środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZAPROSZENIE

Tak wyglądała dolina Narwi dzisiaj o godz. 4.45:
http://plfoto.com/zdjecia/340423.jpg

...zgadnijcie skąd zdjęcie cykane! :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZAPROSZENIE

DaSto-ja Ciebie bardzo proszę, skoro tam tak źle-wracaj do kraju!
Szkoda zdrowia;)))

A swoją drogą masz niezłego pecha- ja będąc w USA spotykałam samych fajnych Polaków.

Super fotka :-)
Co tak wszystkich na bezsenność wzięło?
:-)

A na lokalizację obstawiam górę królowej Bony - okolice Starej Łomży. Jakoś tak od Szosy Zambrowskiej.

Pozdrawiam.
grover

Nemo ja korzystam z neta z firmy intertor, a nie z dsl-u czy coś w tym stylu. Jak nie wierzysz to mozemy się spotkac i zobaczysz jak ten net chodzi, a z telekomunikacji to ja korzystałem kiedys z modemu i dziękuję, raz połaczyło mnie z 0700.................. i 500zł przyszło za neta od tamtej pory nie korzystam z tp, wolę INTERTOR - Stanowczo!

Moze mi jeszcze wmowisz ze to jest host Intertora (---.internetdsl.tpnet.pl) ?? Bo z niego wysylasz swoje posty;/ Po drugie teraz w TP masz za 90zl lacze 320kbps/ a za 130zl 640kbp/s. I ciekawe jak dlugo korzystasz z uslug tej firmy tydzien, a moze dwa tygodnie ??

He he he - blisko byłem :-)
Tak coś czułem, że to tam.

Pozdrawiam.
grover

omg czlowieku ty masz rozdwojenie jazni czy co ? o czym ty wogule do mnie muwisz ? ty powinienes sie leczyc chyba bo ci chyba ta matura z niemca to na muzg padla i myslisz ze jestes jakis fafarafa ? jak masz jakis problem to muw a nie wypisujesz jakies historie z dziecinstwa. czy tu wogule rozumiesz co piszesz ?

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Redds: "To zostawcie NORD...........Ma i przejdzcie do INTERTORU tu macie prędkość ściągania sięgającą do 128 kb, a nie jak w waszym przypadku 6 czy nawet 3."

Redds, z tego co czytalem na forum naprawde malo wiesz o informatyce :-), zeby nie wiedziec co to jest host :P.
Ale widze, ze masz tez mylne pojecie o jednostkach w jakich sie mierzy transfer :-).
Czy wiesz czym sie rozni Kb/s od KB/s ?

Chłopie, to jak Ty miałeś słuczki, nie zapinasz pasów, nie włączasz świateł, zawracasz gdzie nie wolno i robisz inne głupoty, typu dajesz sie klepać babom po tyłku samochodu.... dobrze, że nie dali Ci do tej pory Prawa Jazdy. Zgroza, nie siadaj do samochodu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org