poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto do sejmiku?

po ,,nie,, powinna byc wieksza spacja :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto do sejmiku?

Ludzie co z wami się dzieje? Co roku jakaś klasa organizuje wybory Miss Ekonomika i to od tej klasy zależy która z dziewczyn się zawalifikuje. Niestety czasem jest tak dużo kandydatek i trzeba wybrać tylko 6 czy coś koło tego, więc siłą rzeczy nie każdy się załapie. Do tej pory nie było z tym problemu a teraz? Kim niektórzy z was jesteście, żeby oceniać czy ktos jest ładny czy brzydki. Wydaje mi się, że komuś się nie udało załapać i mści się tworząc takie posty. Zanim zaczniesz oceniać innych spójrz w lustro. To tyle.

Możesz napisać jakie numery są na tej tablicy?

człowieku gdzie ty masz głowe :D a temu co znalazł gratuluje szczęscia.

Powiem szczerze że gdybym zobaczył laptopa samotnie leżącego na przystanku to bym się nim zajął. Ale nie po to żeby go zawinąć, tylko w tej porze roku po całonocnym leżeniu zostałby z niego syf (pradopodobnie).
Wiele razy znalazłem i zgubiłem różne rzeczy. Dwa razy zwrócono mi portfel z dokumentami (choć jednym razem oczyszczony z kasy, a sporo wtedy to było, oj sporo). Ostatnio mój syn znalazł dowód osobisty człowieka z mazur i po długich poszukiwaniach (oczywiście głównie telefonicznych) namierzyłem człeka nim jeszcze się "kapnął" że go utracił.
Za tydzień, będąc w przejeździe w Łomży zajechał do mnie do pracy i odebrał dowód. A dla syna dał 50 zł na słodycze.
Ale powiem Wam że takim samym, wbrew pozorom problemem jest znaleźć. Ostatnio znalazłem tel. kom. i w końcu muszę go oddać do Biura Rzeczy Znalezionych, bo po poście nikt się nie zgłosił a procedury policyjne zajmują więcej czasu niż to warte.

identyfikatory i puszki zostana rozdane na spotkaniu w dniu finalu o godz. 7 w ekonomiku.

Alkohole swiata sa na Piłsudskiego obok Cztery Pory Roku...wlasnie kupilam rozowe ale kiedy to bylo ...hm dosc dawno...pozdrawiam

Witam

Szukam firmy która zajmuje się piaskowaniem elementów stalowych?
Chodzi mi o firmę która dysponowała by mobilnym sprzętem do piaskowania w miejscach trudno dostępny i posiadała własny agregat sprężarkowy.

Z góry dziękuje za pomoc.

to raczej nie mozliwe zeby byla taka doplata, a widzialas rozliczenie podzielników?

Hmmn...temat kijowy , a tak na marginesie nie mówcie że ta osoba ,która zabarała jest złodziejem jest to poprostu szczęśliwy znalazca ;)

Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości...

Moje dzieci chodzą do 14 na Kołłątaja. Młodsze jest w grupie 4-latków i jestem bardzo zadowolona. Przychodzi sobota i dziecko płacze, że nie może iść do przedszkola. Panie są młode, na stażu, pełne zapału. Każde dzieciątko przytulą, wycałują, na ulicy zaczepią i pożartują. Jednym słowem super. Ale w grupie 5-latków są panie z 30-letnim stażem i one mają wszystko w 4 literach. Tę grupę zdecydowanie odradzam. A jeśli chodzi o diety to wiem o bezmlecznej. Dzieci na diecie mają oddzielny stolik i dostają inne jedzonko.

a moze jak sie jedzie do jeziorka, po prawej stoi w drzewach dworek. moze to zdjecie z drugiej strony ?

:P

ta szkołe zlikwidowali chyba z 8 lat temu!!!!!!!

eee.... ja miałam o lodowisku wspomnieć ale ktoś mnie wyprzedził... w każdym razie witaj obserwator10 :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org