Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bacławski- chory kandydat na wójta |
z tego co słyszałam to były takie plany lecz Piątnica nie chce połączyć się z naszym miastem...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bacławski- chory kandydat na wójta |
tort to sie zamawia kilka dni wczesniej zeby miec spokojną glowe...
|
|
Idź do kolegi , który ma sklep w Łomży , on Ci doradzi co masz kupić z tego co ma w sklepie. Przecież Ty popierasz lokalny handel. Jak kupisz już miniDV to powiedz jak to zrzucisz na kompa?
|
|
No , piękną plażę przez 2 lata jej budowy odwaliliście. Pływając od mostu do mostu mam często okazję podziwiać postępy w jej budowie. A tak to kasę macie z podatków Mleczarni , inaczej bieda by piszczała jak w innych gminach.
|
|
sie dzieje sie ;)
|
|
miniDV zrzuca się prosto. Kamery mają odpowiednie łącza i oprogramowanie. Tak samo jest z zrzutem z HDD czy z flasha. Jedyny "mankament" przy miniDV to czas 1:1 zaś w przypadku innych opcji jest szybciej. Wada - nie wada zależnie jak się na to patrzy. HD będzie w Polsce standardem czy to się komuś podoba czy nie. Szkoda tylko że sprzedawcy w sklepach nie mówią, że nowe TV w Polsce muszą mieść obsługę mpeg4 bo tak jest w rozporządzeniu odnośnie standardu budowy nowych nadajników. A w W-wie nawet nadajniki już zmieniają. Kupuj tylko HD lub HD ready. Jak masz dobry nowy telewizor jakośc będzie na 100% widoczna.
|
|
Będzie tam kolejny dom weselny.
|
|
A nasi kibole raczej nie byli tacy chetni na boks bo na treningu byla grupa 10 osob ktora byla od samego poczatku do konca. Reszta przychodzila na trening 2 lub miesiac i znikali.
|
|
ja zakładałam na Sikorskiego 32 AUTO DEPCZYŃSCY. POLECAM
|
|
Retro: - klimat OK - obsluga nic dodac nic ujac - jedzenie (brak objawow zatrucia nastepnego dnia) PS: - skutki uboczne: zakwasy w nogach, niewyspanie, kac bestija
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |