Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chamstwo i obłuda. |
Dzisiaj zakupiłem używanego laptopa i przez nieuwagę i nieprzyzwyczajenie zostawiłem go na pszystanku (obok stokrtoki). Był w neseserze. Wysiadłem na pierwszym lepszym pszystanku i pobiegłem na ten wcześniejszy. Niestety nic już nie było. Może ktoś znalazł?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chamstwo i obłuda. |
Przykro mi, ale już go chyba nie odzyskasz.
|
|
faaak :( a może znajdzie się znalazca? Pluto
|
|
hehehe ojoj skrzywdzili dzieciaka ojoj tragedja hehehe a zły dotyk boli przez całe życie hehehehe. Spoko serwerek polecam!! TiGeR<---C.S
|
|
laptop firmy acer?;]
|
|
A jakie parametryi ile dałeś??
|
|
Radziłbym niedługo porozgladąć się po łomżyńskich komisach... Niestety, taki kraj.
|
|
Ja leczyłam u dr. Poznalskiego, ale jak się okazało był nie tylko drogi, ale także niedokładny. Faktycznie ma super podejście do dzieci. Mój synek był zachwycony wizytami. Od roku leczymy ząbki u pani doktor Pióro i jesteśmy bardzo zadowoleni.Jak najbardziej polecam ten gabinet!
|
|
Chyba ktos sobie jaja robi...
|
|
To nie jest tylko wina prezydenta. Sponsoring mial opierac siena 3filarach miasto browar i Ci mniejsi sponsorzy. "tych mniejszych" mila zalatwic zarzad(czyt. S.Kaseja:?) i co??? i niiiic!! A teraz jak sie spieprzylo to najlatwiej bylo sie podac do dymisji;/ BYL BEDZIE JEST ŁOMŻA ŁKS!!!!
|
|
omg kurde hehe 1250 na chodniku nie leży ale lap za tyle na przystanku siedzi hehehe nie no żal chłopcze żal ............
|
|
ale mam dzisiaj sajgon na hacie przez to. Zbierałem na niego od wakacji i wszystko jak krew w piach:( pomocy! jak ktoś znalas proszę o informacje. Forum śledze cały czas!
|
|
wziąłem. pamiętam że oparłem jego o ścianke przystanku zaraz przy ławce.
|
|
jak mam dać 1250 zł znaleźnego to wole sobie drugiego kupić i nie prosić o łaske nikogo. Tylko skad ja wezme taką fure pieniędzy? Nic tylko się pochlastać !!!!
|
|
Przejdz sie do Perespektywy przedstaw sytuacje oni w okolo maja pełono kamer moze akurat ktoras uchwycila cos. Powodzenia
|
|
no tez nie trafiłeś :) o i pytanie mam do Ciebie często na szkolnych choinkach bywasz bo tak to zaznaczyłeś jak byś sie pochwalić chciał :)
|
|
mam dwa typy Tarnowo .. w Miastowie w Prawo na Usnik do niedawna budynek szkoly pozniej wystawiony na sprzedaz ... lub Poryte Jablon na trasie Zambrów przed Zbrzeznica w prawo na Wisniewo teraz w rekach prywatnych
|
|
To se daj na wstrzymanie doctorku.Myślisz,że w za granicą pieniądze na drzewach rosną?Szanuj emigrantów,bo może bez nich byś zdechł.Przez takich jak Ty to łomżyńskie forum może się wstydzić przed światem...Bogaczu...Milionerze...Czy ktoś chce ukraść te pieniądze?Wstydź się.W końcu to na dzieci,po chrześcijańsku.
|
|
UWAGA !!! ZBIÓRKA WOLONTARIUSZY - 13 STYCZNIA 2008 - GODZ. 7.00 W SALI GIMNASTYCZNEJ W EKONOMIKU. WSZYSCY KTÓRZY DO 4 STYCZNIA DOSTARCZYLI ZGłOSZENIA BĘDĄ W DNIU FINAŁU ZBIERALI PIENIĄDZE. OSOBY NIEPEŁNOLETNIE W DNIU FINAŁU MUSZĄ DOSTARCZYĆ PISEMNĄ ZGODĘ OPIEKUNÓW NA UDZIAŁ W ZBIÓRCE.
|
|
markac masz racje. Tez tak uwazam jak ty. W zadnym kraju to by bylo nie do pomyslenia zeby przywlaszczac sobie cudza wlasnosc, ale niestety zyjemy w Polsce ;-(
|
|
bardzo możliwe, że budynek ten stał w Korzenistem. podobno po wojnie został rozebrany.
|
|
Skoro dzieci pracują na emerytury swoich rodziców, to Geje powinni płacić wyższe ubezpieczenie emerytalne bo nie zapewniają ciągłości wymiany pokoleń. Tyle w tym temacie :)
|
|
Interesują mnie kursy fryzjerskie. Może wie ktoś gdzie w Łomży można je zrobić (ile trwają, koszt). Bo ze szkół policealnych jest chyba tylko Żak...
|
|
jeszcze temat sie nie skonczyl:)? juz myslalem, ze dopiero za rok go zobacze...
|
|
w 4 porach roku...smakowala mi ta pizza...ale rozmiar jej:) Jarek
|
|
za jaka kradziez ?? skoro go zostawil to znaczy ze sie wyzbyl tego jako swojej wlasnosci a cos co nie ma wlasciciela nie moze zostac skradzione. Najpierw radze zapoznac sie z kodeksem karnym a pozniej podpowiadac bo mozecie wiekszych klopotow narobic bedzie mogl odpowiadac za falszywe zeznania.. bo skoro go zostawil to nie byla to kradziez a jedynie wyzbycie sie wlasnosci. a za falszywe zenznania gorzi kara pozbawienia wolnosci wiec nie wiem czy jest sens ryzykowac... a co do durnego przykladu z samochodem to skoro jest otwarty to jeszcze musisz miec kluczyki do niego zeby go zapalic a skoro ich nie masz to musisz przelamac w jakis sposb zabezpieczenie czyli jest to juz kradziez a do tego samochody maja identyfikacje numerow po czym mozna znalezc wlasciciela a jak jest z laptopem ?? niestety nie posiada monitorowanych numerow zakupu takze teraz jest szukanie igly w stogu siana.... a jak by ktos napisal na tym forum ze znalazl laptopa i odezalo sie 10 ludzi ze go zgubilo z kad wiadomo kto go zgubil ?? rzucisz monetą komu oddac ?? a jak wyrzucisz tapczan na smietnik i po godzinie dojdziesz do wniosku ze moze sie jeszcze przydac a przez ten czas go ktos polamie zglosisz na policji zniszenie mienia ?? nieznajomosc prawa nie usprawiedliwia by go nie stosowac ...
|
|
rozpowRZechnie gdzie się da. O ile zrozumiem co to znaczy
|
|
na ogloszeniach byl nr.tel.604350774,nauka fryzjerstwa zadzwon to sie wszystkiego dowiesz.potem napisz czego sie dowiedzialas.
|
|
szanejka, proponuje przejzeć tematy, te co sa np. na 1 stronie po kliknięciu w "ogolne" powinno byc cos tez o lodowisku Jony: no to jak chcesz dostac lyzwy kupuj bilet na godzine pozniej niz obecnie masz:)
|
|
Mezo.pl porażka z wami lodowisko Wofl wielka atrakcja Łomży xD nie którzy widzę że do tej pory mają kisiel w gaciach :)
|
|
gtw-tomek: racja... piszę się "połamię" :P mały błąd :)
|
|
lepsze lodowisko niż nic
|
|
Yhhh :| Kolejny Denny Temat O Fantastycznym Lodowisku ;) Żal.pl :] Szczerze, Co Niektórzy Robią Wioche -_^ Ehhh... Czy Nigdy Nie Widzieliście LODOWISKA :)?
|
|
markac ma 13 lat
|
|
SaneOne: Taki ze mnie polonista a nie wiem że prawybory pisze się łącznie ;) hah PS Do 23 roku życia sam mówiłem i pisałem kłamę ale mnie oświecili ludzie z Gdańska. To taki nasz regionalizm
|
|
Pajonk, nie wpieniaj mnie, bo Ci konto zablokuje :P ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
staram sie o wize turystyczna wiec musze dokonac wplaty 131$ x 2.50 =327.5 zgadza sie?
|
|
wino w sklepie internetowym, o tym nie pomyslałem. dałeś link do białego, mnie interuje konkretnie różowe, ale w tym sklepie też mają. jesli nie znajdę poza internetem zamówię, tylko na kiedy mi dowiozą? potrzebuję go na niedzielę. Niunia, gdzie są te Alkohole Świata? kojarzy mi się, że gdzieś w rejonie Piłsudskiego? mam nadzieję że będzie różowe, kiedy ostatni raz je tam widziałaś? :) Pluto
|
|
Opłata obecnie wynosi 131$. Wniosek możesz zlecić firmie, żeby Ci wypełnili, ale nie widzę potrzeby, jego wypełnienie jest banalnie proste, wypełniałem te wnioski już nie jeden raz dla znajomych i zawsze z powodzeniem. Poza tym z moich źródeł wynika, że teraz jest zdecydowanie łatwiej otrzymać wizę, niż kiedyś. Oczywiście, o ile spełniasz ich standardy, np. niekaralność lub fakt, czy nigdy nie byłeś nigdy w usa nielegalnie, najlepiej gdybys pracował lub uczył się, i takie tam. Pluto
|
|
dociekam rozumiem ze jestes niedorozwinieta/ty skoro nie rozumiesz meritum sprawy - te pieniadze sa dla ludzi-dzieci ludzi ubogi przebywajacych-mieszkajacych i zyjacych w polsce w polskich realich i za polskie wynagrodzenie. wiec przestan pierniczyc takie bzdury bo wychodzi z ciebie tumanstwo i zatwardzialy idiotyzm a ci co zapierdzielaja na saxach to niech nie wyciagaja pieniedzy dla najbiedniejszych-jak znasz realia towiesz ile zarabia sie w islandii to przestan pieprzyc bzdury - to jest na dzieci ale ubogie !! i im trzeba pomagac a jak takie patalajstwo te pieniadze wybiera to mniej w puli zostaje dla ubogich rodzin- zalapalas/es
|
|
A przepraszam, pójście z dzieckiem na choinkę to jakaś ujma dla rodzica?
|
|
Masz rację, Andrzej potrafi rozbawić towarzystwo.
|
|
makmarc, rozumiem bardzo dobrze co to jest wolontariusz, a czemu pytasz?
|
|
: MasaViV---- tak indetyfikatory wszyscy dostana razem a co do zdjec bo jest zapotrzebowanie na jescze 100 osob wiec ter=min zostal przelozony do 10 atycznia wiec zbieramy sie ludziska heheh pozdro
|
|
MasaViV--- ci co 4 i ci co do jutra zglasza siie bedo mieli indetyfikatory i wszyscy je dostana w niedziele nie ma to znaczenia kto i kiedy dal
|
|
to ze w ekonomiku to wiem ale dokładniej troszeczkę
|
|
dzieki karykatura90 i MF-INFO za info :)
|
|
Czy wie ktoś może coś na temat 3 wozów policyjnych które koło 20 kręciły się koło dworca PKS, a raczej jeździły jak szalone w kółko??
|
|
Byłem w sierpniu na weselu! Pycha jedzonko i fajny klimacik! Jedna z lepszych imprez w jakich uczestniczyłem.
|
|
ta nissan primera a BI i z ekranikami jeszcze w zaglowkach z tylu no lux napewno gliniaki hehehhe bo ich na to stac :PPPPPP
|
|
Jan serce skoro znasz definicje wolontariatu to po co pytasz o pieniadze?? Dlatego makmarc zadal ci pytanie czy ty w ogole wiesz co to jest wolontariat
|
|
bo moja babcia chciała by dorobić i zastanawiała się czy dostanie procent od zebranej sumy tak jak Owsiak...
|
|
Oczywiście , że na ul.Krótkiej w Body Shopie Ceny niektórych produktów identyczne z tymi w necie, ale napewno najtaniej w Łomży.
|
|
Chyba nikt nic nie wie :) Jarek
|
|
Drogi Janie_Serce ja nie szukam "fachowca", który wyleje mi beton korzystając z betoniarki... Co do fachowców, którzy jakoby mówisz nie doliczają sobie za wyrównywanie podłogi to w takim wypadku będę wdzięczna za podanie namiarów na takowego... DiDi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |