wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska Narodowa

Pogadaj sobie... widziałem GTW i Studio Band, chłopaki grają na żywo i z klasą.

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska Narodowa

Z całym szacunkiem dla osób pracujących w tym fachu, ale DJ na wesele? Powoli z wesel robi się dyskoteki. Ja osobiście jestem jak najbardziej za zespołem. Do przełknięcia jest to, że większość gra z dysku, lecz wokal i tak jest na żywo. Przy wyjeździe Młodego zazwyczaj jest akordeon, tamburyn, często gitara, trąbka... Efekt niesamowity. Na prawdę robi wrażenie, ...no i z tradycją. Co do wyboru zespołu -kwiększość posiada film "demo" z nagraniem tego, co może zaoferować, więc trzeba niestety poszukać...

Pajonk, nie wpieniaj mnie, bo Ci konto zablokuje :P Swoja droga Tomek, nie kopiłeś ostatnio Mediona na bazarze? :)

Najwyższy czas...

Odpowiadam na pytania. W Ewie są dwie grupy wiekowe: młodzieżowa i dorosła. Zajęcia sa dwa razy w tygodniu po godzinie zegarowej. Miesiąc zajęć kosztuje 45 zł.
Serdecznie zapraszam.

na ul. Księżnej Anny 5/ 32 chyba. Jest świetna chodziłam tam z bratanicą 4 letnią i sie nie wystraszyła :) polecam, ma bardzo dobre podejście do dzieci :)

Zurek a po co ty tam :) chyba nie po dolary ?:)))

Współpracuję z zakładami stolarskimi.Z tego co wiem to najtaniej biorą zakłady
z okolicy,nie z samej Łomży ale w pobliżu.Nikogo nie mam zamiaru reklamować.

Signature will be available soon. Please wait ;)

Jan Serce ty pedale

hehehe

W google.pl wpisz ferie i znajdź link z strony kuratorium oświaty. Podał bym link ale sie na uczysz i nie będziesz potrzebował niczyjej pomocy.

No rzeczywiscie wspaniale.... he

A ja tam BYlem na sylwku wogole gdiz eindziej niz wy wszycy w nowej sali w Morgownikach to jest niedaleko nowogrodu i nie załuję ,zapłaciłem 190 zł i miałem 100% lepiej niz w tych łomżyńskich salach ,a teraz wybieram sie tam 2 lutego na ostatki:)

Ja tez byłem w 2005 roku.
PS. Odjazd ;)

Mam pytanie do ewako21 czy mogłabym prosić o kontakt tel.na numer 692 483 375,ważne

myśle że ja i bazyl mamy racje,ty zawsze musisz sie odezwac,ty posrany jesteś

przypominam to jest wątek poświęcony betonowi!

a gdzie w Łomży jeszcze można zdawać starą maturę?

Witam

Czy ktoś wie moze, który ortodonta w Łomży jest dobrym a przy tym niedrogim specjalistą? Jaki jest orientacyjny koszt załozenia aparatu na jeden łuk?

dziękuję z góry za odpowiedź i pozdrawiam

wszechwiedzący, nie wiem czemu na tym wątku piszesz o mnie, masz jakąś obsesję?:)))

Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl)
Data: 10-01-08 08:40

gruby, to jakis posraniec, dzieciuch, powyzywał policje i ma radoche, buntownik od siedmiu boleści...

http://pl.youtube.com/watch?v=Ul9U6ae5meQ obejrzyj sobie Janie. Postaw sie w takiej sytuacji jestes na wyjezdzie za ukochana druzyna psy zaciagaja Cie do autokaru uzywaja gazu i nie pozwalaja otworzyc okien a ty co"uszanowanie panie władzo"?? I obejrzyj ten filmik

Krucza jest na Krasce, a Strzelców Kurpiowskich na Łomżycy. Niedaleko?

Trec to najgorsze badziewie jakie moze być i nie zaliczałbym tego do odzywek, wiec nie ma sie co dziwic ze nie ma go na krotkiej.

polecam BODY SHOP !!!

najlepszy wybór odżywek w Łomży, najtaniej, rzeczowa i fachowa obsługa

Polecam Artura Kalinowskiego z Łomży. Profesjonalne nagranie i montaż. Kamerzysta zna się na swojej robocie.

polecam zespół Graffit kazdemu sie podobał na weselu a pozniej niektore osoby chciały namiary do nich...nie polecam zespołu Firma tragiczni sa..

A ja dalej trzymam się wersji, polecam zespół "BOSS". Będziecie bardzo zadowoleni, a goście bawić się będą do białego rana.

