Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wskazcie nazwiska 3 uczciwych peowców a zapisze sie do PO |
Dobra koledzy koleżanka już wie :D Jak to człowiek czasem w niewiedzy żyje. Ale ul.Żabia to raczej mało uczęszczana okolica,więc pewnie będziesz miał spokój. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wskazcie nazwiska 3 uczciwych peowców a zapisze sie do PO |
ja uczyłem sie w małym ośrodku u p. Miecznikowskiego, to są te pawilony przy ul. Zawadzkiej vis a vis (chyba tak to sie pisze :) ul. Prusa. Mają tam tylko dwie L'ki ale moim zdaniem podejście do kursanta i ogólne przygotowanie do egzaminu jest na dobrym poziomie. Zdałem kat. A i B za pierwszym razem bez żadnych problemów, a podkreślam, że za kierownicą samochodu pierwszy raz zasiadłem w ich aucie... ;)
|
|
HD a w Polsce będzie standardem za 2 lata(to optymistyczne raczej ) Ja był dał 5 lat minimum, gdyż HD wymaga dużo więcej niżminiDV od mocnego komputera żeby to zgrać i zmontować do wypalenia na "niebieskim krążku" blue-ray HD następnie trzeba mieć odtwarzacz do tego i dobry TV HD żeby zobaczyć efekt nagrania HD a to co teraz jest sprzedawane np: TV HD i amatorskie kamery HD to większość to "przejściówki" nie spełniające wymogów prawdziwego HD także warto poczekać aż ceny spadną, a spadają i obserwować, żeby kupić kamerę HD ale jak ktoś nie chce czekać i ma fundusze to proszę bardzo http://www.swiatobrazu.pl/index.php?s=15024 http://www.mydigitallife.info/2007/07/31/panasonic-hdc-sd5-3ccd-full-hd-camcorder/pl/
|
|
HokusPokus Ja tez sie miewam z zakupem kamery ale nie mam za duzo pojęcia o tym i mam prosbe moglibyscie podawac jakies konkretne modele cena to ok 1500 no niech nawet i do 2 tys ZŁ Panasonic NV-GS230 3CCD http://www.allegro.pl/item292375858_panasonic_nv_gs230_3xccd_sd_zoom_x500_menupl_torba.html
|
|
oczywiście bo tam jest zielony market i są świeże warzywa i owoce a także kartofle i buraki prosto z pola.
|
|
lepszy jest AKAT z Łomzy max dance był w szkole podstawowej nr 2 porażka
|
|
Witamy. Jeśli będziesz miał problem z kupnem margaryny, wyborem fryzjera, albo będziesz po prostu chciał pogadać o hipermarketach, specjaliści z tego forum zapoznają Cię z tym dręczącym ich od dawna tematem.
|
|
mam nadzieję że tematy biedronek, kauflandów, wszelkiej maści marketów, pizzerii, rodzimego handlu i inwestycji miejskich- włączając w to bulwary jest ci znana bo zapewniam że bedziesz miał duże pole do popisu. Uważaj tylko, bo niektórzy są bardzo chamscy i jeśli nie jesteś za tesco to masz przesrane:)))
|
|
NIE PISZ TEMATÓW O RONDACH, PIZZERIACH, LODOWISKU, HIPERMARKETACH,SZUKAM PIOSENKI,KLUBACH TYPU YAM CAFFE,ALIBI,PRAWO JAZDY,INTERNET OD TEGO JEST OPCJA SZUKAJ
|
|
I żyli sobie szczęśliwie.
|
|
Gruby ŁKS - naucz się czytać ze zrozumieniem. Niczego nie odwołuje - mozesz, takie bzdety odpisywać ,... ze powiedz mi to w twarz i inne duperele. Na mnie wrażenia nie robią, te dziecinne zagrywki , wszystkich domorosłych mocarzy. W K-1 spróbujcie :)))))) I zawsze mi się przypomina film Indiana Jones - jak tam taki wyskakuje z mieczmi czy czymś tam i sie tak wygina. Fajna scena. Jak nie ogladałeś to obejrzyj przynajmniej ten fragment. Głowa należy ruszyć kochani, głową , a nie mięśniami.:))))))))))))))))))) Ale wy mnie nie rozumiecie ja to nie jestem taki ze choc na priv czy powiedz mi to w twarz. Ja zawsze kieruje glowa i nawet Ci powiem ze ucze sie na bernata ;] zeby nie bylo ze sie chwale ale tam wszyscy chyba ruszja glowami. Poprostu ja jestem inny wy inni nie lubicie emocji na meczach czy cos tam ok. von chrupka
|
|
showman...bo on musi to robic...ludziom to sie podoba...gdyby byl smutny i gadal rzeczy nie zwiazane z programem wosp...to ludzie by pomysleli, ze on tego nie chce... a skoro juz to jest tzn byl 16 raz to znaczy, ze cos sie dzieje i bardzo dobrze...jednak nie wszyscy przechodza obojetnie...a owsiak to wymyslil..dodam jeszcze, ze sam wszystko organizuje i dzwoni po firmach, ktore sprzedaja sprzet w celu zwiekszenia gwarancji...ewentualne serwisy, zeby byly tansze...ogolnie, zeby bylo lepiej. Mnie to sie podoba...popatrzmy tylko ile dobrego mamy za te pieniadze...w przyszlosci moze nasze dzieci beda potrzebowaly tego sprzetu, ktory ratuje zycie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |