poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Andrzej Grodzki - mój kandydat na Prezydenta

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Andrzej Grodzki - mój kandydat na Prezydenta

PETER, nie ukrywam ale masz u mnie dużego plusa zawsze merytoryczna
polemika prowadzi do czegoś mądrego. Twoje uwagi mogą być trafne,
jeżeli Sąd Rejestrowy to zakwestionuje i będzie poprawka / dokumenty
są już w Białymstoku /,otrzymasz na Forum taką informację.

Jeszcz z Ciebie będą ludzie mądrość zawsze jest w cenie !!!!!!!

Laptop znaleziony !!! Wziął jego kumpel mojego kumpla - na szczęście. Wszystko dobrze się skończyło. A pomogło właśnie forum:D Szkopuł tylko w tym, że coś mi ten laptop nie chce działać :/ Myślę że to wina bateri. Bo jak podłącze do sieci to wszystko ok, jak wyjmę wtyczke to się wyłącza. Ale to nic. I tak potrzebny mi jest tylko w domu. Już więcej nigdzie z nim nie wychodze.

do której można składać podania??

rudy błazen z druhem

ale to co ma sie z tym ze wieszkszosc uczniow ma lekcje ? ty muszisz zaniesc do sekretariatu a ja z tamtad odbieram

jan-sece to jakis idiota do wszystkich sie uruje a nie ma nic madrego do powiedzenia

Wierzyciele pukają do ŁKS-u!
Czy były trener Jan Makowiecki, nie upadł na głowę? Żąda on ponad 50 tys zł. Po prostu emeryci działkowcy zrobili sobie jakieś jaja z tego klubu!!!

nie chodziło mi o składnię tylko o pisanie każdego wyrazu dużą literą ;-)

jan_serce jesteś beznadziejny szkoda słów na to co ty wypisujesz na tym forum porostu dno

Kiboli , to policja powinna napier...ć na dzień dobry.
Ma za co, kibicować można w kulturalny sposób.
Jak tak rozpiera niektórych energia , to proszę bardzo K -1 znajdziecie godnych siebie rywali, a i widownia bedzię niezła.
Jak idę na mecz to chcę miec pewność , ze któremuś tumanowi nie przyjdzie do głowy rzucanie przedmiotami. Gardło niech sobie ździera jak chce ale na tym koniec. Wszelkie przejawy agresji, wandalizmu niszczyłbym jak robactwo.

jak zwykle w naszym miescie wszystko odbywa sie w sali gimnastycznej, jak na jakiejs wśi w remizie, ciekawi mnie jedno jak zamierzacie puscic swiatełko do nieba na sali??? chyba ekonomik pożegna sie z salą gimnastyczna.

w sumie po co robic na starym rynku jak to robia inne miasta my musimy byc orginalni pod kazdym wzgledem, napewno do ekonoma przyjdzie wiecej osób niz by przyszło na stary rynek!!!

powodzenia ja napewno nie przyjdę !! do puszki napewno coś wrzuce jak spotkam wolontariusza ( pewnie oni mnie predzej spotkaja )

powodzenia wośp

gillete obawiam się, że jesteś w błędzie

co do szamac. też obawiam się, że jesteś w błędzie :P

powodzenia... za rok zrob. ty na starym rynku.
do krytyki wielu do pomocy nikt.

Na poligonowej przy makbudzie

Markac, :) dostosuję się do Twoich rad zarówno do 1 (dużych liter), jak i do drugiej:) ...pozdrówki

Barbra, mieszkałam przez okres grzewczy, ale z tego co ona mówiłam to rok wcześniej płaciła taki sam czynsz i zużycie ogrzewania można porównać do mojego zużycia(właściciel mieszkania przebywał za granicą i wrócił na święta, ok 1 miesiąca przebywał w mieszkaniu i nie oszczędzał na grzaniu) a mimo to dostał na koniec roku ok 500 zł zwrotu... nam zmniejszyli czynsz od stycznia o 50zł (jeśli nawet te 50zł z każdego miesiąca dotyczy samego ogrzewania) to wychodzi, że zapłaciliśmy 250 zł( 50zł*5) mniej co daje nam i tak 250 zwrotu, a nie 550zł dopłaty.

Witam. potrzebuje kilka przykładowych baz danych zrobionych w accessie. jeśli coś posiadacie to poślijcie na maila aice10@wp.pl. chodzi mi szczególnie o jakieś rozbudowane tabele,kwerendy,formularze,raporty i makra.
dzięki z góry

Robcio

ten temat byl zakladany z 2 razy

chciało by sie rzec "a nie mówiłem" :PP ale dobra jak autor powiedzial: serwer jest po kolosalnych zmianach wiec miejmy nadzieje ze bedzie ok:))

rudy błazen z druhem

idac tym tropem to kazdy mlody woz w dobrych rekach tez jest w stanie ideal!

ja tu bym rozróżnił rozszczekanych chuliganów co szukają tylko co by tu rozpier... a dopingujących kibiców.
sn4p, policja wykręciła twoją matke jak była w ciąży i taki głupi teraz jesteś...

Jak się ktoś zna na tym sprzęcie to niech się wypowie, lepsze są które nagrywają bezpośrednio na płytke czy na jakąś pamięć-kartę... Na akumulator czy baterię:)? i coś istotnego co powinno być w wyposażeniu.

nikt nie powiedział że każdy jest chuliganem.

Prawda jest taka że Ci co im bardziej mordy drą na stadionie i Ci co więcej krzeseł zniszczyli mocniej drą się o swej niewinności.
Michal: Porównujesz mecz piłki do wyświetlania filmu. Dobrze. To niech część osób zachowuje się tak jakby była w kinie. Twierdzisz też że jedyne źródło wiedzy to onet czy też inne. To powiedz mi teraz czy widziałeś taki mecz bez udziału policji? Bo mi ciężko sobie wyobrazić w obecnej rzeczywistości co by było gdyby jej zabrakło na stadionie.
Mówisz że czerpiemy informację z takich brukowców jak onet czy współczesna.? Ale spójrz na te filmiki które kilka postów wcześniej zamieściłem. Czy one pochodzą z tych źródeł? Nie właśnie. i Faktycznie obrazują zachowanie się części kibiców przez co cierpi pozostała część która rzeczywiście przyszła obejrzeć mecz. Te filmiki nakręciliście Wy - kibice i tym samym to Wy kreujecie swój obraz w oczach społeczeństwa. Urządzacie akcje ratujące ŁKS czy też inne wyjazdy.
A zróbcie chociaż raz taką akcję: Wszyscy siedzą na swojej dupie (stanąć nie bronię), nikt żadnych fajerwerków nie przynosi, raz i innych potencjalnie niepotrzebnych rzeczy. NIe używajcie wulgaryzmów po to żeby jak matka z dzieckiem przyszła nie musiała dziecku uszu zasłaniać. Tak ciężko o to?

Mi sie wydaje,że lepsza jest kamera,ktora nagrywa na karte pamieci np,pozniej zrzucasz nagrania na kompa robisz z nimi co chcesz,edytujesz itd..sam tak robie..a co do zasilania,to zwykle akumulatorki np firmy sony,dosyc dlygo "trzymaja" i mozesz je szybko naladowac...

jest SXE i jest porządek niema cziterow !! A i poziom jest wysoki jak na NON-STEAM
w 100% POLECAM

I Miasto Łomża i mieszkańcy by sie cieszyli ale napewno nie Piątnicy. Zreszta to nie jest takie proste.

Wiesz kolego Polak to nie bedzie szczesliwy nawet jak bedzie jadl w zlotej misce zlota lyzka. Chodzi mi o to ze piatnica jest bogata gmina w porownaniu do innych. Ty pewnie jestes mieszkancem piatnicy.Jestesmy raczej narodem pesymistycznym dlatego widzimy tylko zle strony a dobrych nic. Mimo wszystko uwazam ze piatnica jest bogata gmina

Masz tyle super sklepów w Łomży, niech któryś przedawca ci doradzi.
Przecież uważasz, że rodzimy handel jest najlepszy. Więc personel też jest na 100% najlepszy.
Kitu ci nie wcisną.
Przecież to łomżyniacy.

Ja jestem za przyłączeniem do Łomży miasta Ostrołęki, później nasza ekspansja pójdzie dalej i żeby wielu z nas nie czuło się już nigdy więcej wsiochami przyłączymy Warszawę, to na pewno zaspokoi nasze ambicje:)))

Treść jest ukryta

Konopandzia a czasem z konkurencji to ty nie jesteś?

Witam wszystkich!

W moim domku znajduje sie szczeniaczek, dziś wraz z dwójka kolegów został wzięty ze schroniska w Łomzy do wesołego autbousu Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, jego 2 kolegów tzn jej znalazło dzis swoich włascicieli i nowe domki. Temu ślicznemu pieskowi NIE :( dlatego pisze tutaj że moze znajdzie sie ktos zainteresowany kto bedzie chciał dac schronienei temu szczeniaczkowi. Piesek jest wspaniały :) żywy radosny :) jest to szuczka kundelek koloru czarnego z fikuśnym białym "krawatem" ;). Żebym nie mial jzu pieska juz nie mieszkał w bloku sam bym ją wziął ale jednak nie moge :( Pieska bede mial w domu do dnia jutrzejszego... potem bedziemy musieli oddac go spowrotem do schorniska...

Prosze Pomocy ! jak nie Wy to moze nazcie kogoś kto chciałby przygarnac tego szczeniaczka ??

jak cos podaje kontakt do mnie :

gg 1674857

tel kom 608 058 726

Pozdawiam

Adam Pyczot

Jakimi?
Chyba pod względem produkcji serka wiejskiego na głowę mieszkańca. Bo niczym więcej.
Nawe forty nazywają się łomżyńskie pobudowane w ramach Twierdzy Łomża.

No może w Piątnicy proboszcza fajnego mają, bo nic więcej.

zapraszam do podłaczenia sie na gg to moze cos da sie skrecic... bo ja to do zamiejszacznia fotek to takie nieudolny jestem troche ;)

temat bez sensu, h.j wie o co ci chodzi

Ja powiem tylko **** **** ****!!!! 0 promocji miasto zero inicjatywy zawsze bedziemy szarym zimnym osranym zadupiem mimo to i tak to moje kochane miasto;d

potwierdzam...

uderz w stół a nożyce się odezwą. czyżby chuligan został dotknięty?

Ej wie ktoś może kiedy się zaczynają ferie w woj.podlaskiem??Słyszałam,że 18 ale niewiem czy to prawda:)

Jestem taka,jaka jestem:)

21 stycznia - 2 lutego 2008 r.
Źródło: http://www.men.gov.pl/oswiata/istotne/kal_07-08.php

Chociaż są zapewne i tacy, co już od września mają ferie ;)

Pozdrawiam.

"Gdyby nie Piątnica.. Łomża by byla stolicą?" Czlowieku wes Łomżę porownaj do obecnej stolicy i nie pisz glupot !

Ludzie ten temat co kilka psotów jest cs i cs gram tesz w tą gre ale ile można co chwila nowy serwer nowy serwer aż sie brzydzi to staje sie już nudne

adminie, troche smieszne masz podejscie do innym marek, wam od bmw wydaje sie ze jestescie debesciaki. sami jezdzicie zdezelowanymi 15 letnimi e-36 a jak idzie cos w nich naprawic to placzecie przed mechanikiem. bo wiem jakie sa ceny czesci do bmw. wiec nie nasmiewajcie sie z innych bo sam widzialem jak zielona łada opierdala e30 spod swiateł

a na tym forum to same pustki

Zgadzam sie z tym że pan A G i pani S G nie sa profesjonalistami , ponieważ nie maja nawet dobrego sprzętu do nagrywania.Posługuje się kamerą która chyba jest z epoki kamienia łupanego.Z tego co słyszałam od znajomych ze pan A G jest ciezko chory i trzęsą mu się ręce to o czym tu mówić o nagrywaniu.Więc firma Mega powinna wziąść się w garść albo opuścic rynek który nie chcę takich drogich, nieprofesionalnych oraz niepełnosprawnych kamerzystów.

Dokładnie...

To tylko kupczyk. Tak wygląda nasza elita kupiecka.

Treść jest ukryta

Ja jestem za stworzeniem ulicy z domami publicznymi lub wydzielenie jakiejś specjalnej uliczki gdzie prostytutki bez żadnego strachu czekały by na klientów. To propozycja do włodarzy miasta żeby się tym zajęły, a będzie z tego więcej pożytku niż z marketów i bulwarów razem wziętych.

tylko że ja sklepu nie mam...

Postaw panienkę na wystawie w swoim sklepiku. Później za tym przykładem pójdą inni kupcy i będzie czerwona uliczka , głośna w całej Polsce . A później nazwą ją Twoim imieniem.

temat wątku brzmi: CZY W LOMZY POWINNA POWSTAC CZERWONA ULICA?
nie zbaczajcie z tematu...

nie ma to jak kiedys lpg po 60 gr.:)

Ę.Ą.

o wlasnie obejrzymy i ocenimy.

Dzieci, dzieci:

"Autor: Chuligan (192.193.245.---)
Data: 14-01-08 12:33

No i wlasnie dlatego dla nas jestes zwyklym internetowym leszczem z komplekasmi, ktory swoimi frustracjami dzieli sie tylko na necie, bo poza nim jest nikim. To jest wasz caly swiat. Tutaj mozecie sie wyszumiec bo nic wam nie grozi.
Koncze ta nudna wymiane postow. Pamietaj - mozesz nas nie lubic, ale dla nas jest wazne, ze sie boisz :)

Pa dziewczyny."

Heh, to wy zaczeliscie krucjate przeciwko ludziom wykonujacym swoja prace, by zapewnic innym bezpieczentwo (tym normalnym). Sami sobie jestescie winni.

A co do "was" -wiekszosc z was bedziemy ogladac na salach sadowych, na ktora traficie z wlasnej glupoty a nie zadnego innego powodu. Chwala sadom 24 godzinnym. A napier...alac sie kazdy glupi potrafi. Tylko idiota siega po przemoc w pierwszej kolejnosci.

uderz w stół a nożyce się otworzą... ci co tak przeżywają to pierwsi z takiej ulicy by skorzystali...
roler, nie chcesz nic wnieść do tematu to japa w kubeł...

Panie Janie ? Czyzby pana bili w domu ?

Treść jest ukryta

Maruda trafił w sedno tematu. :)

A jeśli już to RÓŻOWA ulica lub RÓŻOWA dzielnica, hehe.

To jest pediatra!!!!
Podobno bardzo dobry ale jak jest naprawde to bym chciała sie dowiedzieć.

Krukowskiego mogę Ci polecić, robią to dobrze i w miarę niedrogo.

Przykro mi, wyłączam się z tematu - nie mam pojęcia...
Dobranoc.

założę się że w tym temacie nie posiadacie żadnego doświadczenia, wam na pewno jeszcze żadna nie wskoczyła z tych tak zwanych blachar:))) mity

Łomża to miasto gdzie nawet małżeństwa z 40 letnim stażem są takie, że mąż żony nago nie widział :P hahahaha

Autor: Sebo19 (---.lom.netster.pl)
Data: 14-01-08 21:21

Ale wy wredni !!!!!!!!!!!!!!!!Jak małpy !!!!!!!!!!!! Szuje , hiney !!!!!

Uważacie sie za doskonałych kujony jedne z jezyka polskiego .Nie każdy jest doskonaly i człowiek jest człowiekiem każdy sie może pomylić pierdoły jedne.

Jak jednemu z was z wróci ktoś uwagę ( może sie zdarzyć drobna pomyłka to bedzięcie sie czepiali lub łep do góry zadrzecie i pomyslicie ze ten niskiego poziomu zwrocił uwagę to jest paranoja. ( i Wstyd)

wiesz co? Rozumiem w trudniejszych wyrazach zrobić pomyłkę, pomylić rz z ż, ale nie w takich podstawowych. W przecież to najprosztrzy wyraz jaki może być pod względem ortograficznym. Żadnego ó, u, rz!!!! To już Wstyd!

:)) lodowisko, niedługo trzeba będzie mówić o tym miejscu "taka sobie ślizgawka"..
śniegu kupa, lód dziurawy, ludzie w butach spacerujący jak po chodniku, ostatnio ciekawe zjawisko kolejne: po co wchodzić bramką, można przeskoczyć ogrodzenie od strony agregatu...
to, że ludzi często multum, to tylko potwierdza fakt, że w Łomży straszna posucha na dobre pomysły, no, ale sam pomysł to ie wszystko, trzeba jeszcze umieć go zrealizować, a w tym przypadku bałagan jest i na lodzie i dookoła niego..

a, no i sprawa ostrzenia łyżew.. jakoś nikt z obsługi nic o tym nie wie, a prezydent obiecywał, obiecywał, obiecywał... a może kłamał z premedytacją?

to nie chodzi czego mi brakuje, burdeli jest po dostatkiem:) jedni chcą marketów a ja ulicy uciech. Jak będą dziwki to ludzie może o markecie zapomną:)))

Mój synek ma prawie 4 lata. Od 8 miesiaca życia jest pacjentem Dr Maksymowicza i jak do tej pory jest wszystko ok. Wcześniej koszmarne noce ulewanie, przepisywanie antybiotyków przez lekarzy. Oczywiście żona nie podawała antybiotyków tylko szukała innych lekarzy aż, trafiła na Maksymowicza. Dieta, leki od brzuszka, zupki nie ze słoiczka i generalnie jak najmniej konserwantów i od tej pory dziecko nie cierpi. Jak dotąd nie przyjmował jeszcze antybiotyków. Do przychodni chodzimy tylko po recepty na mleko bebilon pepti. Wizyty w domu kosztują 50 zł a jak jest kolelejna w ciagu jakiś dwóch tygodni bo np. lek nie zadziałał to za darmo, nie bierze nic. I przede wszystkim traktuje rodziców jak partnerów w leczeniu dziecka a nie jak debili, którzy maja tylko podawac leki

Witam wszystkich.
Zgadzam się z mnóstwem moich przedmówców.Dziękuję Bogu że postawił na mojej drodze tego człowieka.Mój synek miał straszną alergię i AZS (atopowe zapalenie skóry).Nie było chyba miejsca na jego ciele gdzie nie był podrapany, a miał zaledwie 4 miesiące.Jego ciałko przypominało jedną wielką ranę.Panie z REMEDIUM patrzyły się na to i wysyłały do łomżyńskiego alergologa- Mierzejewskiego,a on tylko dał jakąś robioną maść.Nie powiem że ta maść nie pomogła- ale na krótko, ponieważ problem tkwił nie w samej skórze a dużo głębiej.Miałam momenty zwątpienia w metodę leczenia Dr Maksimowicza,ale po wizytach w Białymstoku i u kilku "specjalistów" powróciłam do "mojego lekarza".
Mój synuś nie jest jeszcze całkiem zdrowy (ma 2 lata i 5 m-cy), ale jesteśmy na dobrej drodze. Warto było zaufać.
Ja również do przychodni chodzę tylko po recepty na mleko i na szczepienia.
Oby Takich lekarzy było więcej, ale to chyba tylko marzenia.

Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Pana Doktora Maksimowicza.

A Panu, Panie doktorze wielkie DZIĘKI.

161RDC30 dzięki za wsparcie a jak ktoś piszę szybko to sie też może pomylić nie ?? Gruby Łks a nie bój się o mnie na lodowisko mnie stać .

A po drugie wszechwiedzący jak tak wiesz wszystko to gówno wiesz bo w Łomży są aż 3 lub 4 kretynie jeden tak mądy a nie wie ile jest szkół w Łomży

Mam dla Ciebie zagadke jak to rozwiążesz to zwracam honor
Co to jest siedzi na drzewie i śpiewa??? ( Z pozoru proste no nie??) hee
Ciekawe kto bedzie wiedział

Brzeszczykiewicz siedz cicho bo za głośno brzeczy na tym forum .:D:D;D

na pewno nie heh czekam na pozostałe odpowiedzi

Autor: wieśmin (---.techtel.pl)
Data: 14-01-08 23:09
..., że tyle lat jest lekarzem i ordynatorem w szpitalu w Kolnie, a mieszka ciągla w bloku ....

Mogłabyś napisać jakiego oddziału jest ordynatorem, bo nie mogę znaleść.

http://www.szpitalkolno.pl/index.php?id=13

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org