JUZ TEMAT ZAKONCZONY Z ZAPOTRZEBOWANIEM TERMIN SIE SKONCZYL DO DAWANIA ZDJEC a cala impreza bedzie organizowana w Ekonomiku a nie na starym rynku

Jestem za Jankiem i Kiernkiem ,bywałem na meczach , nigdy nie miałem konfliktu z policją . Gruby chyba coś o tym świadczy.

No to moze zadzwoncie na policje ze tak na nich mowie;] Niech bedzie tak ja wiem swoje wy swoje bo ne mam ohcoty sie napinac i klocic na forum;p

Witam,
jakie przedszkole możecie polecić dla dziecka w wieku 4-5 lat w Łomży i dlaczego? Słyszałem, że niektóre przedszkola umożliwiają (chyba nawet bezpłatnie) spędzenie czasu w przedszkolu przez dziecko, które będzie później regularnie chodzić do tego przedszkola. Interesują mnie również sprawy żywieniowe (diety np. bezglutenowe itp.), zajęcia dodatkowe, opłaty itd. Czy jest jakieś przedszkole którego kategorycznie należy się wystrzegać?

Jan_Serce: muszę stwierdzić, że faktycznie zupełnie nie wiesz o co chodzi w tym temacie. Chciałeś błysnąć przed dziewczyną, ale jeżeli okaże się, że twoja baba, jak sam piszesz ma takie samo pojecie jak ty to pożal się Boże. "Wylanie betonu a jego ułożenie, zagęszczenie i zatarcie to dwie różne czynności. Gość z gruszką jest tylko przedstawicielem dostawcy materiału (np. firma Mackiewicz, Prefbet, ŁPRI).

można zdawać w białym. to chyba ostatni rok, później już nie będzie szansy żeby zaliczyć egzamin dojrzałości

Ja Do Tego Przedszkola Chodziłem Lata Temu I Jestem Zadowolony :P

ja też chodziłem do tego przedszkola na sikorskiego, pamietam myszki przemykające przy ścianach, ale to było dawno dawno temu.
maciek, przyznaj się że ten bachor był na tyle nieznośny że wywalali go z każdego...

ty zagęszczasz beton jak ci przywiozą w gruszce?:))) wylewanie, wyrównywanie to dla mnie śmiech na sali, trzeba mieć dwie lewe ręce żeby sobie z tym nie poradzić... chyba że ktoś nie ma w tym praktyki.

Przedszkole Publiczne Nr 5 jest na Sikorskiego? Chyba mój znajomy tam woził syna. Zapytam go o opinię. A co myślicie np. o Małym Artyście albo o Przedszkolu Zakonnic na Radzieckiej?

Pani Kamińska, ale o namiary do Niej proszę pisać na moje gg 5231586 . Ja za dwa łuki zapłaciłam ok 2700-2800 dokładnie nie pamiętam, ale kobieta jest rewelacyjna najlepsza w Łomży.

Czy może ktoś mi powiedzieć dlaczego na ul. Rybaki nie ma już społecznej szkoły podstawowej i czy dawno się stamtąd wyniosła? Czy w ogóle w Łomży jest jakaś społeczna podstawówka?
Dzięki z góry za odpowiedzi.
Pozdrawiam

Dzięki Niunia za pomoc. To ulubione wino mojej kobiety, więc zależało mi bardzo na tym konkretnym rodzaju! (Ona mówi, że nie tylko jest dobre, ale ma także bardzo ładną butelkę i to stanowi czynnik.)

I co jeszcze... ;)

Signature will be available soon. Please wait ;)

:)

O Ja pitole. Nie wierze. No po prostu nie wierze. To musi być podpucha! haaha

Dziękuję wszystkim za opinię :) bardzo mi pomogliście, też tak uważam decyzję podjełam już wcześniej,że jej nie zapłacę:)a ona może się piep...rzyć bo umowy nie miałyśmy i tak to chamka, i stara cwaniara już nie raz chciała nas wyciąć... jeśli okaże się, że to zwrot to wtedy dam jej popalić :]
w tym roku mam lepsze mieszkanie, za lepszą cenę, a w dodatku właścicielka jest naprawdę równą babką :)
p.s.rozliczenia nie widziałam, ale jeśli chciałaby się domagać kasy to musi mi to przedstawić na papierze.

dzięki trzymanie się tematu i za brak rad typu "wpisz w google"..oprócz jednej osoby ...

do markac:
nie "kończyłaś" bo studiuję. Staram się pisać poprawnie gramatycznie i ortograficznie, ale nie zawsze to wychodzi. Po drugie błąd był nie zamierzony... szybko pisałam, więc mogłam pominąć "r". Po trzecie nie wiem czy Ty skończyłeś studia ( być może polonistykę lub filologię polską) dlatego szukasz błędów??? Jeśli nie skończyłeś to uwierz na słowo na wykładach trzeba bardzo, ale to bardzo szybko pisać, dlatego też raczej nikt nie przykłada większej uwagi do staranności pisma, a tym bardziej do ortografii. Po czwarte źle dobrałeś słowa ( nie "kończyłaś" tylko skończyłaś"). Wykształceni ludzie nie zaczynają zdania od "a". Odnośnie Twojego pytania studiuję na Akademii Medycznej. Dziękuję za uwagę

Te, jak was nazwac, pseudokibole? Chyba analfabeci wtorni:

Kibicowanie to dopingowanie swojej druzyny -czyli zagrzewanie do walki aplauzem i haslami. Demolowanie stadionow ani zadyma nie sa zadnym kibicowaniem a pier... zwierzeca agresja. Takie bydlo powinno sie wysylac do kamieniolomow.

Proponuje encyklopedii uzyc, ale nie w charakterze podkladki, obciaznkia ani tez jako narzedzie do walki w zadymach ale jako zrodla wiedzy.

Jebac agresywne zwierzatka stadionowe.

na pewno nie kupuj kamery HDD
HDD ma ograniczoną, ale DUŻĄ pojemność, super jakość nagrania, błyskawiczne zgrywanie na komputer, kompresję (nie ma pojedyńczych klatek - to jest minus), trzeba wykasować dane żeby nagrać coś nowego, żeby archiwizować, trzeba zgrywać na dysk lub DVD, stosunkowo mała kamera

to wszystko nie prawda__super jakość nagrania,
nie polecam i nie skuś się na to badziewie
niektórzy mylą HDD z HD a to jak Video8mm z miniDV

z-2013
Moje doświadczenia z kamerą cyfrową sięgają lat 90. I testowałem obydwa połączenia. To po pierwsze.
Po drugie - jak jakość sygnału cyfrowego może zależeć od rodzaju interfejsu stosowanego do jego transmisji?
To tak jakbyś powiedział, że ta sama woda nalewana przez lejek lepiej smakuje:)

Adamos.
Po co sprzedajesz mu najbardziej aktualne informacje?
Niech kupuje przestarzały sprzet po przestarzałych (łomżyńskich) cenach u swoich kolegów handlarzy.

Jasiu - tylko nie waż się wybrać po tę kamerę poza Łomżę, to wbrew zasadom, których jesteś tu głównym krzewicielem.

i co USB dla ciebie jest lepsze i wyższe jakościowo :)
żal mi twoje wiedzy
bzdura i nic więcej, nie wystarczy czytać i mało rozumieć
zanim się wypowiesz zdobądź informację prawdziwą, a nie bzdury

Co wy gadacie? Jak moglaby byc kasa dla Piatnicy ? Przeciez piatnicy jako miejscowosci juz by nie bylo, bylaby czescia Lomzy. Tu raczej chodzi o stolki. Niby w jaki sposob zycie mieszkancow moglo sie zmienic na gorsze? Czy gmina rozdaje im zarobione pieniadze?

Ja tez sie miewam z zakupem kamery ale nie mam za duzo pojęcia o tym
i mam prosbe moglibyscie podawac jakies konkretne modele
cena to ok 1500 no niech nawet i do 2 tys ZŁ

a powiem wam jescze jedno te bulwary nad Narwia to Piątnica będzie miała szybciej niż Łomża która juz 15 lat planuje ich powstanie i nic.

www.maxdance.pl

Czyli co uwazasz ze jestem nienormalny tak??? Ok uwazaj jak uwazasz gdybys mnie poznal moze bys inaczej mowil . A obejrzyj ten filmik kibice wcale nie byli agresywni;p

Proszę o pomoc w kupieniu torta jest godz. 12.27 mam jeszcze 2 godz na zakup byłam prawie wszędzie nigdzie już nie ma ,jeżeli ktoś wie gdzie moge kupić to proszę piszcie jak najszybciej
z góry dziękuje za każdą informacje

Treningow nie ma ;/ Malarz powiedzial,ze od wrzesnia bo narazie czasu nie ma ;/

na rycerskiej/ks. janusza tzn w Cukierni „Rafaello” mozna kupic tort, tylko najpierw trzeba go zamówic, a w niedziele to tam jest zamknięte, przynajmniej dzisiaj :)

A co to jest "spodzianka"? :)

Witam.. instrukcja obslugi zostala przedstawiona powyzej wiec nie bede nic dodawal od siebie.. bedziesz mial jakis problem to odrazu pytaj markaca ;d

Proszę o pomoc w kupieniu torta

Radzę też skorzystać z wyszukiwarki, zanim zapytasz o lodowisko... :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org