Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Po trupach do władzy |
pisząc: " pisze w taki sposób z powodu że nie zwracam na to uwagi" nie uda Ci się przełamać stereotypu buraka w bmw... bo jak chcesz to zmienić to musisz podwójnie zwracać uwagę na to co i jak piszesz/mówisz :) Ładziany łoją beemki, ale renówki też potrafią :D pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Po trupach do władzy |
no w piątek wybory a Kto się zgłosił??????? ja niewiem nic jedynie ze z 1 kl znam dziewczynę która będzie i maa szanse
|
|
sie nie zesrajcie z tym cs...... Takos
|
|
ja katolik ale nie zakłamany, nie udaję:)
|
|
tak akurat przez błędy też można się domyślić z jakiego rodzaju człowiekiem mamy przyjemność :) Mój znajomy też takim się powoził... Jakie to wielkie bydle było... I miała taki ciekawy mały obrotomierz...
|
|
"Jestem za a nawet przeciw" ;d;;d
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dokladnie zauważyłem to samo.W Łomży jest bardzo drogie LPG, zresztą nie tylko.Kiedyś chodziły plotki po Łomży że właściciele stacji benzynowych "zgadali sie" i jednocześnie podniesli ceny w calym miescie.nie wiem na ile to prawda ale obiło mi sie to o uszy.pozdrawiam
|
|
jaki pomysł... żal... jeśli tak strasznie potrzebujesz to przy drodze lub w lokalach sobie znajdziesz. nie róbcie z naszego miasta burdelu
|
|
To juz było. W końcu XIX i początku XX wieku Łomża jako miasto garnizonowe na peryferiach imperium rosyjskiego było duzym ośrodkiem usług o których pisze Jan _Serce. W związku z tym władze lokalne ( gubernialne) , jak też władze generalgubernatorstwa warszawskiego uruchomiły w Łomzy szpital dla chorych wenerycznie. - istniał na ul. Rybaki do 1915 roku. Do tego roku działało również szereg instytucji państwowych oraz stowarzyszeń pomagającym paniom, które "wypadały" z "zawodu" (noclegownia, kursy zawodowe, pośrednicwo ( dziś powiedzielibysmy agencja) tymczasowej pracy. O ile dobrze pamiętam - zawód do bezpiecznych nie należał - ówczesna prasa rozpisywała się o morderstwie sióstr świadzczących wymienine usługi. Zdarzenie to odnotowały kroniki kryminanle kilku gazet, ukazujących sie nawet poza gubernią. Pozostałe instytucje również byłu na miejscu - Hotel Metropol , czy więzienie gubernialne. Tak więc, aby realizowac ten pomysł, najpierw należałoby odbudować instytucje, które do 1915 roku w mieście funkcjonowały.
|
|
Nie tylko LPG ale i jedzenie niewiele się różni cenowo od stolicy, tylko mieszkanie droższe. Z 2 str. jak zarobisz 3x więcej to stać Cię na droższe mieszkanie... Naprawdę zależy gdzie ale ja tam różnicy większej nie widze ....
|
|
Jeszcze jedno: Autor: kiernek (---.lom.netster.pl) Data: 13-01-08 13:15 nie są. może rzeczywiście co niektórzy nie. jestem nawet w stanie się zgodzić że 90% zachowuje się normalnie na meczach. Ale pozostałe 10% robi szkody większe niż Szwedzi w Polsce w XV wieku. W XV wieku powiadasz ? Buehehehe. Ktoś tu nie uważał na lekcjach historii w podstawówce. A może ci Szwedzi mieli białe płaszcze z czarnymi krzyżami ? I ruszali na naszych z okrzykiem "Got mit uns !" hehe.
|
|
to się narobiło....
|
|
mialo byc "Lomza sie konczy a zaczyna sie FOTA dobrej jakosci (oczywiscie zdjecie satelitarne)" uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Ja mam pytanie w sprawie tego studia czy ktoś już był na jakichś zajęciach w Łomży? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |