niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy jak Galazkowa zostanie v-ceprezydentem to wyrzuci Choinskiego z roboty?

hmmn ... ;) polecam sklepy internetowe... =]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy jak Galazkowa zostanie v-ceprezydentem to wyrzuci Choinskiego z roboty?

Marian6301 dzięki wlasnie o to mi chodzilo...

Drogi Janie_Serce sadzac po Twoich wypowiedziach-wnikliwym okiem i uchem- smiem wysunac nastepujaca hipoteze, ze Twoje mozliwosci rozwiazania jakiegokolwiek problemu ograniczaja sie do standardowych rozwiazan i uproszczonego myslenia... Pozdrawiam Twoja "babe" jak tez i Ciebie :-)

Pluto

jan serce to zawsze sie musi odezwac,bo sie zesra chyba jak sie nie odezwie.Jak nie masz zamiaru pomóc konkretnie to nie pisz wcale bo nie jestes wogóle śmieszny....masz cos pod kopuło nasrane

BODY SHOP Na ul.Krótkiej !

Byłem kilka lat temu. Polecam ;)

"wlasnie kupilam rozowe ale kiedy to bylo ...hm dosc dawno..." a to bardzo precyzyjnie okreslilas czas:P "własnie" nie rowna sie "dosc dawno" ps. czepiam sie z zartow a nie z upierdliwosci:)

dr Cwalina ale ile bierze nie wiem

roche wokla nie podoba mi sie ale znam go, hehe, beton to Ty ? no i nagranie jakies malo pro. slychac za duzo szumow w wokalu, no i pojemnosciowka by sie przydala.

pozdrawiam

Jeśli masz umowę ale sądzę, że nie, można spróbować w spółdzielni się dowiedzieć. I nie sądzę abyś musiała dopłacać. Te 550 zł to chyba zwrot;) Dodam, że mam 2 małych dzieci więc sama wiesz, że nie można doprowadzić żeby dzieci marzły:D Jeśli to kobieta domaga się dopłaty to powiedz że dopłacisz jak zobaczysz rozliczenie. Jeśli nie pokarze, zakładając że nie masz umowy, może cię pocałować w 4 litery a ty się na nią wypnij i tyle. Nic ci nie zrobi. Powodzonka życzę :-*

mixbet ma swoja strone w budowie www.mixbet.pl robili w moim domu posadzki sa bardzo równe i gładkie ponieważ zacieraja zacieraczkami mechanicznymi maja dośc nowe maszyny do pompowania betonu. polecam

Troche nie za wcześnie te pytanie?

Na środku ronda jest kamera m.oze ona cos zlapala

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Kulas92, bo Ci co narzekają siedzą przed kompem, a cała reszta ma to w d* i korzysta z lodowiska.

i właśnie odpowiedziałeś dlaczego tak jest. jak sam widzisz piłkarze sami prowokują do sytuacji żeby zrobić z widowiska sportowego arenę gladiatorów

Może była kradzież?

hasło: hk nie działa! Mystichk dajcie jedno hasło i nie zmieniajcie je.

W imieniu członków założycieli prezes stowarzyszenia założonego przez grupkę towarzyszy i towarzyszek poinformował publicznie o jego celach. Nie wiem czy poprawnie piszę, ale stowarzyszenie skupia chyba towarzyszy jak sama nazwa wskazuje. Miało być pięknie i demokratycznie. Dopóty nie opublikowano chłamu pod nazwą STATUT. Otóż tylko zarząd w postaci między innymi byłego wójta ma prawo do podjęcia decyzji, czy skromnego zjadacza chleba przyjąć do stowarzyszenia czy też nie. Oczywiście w wypadku odpowiedzi odmownej wg statutu nie dostaniesz żadnego wyjaśnienia. No bo co mieliby niby napisać? Że jesteś zwolennikiem obecnego Wójta? Albo, że chcesz dobra gminy a nie jątrzenia dla osiągnięcia własnych korzyści? W statucie pisze się także, że Celem Stowarzyszenia jest działanie na rzecz dobra mieszkańców Gminy Śniadowo oraz troska o dynamiczny rozwój Gminy poprzez między innymi:

- Wspieranie poczynań władz gminnych służących rozwojowi Gminy i jej mieszkańców.
- Wsparcie dla rolników i pomoc w rozwiązywaniu ich problemów.
- Wydawanie pisma o zasięgu lokalnym.

Rozmawiałem wczoraj z kolegami ze skwerku. Mimo, iż zimno jak cholera rechotali z tego statutu aż jednemu parowało pod pachami. My wiemy swoje – rzekli. Wspieranie poczynań władz gminnych to chęć do pogrzebania we wszystkich papierach celem zbierania „haków” na nowego Wójta. Wsparcie dla rolników? Chyba w postaci zorganizowania spotkania – wiecu, na którym zacznie się jątrzenie i próby wywołania wrażenia, że wójt nie pozyskuje, marnotrawi i ogólnie źle zarządza pieniędzmi z różnych funduszy strukturalnych. Generalnie – nie dba o chłopów i trzeba w pośpiechu szykować Reymontowski wóz z gnojem.

Panie, powiedział jeden z nich mocno pociągnąwszy wprzódy z gwintu. My swoje wiemy, ... scenariusz będzie taki:
1. Opluwanie obecnej władzy i jątrzenie we wszelkich możliwych nośnikach medialnych
2. Założenie stowarzyszenia wzajemnej adoracji i wybranie wszystkich członków założycieli do zarządu. Stowarzyszenie będzie miało zupełnie inne możliwości prawne niż osoba fizyczna.
3. Wydawanie pisma o zasięgu lokalnym mającym za cel – patrz pkt 1.
4. Wsparcie się na rolnikach oraz ludności terytorialnie skupionej w miejscu zamieszkania byłego wójta celem zebrania wystarczającej ilości podpisów do przeprowadzenia referendum o odwołaniu obecnej władzy i przeprowadzeniu przedterminowych wyborów.
5. Korzystając z pieniędzy tych właśnie rolników oraz pozostałej ludności, nie tylko miejscowej (czyt. pieniędzy podatnika) przeprowadzenie lokalnego referendum (z tego co pamiętam winno mieć chyba dla swej ważności 30% frekwencję).
6. Nowe wybory i obsadzenie własnymi dupami lukratywnych, bo dających poczucie władzy stanowisk w urzędzie gminy i w jednostkach budżetowych.

Trzy pierwsze punkty już się ziściły. Na następne nie trzeba będzie długo czekać. Aż oniemiałem i postanowiłem poczekać na rozwój sytuacji. Własne dupy na stołki kosztem podatników, kosztem dobra gminy?? Taka prywata pod hasłami demokracji i lepszego jutra? Nie wierzę, ale jakby co to przypomnę Wam na tym forum o wczorajszej mojej rozmowie na skwerku.

Także Ciebie pozdrawiam !

No i wlasnie dlatego dla nas jestes zwyklym internetowym leszczem z komplekasmi, ktory swoimi frustracjami dzieli sie tylko na necie, bo poza nim jest nikim. To jest wasz caly swiat. Tutaj mozecie sie wyszumiec bo nic wam nie grozi.
Koncze ta nudna wymiane postow. Pamietaj - mozesz nas nie lubic, ale dla nas jest wazne, ze sie boisz :)

Pa dziewczyny.

boli cie to, az tak bardzo? malo jest dowodow na to, ze te pieniadze ida na dobry czyn? niech sobie wezmie...ty pewine tez bys za darmo nie robil...a od przystanku sa sponsorzy...sam ze swoich nie daje...zreszta to nie jest na temat wośp'u...

Brzeszczykiewicz co to za odpowiedz ani A ,B ,C tylko pewnie mam gdzieś błąd w zdaniu

Pluto

Cienką to on ma inteligencję... Nie potrafi we właściwy sposób prowadzić dyskusji ani przedstawić swoich argumentów tylko DAWAJ NA ŻYWO,H.J CI W D.PE itp cham i tyle !

a chodziło tylko o radiowozy przy pksach, jak zwykle tematy ewaluują...

Treść jest ukryta

niemna;D hehe aj te miss

Janie_serce zazdrościć popularności, swego czasu ptysia się wszyscy uczepili teraz Ciebie ;) A z drugiej strony ktoś powinien się wziąć za te powielanie tematów

FERJE :)

jak jesteś taki polityk to tam forum inne jest

Janek moze spróbuj z przemysłówką, rejestrator na plecach bedziesz nosił.

W koszty wpuścisz , a w razie jak sie znudzi , to w sklepie zawiesisz. I bedziesz widział , kto i jak Cię na kasę wali w czasie jak się rozpisujesz na necie. :))))))))))))))))))))))))))

już byś chciał wiedzieć:)))

Kurde w temacie o kamerach miało być.
ale adresat dobry.
Jak nie sklep to inny biznesik. Takie oko szefa będziesz miał. A pańskie oko konia tuczy. :))))))))))))))))

święte słowa :)
poczekaj do lata panny wyskoczą z pod opieki rodziców i wsiądą wprost do samochodu,... albo np. jak masz coś innego niż polonez to prawdopodobnie w jeziorku też będziesz mocno oblegany więc... ulica sama w sobie nie jest potrzebna...

"Autor: Michał_ŁKS (---.lom.netster.pl)
Data: 14-01-08 21:44

Nie rozumiem jednego. Tak jedziecie łomżyńskich kiboli, a od ponad 3 lat na łomżyńskim stadionie nic nie latalo w powietrzu oprocz trawy na boisku i pestek na trybunach..."

Zrozum: Nikt tu nie jedzie kibicow tylko przejawy glupiej agresji, ktora czesc z nich reprezentuje w czynach lub slowach.

POLICJA jak kazda inna instytucja jest niezbedna dla prawidlowego funkcjonowania Panstwa i spoleczenstwa. Czas dorosnac.

dupe takim juak na zdjęciu porzadnie przetrzepać grubym pasem! i do książek zagnać ortografii się uczyć!

Mnie tez bledy raza w oczy, ale moze ktos jest poprostu dyslektykiem i poprostu popelnia takie bledy na co dzien, oczywiscie mozna uwage zwrocic, ale zeby od razu "najezdzac" na kogos....

a gdzie Ty mieszkasz ?

dzieki, w sumie to ten pomysl wyjdzie najtaniej hehe

chyba na krotkiej

Na pewno, to Kopernik nie żyje.
Zadzwoń do Makbudu na ul. Poligonową, tam co roku w okresie zimy są kursy i egzaminy na koparki, ładowarki itp..

Hodowle dzialajace maja specjalne oznaczenia z boku, choc rzeczywiscie sporo jest wlascicieli husky mieszkajacych w blokach, ale jesli zapewniaja swoim psom dostateczna ilosc ruchu i zajec, to uwazam, ze nie wazne gdzie pies nocuje lub jest zarejestrowany:)
Jeszcze jeden link:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1540
Pozdrowionka!

bolek1: hahahahahahaha. Jaki Ty groźny jesteś. Prawdziwy bohater. Ty prawisz prawie jak Ziobro: "przez takich jak "gość" nikt już nie zginie, nikomu już "gość" życia nie odbierze". Na prawie to się tak znasz jak na rachunkach za wodę. Za takie pomówienie to można sprawę cywilną wytoczyć a nie straszyć prokuratorem. A dlaczegóż to mój bohaterze policja i prokurator miałaby się interesować Twoimi donosami? Takiej to wagi sprawa jak te Twoje w/w siedem krzywd. Przytaczasz olbrzymiej doniosłości problem społeczny w postaci sprzecznej informacji dotyczącej różnicy aż 4 groszy za 1m3 wody, droższe o 750 zł jednorazowe wydanie lokalnej gazety. Czy Wy tam nie macie innych problemów? Jak będziesz się tak gorączkował to Ci żyłka pęknie. Sam się podszywasz pod wieśniaka i ciecia ale nie potrafisz pisać ich poziomem. Z daleka pachniesz konspiratorem i prowokatorem. Cały zresztą Twój tekst to jedna wielka prowokacja. Założę się, że jesteś jednym z członków stowarzyszenia. Śmiejecie się ze średniego wykształcenia obecnego Wójta a głosowałeś na gościa po zawodówie. Aczkolwiek wątpię odnośnie Twojej prawdomówności. Innym wytykasz kłamstwa, zaś sam jesteś liderem dwulicowości.

A co to za różnica? Senatorska i Kubuś to praktycznie to samo. Byłeś na senatorskiej a Kubuś poprawiał ? bo pewnie sam wczesniej to instalował w warsztacie na senatorskiej.

bolek1 nikogo nie oskarżam i nie osądzam. Przepraszam za wszystko co napisałem o panu Szablowskim. widze że i ciebie to poruszyło i dlatego przepraszam i ciebie. widze że mamy odmienne zdania więc może pogadamy na spokojnie> nie popieram obecnego wójta bo nie oszukujmy się ale to nie jest odpowiednia osoba na tym stanowisku ale to przecież ludzie go wybrali

kaka, ty masz spojrzenie pozbawione abstrakcyjnego myślenia,(zobacz jak usytuowane jest to miasto na mapie) nie wiem czy zauważyłeś że Łomża leży na uboczu szlaków kolejowych i w związku z tym przez nasze miasto nie przechodzą tory, tylko jest taka ślepa "uliczka" I dla tego mniejsze miasta mają pociągi bo leżą przy torach, na trasie:))) Był brak zainteresowania i z tego wynikały kłopoty z kasą PKP bo nie zarabiali, chyba logiczne chłopcze:))) W łomży kolej się nigdy nie przyjmie nawet jak by tory były w super stanie, bo ekonomicznie się nie opłaca zjeżdżać ciuchci z trasy (zobaczcie mapę) i zabierać 30 czy 40 osób. To że czasem zdarzy się że autobus do wawy jest pełny to nie znaczy że zapełnią się wagony na kilkaset osób.

i z czego sie smiejesz? nie wiedzial to założył temat i juz wie.. nie ma z czego sie smiac.. po to jest forum aby pytac o rozne rzeczy

Autor: MasaViV (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-01-08 10:38

Hmm Ty nie zaliczyles tak ? a mozesz powiedziec co spowodowalo,ze psycholog uznal Cie za niezdolnego do sluzby ? musial chyba jakos to uargumentować...

Przykładowe pytania zamieszcze tutaj,zeby kazdy mogl spojrzec ;)

1. Chętnie czytam czasopisma techniczne.2. Mam dobry apetyt. 3. Rano, zazwyczaj budzę się rześki i wypoczęty. 4. Sądzę, że odpowiadałaby mi praca bibliotekarza. 5. Hałasy łatwo mnie budzą. 6. Mój ojciec jest dobrym człowiekiem (jeśli nie żyje) był dobrym człowiekiem. 7. Chętnie czytam w gazetach o przestępstwach i rozprawach sądowych. 8. Mam zwykle dość ciepłe ręce i nogi. 9. Moje życie codzienne jest pełne spraw, które mnie interesują. 10. Jestem obecnie tak samo zdolny do pracy, jak prawie zawsze. 11. Często mam uczucie ściskania w gardle. 12. Jestem zadowolony ze swojego życia seksualnego. 13. Należy starać się rozumieć swoje sny i wyciągnąć z nich wnioski. 14. Chętnie czytam powieści kryminalne i sensacyjne. 15. Pracuję w dużym napięciu nerwowym. 16. Zdarza mi się myśleć o rzeczach, o których nie wypada mówić. 17. Jestem pewien, że życie źle się ze mną obchodzi. 18. Dokuczają mi nudności i wymioty. (...)

A warianty odpowiedzi podobno są takie ;
- zdecydowanie nie
- raczej nie
- raczej tak
- zdecydowanie tak

Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.

proste że tak. ale jak ich mijasz nie przytną cie wzrokiem zabójcy tylko się uśmiechają a jak masz problem pada z ich strony pytanie " can i help you?". To jest to.. Poproś naszego pałkarza o pomoc. Życzę udanej konwersacji

Cytat:
"ale niestety pieniążki które biorą jako za rzekomą pracę są również z moich podatków"
Pieniążki czy ochłapy?? Jak to mówią... Jaka płaca-taka płaca ;)

Dziwie sie bardzo,ze poruszyles akurat przyklad policjantow(jako grupy zawodowej)... Dlaczego nie czepniesz sie do lekarzy,górników,nauczycieli albo pielegniarek ?

trzeba być cierpliwym to napewno będzie w Łomży dobry rap

A kto wie gdzie w Łomży najłatwiej można znaleźć policję w nocy?? hehe jest takie jedne miejsce gdzie przesiadują prawie non stop pijąc ciepłą kawę, zamiast patrolować ulicę.

prosze pani? prosze pani hujozo?
..nie pekaj...jak bedziesz w 3 klasie to Cie naucza podstaw poprawnej polszczyzny...wtedy bedzesz mial mozliwosc pisania czegos bardziej kompleksowego:

snakdak ty kozi wypierdzie, co to za nick? snack-duck? kaczka z czipsów? Zadziwiajace jest to ze jak narazie złożyles 3 zdania na tym temacie a mozna odrazu stwierdzic ze Twoj tata spartaczył robote...

***przepraszam wszystkich normalnych uzytkownikow za wulgaryzmy ale szczerze mowiac fajnie czasami tak stoczyc sie na sam dol ;p hehe

rudy błazen z druhem

www.nasza-cela.info - portal dla ludzi z przeszłością ;)

Upss, rzeczywiście zamotałem...

Chodziło o Lidl.

rudy błazen z druhem

Kulig,Ty sie zdecyduj. Wcześniej gadałeś, że zdunem jesteś.

gfx, z Tobą nie ma sensu nawet dyskutować. Myślisz, że jesteś fajny, bo wyżyłeś się na forum. Brakuje Ci argumentów, to walisz wyzwiskami, ale to świadczy tylko o Tobie. Forum ma to do siebie, że każdy wymienia tutaj swoje poglądy, ale to może być akurat za trudne do zrozumienia dla Ciebie. Może jedź do lasku, ochłoń, i wtedy da się z Tobą normalnie porozmawiać.
pozdrawiam

Ostatnio widzialem jak podjechali tam na lodowisko no ale silnik wylaczyli jeden i drugi Pan policjant pisali cos i pisali no i nie wyladallo to jakby sie opierdzielali.. widac bylo ze pracowali prowadzili jakies notatki czy cos nie wiem bo nie znam sie na tym.. a nie nawidze takich kozakow co maja 1.20 wzrostu ubieraja sie na szeroko..zetna ktorko wlosy ida ulica tak ich wozi ze malo wiatr ich nie zdmuchnie, wypija piwo zapala papierosa przeklinaja i ich główne motto życiowe to: "..nienawiść do policji tak zostałem wychowany.." a tak naprawde pochodza z normalnych rodzin i policja nigdy im nic nie zrobila chociaz moze i pomogla a nawet o tym nie wiedza.. tacy ludzie mnie poprostu smiesza.. ja osobiscie za polica nie przepadam ale nie mam nic przeciwko patrolom na ulicach..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org