Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DO KANDYDATÓW |
"zaczynajo" ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DO KANDYDATÓW |
jan serce pytasz czy go fajtlapo skrzywdzily psy albo rodzine a moze skrzywdzily a wtedy bys sie posral co?bohaterze
|
|
dokadnie- L.Cwalina-fajny gosciu i zna sie switenie na tym co robi!!!polecam jak najbardizej-z tego co ja placilam to 1300zl -łuk...a przyjmuje na kruczej...niedaleko strzelcow kurp.
|
|
nie chce mi się oglądać tego filmiku, dzieciarnia w szalikach co tylko rozgląda się żeby coś lub kogoś rozpierdo... powinna dostawać wpierd... prewencyjnie od policji, zawsze będę za policją bo jest po to żeby nam pomagać. A nawet jak kogoś skrzywdził jakiś policjant, to konkretny, a nie cała policja...
|
|
gruby masz jakieś dziwne kompleksy na tym punkcie. czyżby jakieś przykre doświadczenia? widocznie za słabo Ci naje*li
|
|
Pewnie znowu zanudzam ale na forum istnieje opcja wyszukiwania, która zaprowadzi do około 10 (słow. dziesięciu) tematów na temat najlepszego ortodonty w Łomży. Swoją drogą swój aparat miałem u Cwaliny i jestem niezadowolony.
|
|
Sala Gimnastyczna Ekonomika - ZSEiO nr 6 w Łomży 7.00 – Rozdanie identyfikatorów i puszek wolontariuszom – Sala gimnastyczna „Ekonomika” 8.00 – Wolontariusze udają się na wyznaczone miejsca zbiórki. 8-14 – Przerwa techniczna – przygotowanie sceny na wieczorne koncerty 14.00- Koncert zespołu Magic 15.00- Pokazy Ratownictwa Medycznego 16.00- Koncert Zespołu Magda Band W przerwie pokazy jazdy na rolkach – formacja 18-400 Team 17.00 – Koncert Zespołu Kartel W Przerwie rozpoczęcie konkursu plastycznego – na najlepszy plakat orkiestrowy 18.30 – Występ formacji hip-hopowej Awangarda Słów Wyzwolonych W przerwie pokazy tańca breakdance – Crazy Twisting Group 20.00 – Światełko do Nieba 20.05 – „Klubowe Granie z Głową”…. Czyli DJ-e dla Orkiestry… Marco Santozo Rod Peterssen, Puffy, Mike Wind, Zielony 22.00 – 22.30 – Zakończenie Finału W trakcie licytacje.
|
|
Z tego co wiem to chyba z braku funduszy i małego zainteresowania rodziców tą szkoła. Teraz w Łomży nie ma społecznej szkoły podstawowej, tak mi sie wydaje. A szkoda bo byłaby konkurencja.
|
|
brakuje sponsorów ktorzy wylozyli by pieniadze... a potrzeby są nie małe... kilkanaście tysięcy złotych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |