Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Redaktor 4lomza przed sądem |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Redaktor 4lomza przed sądem |
jakie macie jeszcze servery łomżyńskie ?????
|
|
A kto w tym roku będzie grał?
|
|
Bastian.. serwer jest zajebi**** ... moze powiedz nam wsazystkim jaki nick mial ten admin? uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
dajcie spokój żeby tam sie dopchać trzeba czekać ok. godziny i do tego warunki fatalne....
|
|
Zróbmy kawał Wlochom .... Na wloskiej stronie prestiżowej gazety LaGazzetta dello Sport jest ankieta, którego kraju Wlosi boją się najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miala 0,9 % i byla na koncu! Głosujcie na Polskę, niech się Włosi zdziwią (wystarczy zaznaczyć Polonia i wcisnąć Risultati) http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/...tta/d_1504.jsp
|
|
policjanci gdzies tam wyczytali ze w lomzy jest za duzo sklepow i beda je stopniowo zamykac
|
|
i czy myslisz ze ktokolwiek zechce ci pomoc?;>
|
|
Ludzie! jestescie smieszni... co wy wiecie o prawdziwej grze w cs? ile w niego gracie 2 tygodnie ?!
|
|
W związku z WOSPem to zapraszam do przeczytania: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=128152&t=128152 Pozdrawiam
|
|
Zyje dlugo i takich bredni jak pisze peter jeszcze nie slyszalem. i takie bzdety pisze czlowiek pojetny. jezeli ludzie z lawki majo nam mowic co robic to ja pieprze takiego petera i jego kumpli. to nie ludzie ze stowarzyszenia powinni sie wstydzic. to peter robi sobie obciach opierajac opinie na takich ludziach. peter kompromitujesz sie, i daj se siana z takimi pgladami. to ludzie juz spolecznie nie mogo pracowac, bo rzadzi zaremba i jest wyrocznio. do bani z petera pogladami.
|
|
Czyli co - poszla ci kupa w gacie jak tamtym leszczom?
|
|
niezrozumieliśmy się, ja dam i na caritas i na owsiaka; wkurzył mnie inkwizytor, a owsiak to taki showman; > boli cie to, az tak bardzo? malo jest dowodow na to, ze te > pieniadze ida na dobry czyn? - przeczytaj moją wypowiedź dokładnie: ja nikomu nie zaglądam do kieszeni jeżeli czyni dobro; niech sobie wezmie...ty pewine tez > bys za darmo nie robil...a od przystanku sa sponsorzy...sam ze > swoich nie daje...zreszta to nie jest na temat wośp'u... - 5% może przeznaczyć na tzw. cele statutowe; Pluto
|
|
MAM Z OKOLO 20 STARYCH MONET (POLSKIE NIEMIECKIE US) W DOBRYM STANIE MOZNA SIE DOGADAC
|
|
chyba raczej sporo kandydatek,dziewczyn z 1 klasy bedzie kilka, DiDi
|
|
poczekaj az sie ociepli to cała legionów będzie czerwona od blachar :D heheh wiec co narzekasz? bedzie dobrze znajac mozliwości tutejszych dziewczyn :P
|
|
o losac jesteś u mnie w pokoju?!! co tu robisz?!
|
|
Michal: nie wnikam który to wiek. miała to być pewna aluzja a nie przedstawienie dowodów historycznych. Ale zdjęcie jaki pokazałeś jest niezłe. Ciekawe co na to rodzice
|
|
ciekawa zagadka:) ja tez mam"co to jest nic?"
|
|
budynek jest zabytkiem i może w końcu znajdzie się inwestor co ten zabytek wyremontuje...
|
|
Stan "Drzewnej", przynajmniej na zewnątrz, jest tragiczny !!!
|
|
Ja nie polecam dr Ściany, nie chcę mówić dlaczego - zbyt bolesne, co do dr Zaremby to ze szczerym sercem mogę Go polecić każdemu. Pluto
|
|
Problem dotyczy fachowców z branży budowlanej.Ludzie powinni poznać prawdę aby unikać problemów.
|
|
|
IST
|
|
chodzi o Łomże blisko stacji Pryma
|
|
a co mozecie powiedziec o firmie ARTMUZ??? bo ja wlasnie jestem w trakcie poszukiwan i nie wiem ktorego wybrac:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |