie brak brak kontynuacji "tematu" od ponad 24 godzin! To poważne zaniedbanie! A nieznany przeciwnik zapewne gdzieś tam sobie czatuje! Włączcie dżipisesy i lokalizujcie! A tak zupełnie nie na temat - czy ktoś widział w łomżyńskich sklepach przejściówkę Mini-DIN 6pins M2M (male to male = dwa samce)? Duże pieniądze na to przeznaczę!!!
|
|
Czy chodzi Ci o mlodszego pana Maksymowicza czy starszego ktory uczyl kiedys kiedys Rosyjskiego w I LO??
|
|
Janek prowokacyjnie napisał o tym temacie, bo marzy mu się taka ulica (czytaj usługa). Taki pomysł = to bzdura. Jeśli duże miasta w Polsce nie mają takich ulic uciech, to tym bardziej nie będzie w małej mieścinie jaką jest Łomża. Przyznaję, że taka ulica przyciąga tłumy turystów z całego świata (np. St. Pauli) w Hamburgu, gdzie przy głównej ulicy tej dzielnicy rozrywek późną nocą jest ruch jakiego nigdzie nie widziałem, a lokal jest przy lokalu i we wszystkich tętni życie i zabawa. Szerokim chodnikiem ciężko przejść. Pełno wycieczek japończyków.. itd. itp. Żeby to zrozumieć, trzeba to zobaczyć. W Łomży z usług prostytutki można skorzystać w dwóch miejscach (kiedyś w trzech) choć nie jestem pewien. Jest na pewno DUKE, bo każdego dnia tamtędy przejeżdżam i może jeden lokal na Łąkowej, ale nie jestem pewien, bo drugiego już od dawna nie ma. W większych miastach jest dużo agencji, salonów masażu, czy lokali ze stripteasem. Są też domowe prostytutki, ogłaszające się w gazetach, lub internecie, ale Łomża jest na to za mała. Zaraz takie mieszkanko stało by się sławne na całą okolicę. (w złym znaczeniu tego słowa). Tak więc nie gorączkujcie się. Temat jest tylko prowokacją i należy do tego podejść spokojnie i rzeczowo. Bez emocji Panowie i Panie, wszak to najstarszy zawód świata...
|
|
Ja np. dzisiaj tankowałem do instalacji podtlenku LPG :) gazik po 2.37 za litr w Orlenie przy torach także to już chyba drobna przesada... Dziwną sprawą jest, że faktycznie ceny gazu w Łomży są cholernie drogie, jakby się wszyscy zgadali...
|
|
zorganizujcie jakiś spot w tym klubie i dajcie znać na waszym forum to może się spotkamy :)
|
|
ja jeszcze proponuję, żeby pod spódnicą miały kasy fiskalne i wystawiały faktury na firmę :D
|
|
to nie jest prowokacja, w Polsce jest wiele miast gdzie są takie ulice, nie z samymi burdelami, ale z panienkami snującymi się pod przysłowiową latarnią. W wawie kilka takich punktów zbornych widziałem:), w Krakowie z 15-20 prostytutek stoi przy ulicy i czeka na klientów, chyba gdzieś na Kazimierzu. Marzy mi się coś takiego w naszym mieście, może na wylocie do jednaczewiaka...?
|
|
A jednak coś takiego, piszę teraz o temacie postu - wzbudza dyskusję, nawet prowokowaną. Przecież to zainteresowanie wydaje się być autentyczne, chociaż podsycane czy sterowane. Jaki stąd wniosek? Ano, jakieś podstawowe potrzeby społeczne być może są niezaspokojone... Będę jednak czytał nowe posty bardzo chętnie, chociażby po to, żeby być jakoś tam poinformowanym. Wszak Łomża jest miastem ponad 50-tysięcznym chyba! A to już rodzi określone sytuacje społeczno-demograficzne. Prawda Panie Janie? PS - Filut okrutny z Waszmości... :-)
|
|
DOkladnie a tu tyle sie dzieje. Google Maps zrobilo foty satelitarne lepszej jakosci przy Lomzy. Tylko obciach wyszedl. Sfotografowali teren na wschod od Lomzy. Lomza sie konczy a zaczyna sie fora dobrej jakosci. Czyzby monitoring upraw? ;) heheheh
|
|
Jako jedyny chyba lekarz pediatra nie "boi się" o swoją reputację i jeśli jego leczenie nie daje skutków zamierzonych wysyła do Białegostoku!.,. To pochlebne bo uczciwe. Generalnie trochę zapobiegliwie przepisuje wszystkie leki możliwe w refluksie, ale zgadzam się jest bardzo uczciwym i zaangażowanym lekarzem i chce pomóc!.
|
|
Mam pytanie do tych, którzy studiują poza Łomżą. Ostatnio słyszałem, że weszły nowe legitymacje chipowe. Na PWSIiP obowiązują nadal tradycyjne książeczkowe legitymacje studenckie, czy to oznacza, że są one nie ważne? Ktoś zna może szczegóły? Druga sprawa, czy udało wam się wybronić w sytuacji, kiedy pół grupy nie idzie na zajęcia bo w tym wypadku Pani wykładająca dany przedmiot stwierdza, że za tydzień mają przyjść tylko osoby zagrożone lub nie te które nie pisały jakiegoś zaliczenia. W umówionym terminie stwierdza, że Ci co mieli zaliczone to jednak powinni być i pisać kolejne kolokwium a jak ich nie ma to gała. I teraz pytanie, czy dziekan lub pro dziekan ma jakiekolwiek wpływ na decyzję wykładowcy? I czy ta szkoła z bożej łaski będzie wreszcie szanowała studentów czy tylko brała za wszystko pieniądze? Czy jedyną alternatywą jest pociągnąć z bańki takiemu wykładowcy za robienie ludziom świństwa? Ciekawi mnie bardzo jak to jest z wami.
|
|
|
kurczę chciał bym zobaczyć tego człowieka, wklejcie jego zdjęcie! Pierwszy raz jest prawie zgodna i jednocześnie pozytywna opinia o łomżyńskim lekarzu. Dzwonię do "Współczesne" i "Kontaktów" oraz do "wybiórczej"
|
|
|
no wlasnie o to chodzi....zarabiaja wiecej 3 razy to ich stac...a u nas niewiele sie roznia cenowo...ale dochodu sa takie same jakie byly!
|
|
Powiem tak, znam go od lat, facet przez większość lekarzy - konowałów traktowany jako dziwak. dla mnie on jeden ma jaja, bo leczy przyczyny, a nie skutki. wszyscy pozostali to zajmuja sie leczeniem np.; kataru a nie powodów powstawania jego. Konowały nie traktuja człowieka jako całości , tylko leczą schorzenie które dało znać o sobie , a że przyczynana tkwi głębiej to juz ich nie obchodzi. To oni nie wiedzą. Pójdziesz z wysypka to maja maść na wysypkę, ale nikt się nie zastanowi dlaczego jest wysypka. Dr. Maksymowicz jest na własciwej drodze, reszta jest podczepiona pod koncerny farmaceutyczne i tak sie urządza w życiu naszym kosztem.
|
|
Propo legitymacji to w mojej szkole była wymiana. Dostałem taką samą, czyli książeczkową, która rózni się od starej tekstem dotyczącym ulg za przejazdy umieszczonym nad pieczątkami. Czyli legitymacje książeczkowe nadal będą ważne pod warunkiem, że będą posiadały nową formułę dotyczącą zniżek na przejazdy. Pozdrawiam i życze powodzenia na kolosie!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja ropwniez przylaczam sie do pytania, poniewaz slyszalem ze legitymacje studeckie beda wymieniane na tzw plastiki cos w rodzaju dowodu osobistego, jednak w tej naszej glupiej szkole nie mozna sie niczego dowiedziec, nikt nic nie wie....
|
|
niech postawią u nas stacje 'yet' np. w Toruniu na tej stacji w kazdy weekend tj od piątku wieczorem do niedzieli wieczorem, są promocje i wszystkie paliwa są od 10 do 30 nawet 35 gr tańsze, np. ostatnio tankowałem benz.95 po 4.05
|
|
Violetta Villas. Wygrałem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |