Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy senator Szyszkowska (ta od eutanazji) jest z "elitarnego" koła SLD w Łomży ? |
hmm jak to jest doby net to ja jestem spec od protokolow tcp & ip: ale z tego co wiem to twuj internet to imba: jesli sredni czas pingu wynosi ok 1500 ms: to to ma byc dobry net ?? opanuj sie i nie wciskaj ludziom cimnot, bo i tak nie uwiezo Badanie ahf10.internetdsl.tpnet.pl [83.16.187.10] z uľyciem 32 bajt˘w danych: Odpowied« z 83.1Odpowied« z 83.16.187.10: 6.187.10: bajt˘w=32 czas=1809ms TTL=50 Odpowied« z 83.16.187.10: bajt˘w=32 czas=1743ms TTL=50 Odpowied« z 83.16.187.10: bajt˘w=32 czas=1543ms TTL=50 bajt˘w=32 czas=1406ms TTL=50
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy senator Szyszkowska (ta od eutanazji) jest z "elitarnego" koła SLD w Łomży ? |
a i jeszce zapomnialem dodac podsumowanie : Statystyka badania dla 83.16.187.10: Pakiety: Wysane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% utraconych), Szacunkowy czas bĄdzenia pakiet˘w w milisekundach: Minimum = 1406ms, Maksimum = 1809ms, —rednia = 1625ms hmm sami zobaczcie jaki ten net jest swietny hmm mam pomysl na swojej www zrobie dzial o tym i bede tam umieszczal ping z jego kompa 3 razy w ciagu dnia wiec jak chcecie to bedziecie mogli na biezaco przekonywac sie ^^
|
|
Re: Czy senator Szyszkowska (ta od eutanazji) jest z "elitarnego" koła SLD w Łomży ? |
Gratulacje dla zespołu - trenera - kibiców. Właśnie wróciłem z Zambrowa i naprawdę łomżyńscy kibice zrobili świetną atmosferę. Jeszcze raz wielkie brawa dla wszystkich ŁKS - duma miasta.
|
|
To ma byc jakas Stokrotka!!!hehehe postawia jakas krowe co mi bedzie caly widok z okna zaslaniala i bedzie stokrotka w krowie!!! buhehehe Zbych
|
|
pawcio: cały Gdańsk??? nie przesadzasz??? :) pozdro www.lkslomza.kom.pl ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Herbata czarna myśli rozjaśnia... :)
|
|
Re: Czy senator Szyszkowska (ta od eutanazji) jest z "elitarnego" koła SLD w Łom |
to mu chyba raczej nie pomoze po ostatnich Rpkity wystepach w sejmie.
|
|
Re: Czy senator Szyszkowska (ta od eutanazji) jest z "elitarnego" koła SLD w Łom |
Wystarczy spojzyc na tablice informacyjna zeby sie dowiedziec ze prawdopodobnie beda to 2 el-pro i stokrotka:) cz
|
|
Słuchajcie, dziś o 22,25 urodził mi się syn. Ma 58 cm i 3,6kg. Dziękuję Paniom położnym ze Szpitala Łomżyńskiego. Profesjonalistki.
|
|
No No No!!! Wszystkiego najleprzego dla szczęśliwej rodzinki. Wiecej takich by sie przydała, bo coraz gorzej z naszymi wskaźnikami przyrostu demograficznego.
|
|
gratulacje...teraz wypada sie zakrecic za corka...hahaha
|
|
Nazis Z braku laku to i kit dobry.... cz
|
|
Wpółczuje mu:) bedzie mial cięzkie dzieciństwo cz
|
|
Jeśli dalej chcecie żartować to winniście na Florka lub Hołowczyca głosować. Za rzekomo ładny wyglad i prezencję mamy już prezydenta. Czy nam tylko ,,ładnych" już nie wystarczy? Popatrzmy może teraz na ich kompetencję, preferencję i przydatność na tym stanowisku. Porównywanie tu kometencji Piorunka do któregoś z nich jest uwładczające wiedzy i powadze autorowi zawierającego to tekstu - tzn ja3
|
|
TRUKAC: chodzi mi o Wasze posty i tematy (niektóre dzięki bogu zamknął admin). Ty, TRUKAC, powinieneś być jak najbardziej w temacie - post pt. "KOMENTARZE REDDSA PO MOICH WYPOWIEDZIACH" jest Twojego autorstwa, podobnie jak część jego zawartości. Zamiast pisać pierdoły, w nosie sobie pogrzeb... Cinimini
|
|
...o jakim miescie mowisz? nie znam Lądynu hmmm to gdzies w Europie czy w Azji?
|
|
co wkoncu z nia bedzie ??/ wiek ktos cos ????// Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Bogus nie pajacuj :-|
|
|
Kto się wybiera na koncert? Ludzie jest nas w Łomży mało i nie warto się łączyć w malutkie grupki. W jedności siła,więc połączmy się i niech punki z Łomży trzymają się razem! Zapraszam na koncert, który odbedzie się 4 czerwca w klubie PopArt w MDK-DŚT ("bonar"), start o godz. 19.00, wjazd: 5 zł. Zagrają m.in. Zero Buntu, YYYY, Obserwowani przez Sąsiadów. Ludzie czakamy na was!!!
|
|
Zbych ma rację !. Ileż to danych osobowych zdobyłby w miarę zdolny haker. Więc panowie pOsłowie rączki precz od WWW.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |